Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

eliza am tot incercat sa il pun cand pe o parte cand pe cealalta insa fara prea mari rezultate, am pus si prosop rulat sub capusor si se pare ca am inceput sa am sanse asa..
pitica ta e super dragalasa, iti vine sa-i mananci ochii aia mari!!!
pup piticoata simpatica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

ElizaCri: Foarte frumos vorbesti cu fata ta! Si eu vorbesc la fel, iar sotul meu ma aude seara, ca in rest e la serviciu si imi spune "esti cea mai buna mama din lume" :)

Am zis si eu ca e bine sa o filmez, sa aiba amintiri. Poate si pun in practica. Chiar acum tine un discurs :) Oricum, pentru botez ne-am gandit sa facem o prezentare cu poze de la nunta, luna de miere si apoi cu evolutia Iuliei de la nastere pana la botez, pentru ca sunt numai persoane apropiate, care au fost si la nunta si sigur le va face placere sa se revada. Si pe langa ca va fi frumos e si util, ca vrem sa mergem pe comanda a la cart, nu pe meniu si atunci se va astepta un picutz sa vina mancarea pentru vreo 30 de persoane si atunci vrem sa umplem cat mai frumos intervalul acesta si sa fie cat mai placuta asteptarea. Sper sa ne si iasa, ca timpul e scurt, duminica e botezul si muzica nu am selectat-o, prezentarea nu am facut-o :( Dar ne descurcam noi!

Ma retrag, sa nu va plictisesc, ca am tot scris! Incerc sa fac un piept de pui la cuptor cu cartofi, morcovi si ce oi mai gasi prin firgider adecvat. Daca ma lasa mandruta, bineinteles, ca am mai avut o tentativa pe la 12, care s-a soldat cu o amanare fortata de niste plansete :)

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

anymona deci ai gasit ceai la ala cu scarita. Acolo vroiam si euy sa merg sa intreb de pastile..Cat ceai se bea pe zi sa fie eficient? 3cani?
Ai fost si la ala de la pta Delfinului de lg second hand? Naspa e ca intru in saptamana botezului si nu am timp de cautari.

Sashenka multa sanatate puilor !

Lore ce mai fac printesele ? ce greutati mai au?

Fug ca urleaza mAra

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Pentru aia de scriu carti despre cum si in ce fel se cretse copilul, o sa le-o dau pe fie-mea vreo 2 saptamani sa vedem ce comenteaza. Sa nu-mi spuna mie ca copilul meu doarme 18-19 ore ca-i mananc prajiti! A mea de 3 saptamani doarme maxim 15 ore! Si alea cu rugaciuni! Ziua a inceput sa nu mai doarma deloc. Ma rog de ea sa doarma de la ora 9.30 si inca n-a schitat nimic... Deci sa ma scuteasca! Asa am niste draci, am zis ca nu mai citesc nimic de nicaieri, ca parca imi ia mintea foc!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Doar o vorba sa va mai spun :)

Vroiam sa va mai sugerez ceva ok, pt cele care veti face botezul si vreti sa faceti niste surprize mai aparte, poate luati in calcul: http://www.kuponiada.ro/deal/99/doar-23-ron-in-loc-de-50-ron-pentru-un-puzzle-inima-si-o-felicitare-personalizate-cu-poza-ta-reducere-54-bonus-25-reducere-pentru-orice-produs-valentine-s-day.html. Eu le-am scris mail sa imi faca o oferta si iata raspunsul: Pretul de lista al unui puzzle este 40 Lei.
http://www.crystalgifts.ro/cumpara/puzzle-personalizat-a4-208444
Pretul pentru o comanda de 20Buc este 19Lei/Buc
Dimensiunea exacta a unui puzzle inima este 25x20cm, iar cel dreptunghi este 28x20cm.
Transportul este 15Lei si se livreaza prin curier.

Sau dc nu pt botez, ca marturii, pt orice alt eveniment, poate merita sa stiti ca puteti beneficia de asa ceva. Noi am avut la nunta invitatiile facute sub forma de puzzle (dar facute de altcineva) si ca sa citeasca textul, trebuiau sa faca puzzle-ul. Pe fata era o poza cu noi doi imbracati frumos si ciocnind pahare cu sampanie si pe verso textul invitatiei. A costat cam mult, dar a fost de mare efect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Elfica

Florina22: In cartea "Cresterea copilului de la o zi la sase ani. Manualul parintilor" de Anne Bacus scrie ca nevoia de somn la un nou-nascut e de 18-20 ore, 1-3 luni 18-19 ore, 4-5 luni 16-17 ore, 6-8 luni 15-16 ore si 9-12 luni 14-15 ore. Asa ca poti sta linistita ca sigur nu doarme prea mult! Oricum, nu e regula, fiecare are un ritm propriu, unii sunt mai activi, altii mai somnorosi, ca si noi, adultii!

Si pentru ca am mai vorbit altcandva si sunt cu cartea in brate, va redau in cele de mai jos si cresterea medie in greutate pe luni: 0-3 luni 900g, 3-6 luni 750g, 6-9 luni 600g si 9-12 luni 450g. Dar tineti cont ca baietii iau in greutate mult mai bine decat fetitele si ca mai conteaza si materialul genetic. Ca daca parintii sunt micuti nu vor avea un copil care sa ia in greutate cat al unor parinti solizi, nu? Si se mai si schimba, pot fi grasi cat sunt mici si apoi slabi si invers. Asa ca, don't worry! :)

elfica merci de raspuns, super interesant!
legat de cresterea in greutate eu iarasi imi fac probleme, ce-i drept m-am mai linistit ca nu am ce sa-i fac..al meu a luat asa#536; prima luna-1,200kg, a doua luna - 1,450 kg si a treia luna 1,200 kg...am fost la multi doctori pana m-am stabilit la unul singur pediatru, toti mi-au zis ca e cam maricel dar ca nu am ce sa-i fac pana la diversificare si pana va incepe sa mearga...ca la dieta nu am cum sa-l bag #536;)) mi-au spus ca nu ii voi da cereale si alte derivate gen biscuiti ..
vom face diversificare mai mult cu legume si fructe ca sa ma incetinim ritmul de crestere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

Eu sunt praffffffffffffff Matei a dormit asa:
- ieri: adunate 3 ore
- azi noapte: adunate 6 ore (un calup de 5 si unul de 45-50 min)
- azi: 4 reprize a cate 15 minute
Total in 24 de ore 10 ore. Prin urmare nici macar pe aproape de ce spun cartile.
Ne am trezit deci, cum va spuneam, la 3 dimineata si pana acum nu a reusit sa doarma macar 2 ore legate. Problema e ca pare a fi pe baterii frate k nu da semne de oboseala.. Vb cu jucariile, mananca, rade, se mai miorlaie, alinta etc
Incep sa vb singura prin casa si am tras deja 2 reprize de plans (de nervi si oboseala)

Si sambata e botezul, nu stiu ce mi fac la par ca acu m-a gasit sa mi tai breton

Citat:
citat din mesajul lui amelia_ilie

Pentru aia de scriu carti despre cum si in ce fel se cretse copilul, o sa le-o dau pe fie-mea vreo 2 saptamani sa vedem ce comenteaza. Sa nu-mi spuna mie ca copilul meu doarme 18-19 ore ca-i mananc prajiti! A mea de 3 saptamani doarme maxim 15 ore! Si alea cu rugaciuni! Ziua a inceput sa nu mai doarma deloc. Ma rog de ea sa doarma de la ora 9.30 si inca n-a schitat nimic... Deci sa ma scuteasca! Asa am niste draci, am zis ca nu mai citesc nimic de nicaieri, ca parca imi ia mintea foc!

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

fetele am si eu o intrebare care ma macina: cat de des impartasiti bebei? ( cei deja botezati bineinteles)...dar mai ales cat de rau ii poate face micutei o lingurita de vin daca s-ar impartasi saptamanal?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sunset_zuzi, cat de des pot. in fiecare duminica, eu asa vreau.
anymona, ce zici ca ii dai in afara de protectis? aia care incepe cu j?astept detalii!!!!

Mergi la inceput