Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
kokorinusha spune:
la plafarul din complex din crangasi am gasit si pastile si ceai.
eu sunt un copil adoptat,dar nu am simtit asta niciodata,ma iubesc infinit de mult.ski eu imi doream de mica doi copii:unul al meu altul adoptat...1 vis mi s-a implinit...celalalt urmeaza la momentul potrivit!!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Elfica Heidy: Vrei sa zici lumanare fara flori, nu fara poza, nu? Eu vreau doar cateva cupe de orhidee imperiala, ca e deja incarcata lumanarea. Am uitat sa va spun: pe langa ramele foto, vom da ca marturii si niste inimioare roz, tivite cu o alta culoare (diferit colorate fiecare). Mi le croseteaza mama si intentionam sa punem in ele arahide si sa legam sus partile inimioarei cu fundita. Sper sa fie de efect! Iar cu spatele si eu am dureri mari, desi nu am avut in iata mea nicio problema cu coloana sau salele. Am avut dureri imediat dupa nastere, chiar si locul unde mi-au facut anestezia l-am reperat, apoi o vreme au incetat durerile, iar apoi au revenit. Uneori, cand ma aplec sa o schimb, raman blocata jos, indreptandu-ma incetul cu incetul, ca o baba :( Mama mi-a spus ca imi va trece, ca si cand eram mica mi-au facut la un moment dat punctii in coloana si mergeam aplecata de spate, garbovita, ca ii dadeau lacrimile cand vedea un copilas de trei ani asa. Si mi-a trecut totul, nu au fost probleme. Acum cred ca durerile nu trec, ca o mai iau din cand in cand in brate. Incerc sa o iau cat mai putin, sa nu ii creez un obicei, ca nu stiu ce ma fac apoi, mai ales ca ea tot ia in greutate :(. Cand plange rau, o iau in brate, o linistesc, apoi o pun jos si incep sa ma joc cu ea, sa ii cant, sa ii distrag atentia si sa uite de plans. Si functioneaza de obicei. Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 |
Da. Fara flori , nu fara poze... azi citesc si scriu pe fuga. Am de facut mancare ca vin maine socrii, de calcat un vraf de hainute plus hainutele de botez pt pitic, trebuie sa ajung pe la 6 la biserica...
Uff.. am obosit. Nu mai pot.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
anymona spune:
citat din mesajul lui diana.b anymona ai suficient laptic?!?!? eu incep sa disper ca nu mai este suficient... al meu manaca 140-160 ml la o masa si eu nu produc atat! mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
ziua il satur de la san fara probleme, dar seara nu adoarme pana nu-i dau min 100-150 ml din congelator. Nu stiu de ce pt ca eu vad ca mai iese laptic din san, dar el nu mai vrea. incepe sa se agite, se opreste din supt si se pune pe urlat pana ii dau bibe. Ma gandesc ca poate seara e mai obosit si din acest motiv nu vrea sa suga ca lumea si prefera bibe...
Problema e ca rezerva din congelator este pe terminate....si nu as vrea sa-i dau LP nici macar in completare pana la 6 luni.
Tu de unde sti ca nu mai ai suficient? Cum iti dai seama ca nu se satura?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
diana.b spune:
am observat ca bb are o iritatie la fundulet, e cam rosu
fetele care ati trecut prin asa ceva, va rog din suflet sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac si/sau ce sa nu fac!!!
diana.b spune:
imi dau seama ca nu se satura ca atunci cand ajunge la san trage ca pirania apoi dupa lungi eforturi o lasa mai moale si in cele din urma adoarme!
problema e ca se trezeste dupa 20-25 de minute si vrea iar papa!
cred ca nu am lapte suficient si se trezeste de foame!
m-am si mult, iar la 3 ore nu scot mai mult de 70-80 ml, deci insuficient!
syl spune:
Buna ziua fete.
Ma mai pimiti in barlog? Hai va rog ca am venit sa-mi ling ranile aici ca in alta parte nu am unde...
In primul rand va urez o saptamana indragostita ca tot sarbatoriram si noi indragosteala ca dehhh, sa nu copiem noi de afara ceva? Oricum in frumoasa zi de 14 februarie Thomas al meu a implinit 2 lunite. Este un grasunel( 6 Kg) si evident cel mai frumos copil
Si acum sa trecem la lucruri serioase.
Fetelor nu stiu cum este la voi, cele care aveti 2 copii, ca la mine e dezastru. Thomas si Ati imi mananca toate resursele. Thomas are concert in fiecare seara incepand de pe la 6-7 pana il duc la baita pe la 9.30 si apoi mai dureaza 1 ora si jumatate adormitul. Dezastru. Cel mai rau ma deranjaza urlatul asta seara.
Ati...foarte capricioasa, cu toane din ce in ce mai dese si mai rele. Incontrolabila si rebela...offf
Acum am racit eu si copii. Deocamdata vad ca se manifesta la copii numai cu mucisori, de aceea nici la medic nu am fost. Ati ia oscilo, sirop de tuse ca ea mai tuseste uneori si un pic de panadol. Eu sunt dezastru...nasul curge ca la robinet, stau cu prosopul dupa mine si frisoane am avut dar vad ca au trecut.
Vreau sa va spun ca desi am 2 luni de cand am nascut nu m-am scapat de transpiratiile nocturne. Poate unele din voi ati avut manifestari din astea dupa cezariana, cica sunt de la anestezie, eu am avut si dupa Ati dar nu atat de multe ca acum. M-au terminat. Eu am luat un frig in sala de operatie de nu va spun, imi invinetisera unghiile stiu clar asta ca ii rugam aproape plangand sa ma acopere cu ceva...pana m-au adormit si n-am mai simtit. Am stat in sala 2 ore( stiti problema cu uterul). Si asta n-a fost nimic pe langa durerea de sani. Va spun sincer ca cele care alaptati fara probleme, pentru mine sunteti divine, eu numai cu mameloanele pline de bube am fost si sunt. Ma vindec de unele, apar altele si mai nou vad ca fac si de la pompa pt ca pe Thomasul nu l-am mai pus de ceva vreme ca ma rupe.Si din cauza asta ca nu l-am mai pus pe Thomas sa mai suga sa mai stimuleze a scazut productia rau de tot. Acum pt ca sunt bocna de racita iau medicamente si deci ma maulg si arunc laptele. Vai de capul meu. Cred ca intr-o luna nu mai am ce mulge dar sa stiti ca nu-mi pare rau. Nu vreau sa stimulez cu nimic sa mai produc, ma mulg in continuare si daca mai curge bine daca nu...asta este. Oricum m-am chinuit destul, am trecut si prin faza in care mi s-a luat efectiv un rand de piele de pe mamelon, asa ceva n-a patit nimeni din prietenele mele sau neamuri. Toti sunt uimiti ca nu-mi mai trece, si am dat cu toate cremele posibile. Gata
M-am vaitat destul
adipapazi spune:
citat din mesajul lui anymona Neatza si de la noi, Tinker superbe zanele tale!!! Sugubina, super buna idea ta cu farmacia tei. Cum nu m-am gandit??!!!! O sa-i spun sotului sa se opreasca sa-mi ia ca e oarecum in drumul lui spre casa. Eu iau aproape tot ce-mi trebuie de acolo ca e cea mai ieftina farmacie. Din acest motiv e tot timpul coada la ei. Pt cine mai este interesat de schinduf, de la ei se poate comanda si online. Am mai gasit schinduf capsule online si la farmaverde. ro. La noi in zona nu am gasit nicaieri schinduf capsule. Si, intr-adevar, farmaciile belladona sunt super ok ca pret fata de aproape toate celelalte farmacii. Au preturi comparabile cu farmacia tei, doar ca nu au o oferta foarte diversificata Adipapazi, parca tu m-ai intrebat de probiotic. Eu nu ii dau si protectis. Doar jarro dophilus. Asta mi l-au recomandat si pediatra si dr chirurg pediatru de la grigore alexandrescu care il urmareste. E sub forma de praf si ii dau un varf de cutit pe zi. In alta ordine de idei, marti avem si noi programare la neurolog la dr Sanda Magureanu. Sper sa fie ok. Am vrut la dr Burloiu, dar nu am gasit liber pana pe 17 martie la ea si nu vreau sa astept atat. Am emotii mari in legatura cu controlul asta, desi mie nu mi se pare ca ar fi ceva in neregula cu bb meu!!!! Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010) |
unde consulta dr burloiu?
ana_vio87 spune:
citat din mesajul lui syl Buna ziua fete. Ma mai pimiti in barlog? Hai va rog ca am venit sa-mi ling ranile aici ca in alta parte nu am unde... In primul rand va urez o saptamana indragostita ca tot sarbatoriram si noi indragosteala ca dehhh, sa nu copiem noi de afara ceva? Oricum in frumoasa zi de 14 februarie Thomas al meu a implinit 2 lunite. Este un grasunel( 6 Kg) si evident cel mai frumos copil ![]() Si acum sa trecem la lucruri serioase. Fetelor nu stiu cum este la voi, cele care aveti 2 copii, ca la mine e dezastru. Thomas si Ati imi mananca toate resursele. Thomas are concert in fiecare seara incepand de pe la 6-7 pana il duc la baita pe la 9.30 si apoi mai dureaza 1 ora si jumatate adormitul. Dezastru. Cel mai rau ma deranjaza urlatul asta seara. Ati...foarte capricioasa, cu toane din ce in ce mai dese si mai rele. Incontrolabila si rebela...offf Acum am racit eu si copii. Deocamdata vad ca se manifesta la copii numai cu mucisori, de aceea nici la medic nu am fost. Ati ia oscilo, sirop de tuse ca ea mai tuseste uneori si un pic de panadol. Eu sunt dezastru...nasul curge ca la robinet, stau cu prosopul dupa mine si frisoane am avut dar vad ca au trecut. Vreau sa va spun ca desi am 2 luni de cand am nascut nu m-am scapat de transpiratiile nocturne. Poate unele din voi ati avut manifestari din astea dupa cezariana, cica sunt de la anestezie, eu am avut si dupa Ati dar nu atat de multe ca acum. M-au terminat. Eu am luat un frig in sala de operatie de nu va spun, imi invinetisera unghiile stiu clar asta ca ii rugam aproape plangand sa ma acopere cu ceva...pana m-au adormit si n-am mai simtit. Am stat in sala 2 ore( stiti problema cu uterul). Si asta n-a fost nimic pe langa durerea de sani. Va spun sincer ca cele care alaptati fara probleme, pentru mine sunteti divine, eu numai cu mameloanele pline de bube am fost si sunt. Ma vindec de unele, apar altele si mai nou vad ca fac si de la pompa pt ca pe Thomasul nu l-am mai pus de ceva vreme ca ma rupe.Si din cauza asta ca nu l-am mai pus pe Thomas sa mai suga sa mai stimuleze a scazut productia rau de tot. Acum pt ca sunt bocna de racita iau medicamente si deci ma maulg si arunc laptele. Vai de capul meu. Cred ca intr-o luna nu mai am ce mulge dar sa stiti ca nu-mi pare rau. Nu vreau sa stimulez cu nimic sa mai produc, ma mulg in continuare si daca mai curge bine daca nu...asta este. Oricum m-am chinuit destul, am trecut si prin faza in care mi s-a luat efectiv un rand de piele de pe mamelon, asa ceva n-a patit nimeni din prietenele mele sau neamuri. Toti sunt uimiti ca nu-mi mai trece, si am dat cu toate cremele posibile. Gata M-am vaitat destul Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de ![]() |
imi pare rau sa aud ca treci prin asa momente dificile
![](grup.gif)
![](bibe.gif)
aaa... si acum nu stiu exact dar parca auzisem ca nu conteaza daca racesti, poti alapta in continuare, chiar ar fi indicat. acum nu mai stiu de unde sau daca e corect ce zic dar asa am impresia
![](japonez.gif)
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
simona-maris spune:
Syl,draga de tine!.Cum sa nu te primim? Esti mereu de-a noastra! Imi pare rau ca treci prin clipe grele, dar cum spunea cineva de aici, partea buna in necazurile cu bebeii este ca trec repede. Sotul nu poate sta cu Ati seara, sa te ajute si el? La mine , dupa ora 18, el este de baza. Bine, noi avem numai unul, dar ce vreau sa spun este sa mai impartiti din sarcini.
In legatura cu mameloanele, ai incercat sa lasi laptic de-al tau pe mamelon sa se usuce asa? Si sa lasi sanii cat poti de mult la aer!
Te pupam tare si iti dorim rabdare multa si sa se rezolve problemele repede-repede!
Sunset...eheee..as vrea eu sa am acum un bebe mult mai mare
Simona si bucuria noastra Stefan (1 11 2010)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
diana.b eu am facut ceai normal -adica am turnat semintele in apa clocotinda. Eu pt fundulet rosu am o crema rotunda plata de la Johnsons baby, tre sa iti zic ca dau cu aia si la urmatoru schimbat se vede diferenta.
sashenka_h cum ii sta cu plovorasu ala luat ? Ii vine bine?
anymona daa am citit ca e si afrodiziac..L-am avertizat pa Pufescu. Prost e ca si stimuleaza apetitu.Sper sa nu bag mai mult.
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna