Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 21
Elfica spune:
Syl: Imi pare rau sa aud ca esti bolnavioara si epuizata. Timpul va trece, iar luna a treia a bebelusului rezolva multe. Se pare ca se spune ca luna a treia este luna de aur a copilului. Poate se va mai cuminti... iti doresc din suflet!
Legat de transpiratii, am patit-o si eu, dar nu am stiut ca ar putea avea legatura cu anestezia. Nu mi-a fost frig deloc la operatie, nici inainte, nici dupa, dar am patit ca la ceva timp dupa sa transpirt extraordinar de mult, ma schimbam noaptea de pijama si o puneam pe calorifer, de uda ce era, ma gandeam apoi ca o fi de la o aleza pe care o puneam sub cearsaful meu in zona partii superioare, ca daca Iulia regurgiteaza cand o tin langa mine, sa nu se ude si salteaua. Am scos-o in final, considerand ca poate de la aleza transpir. Nu am urmarit sa vad daca au incetat transpiratiile imediat sau nu, dar acum, ca mi-ai spus tu, ma gandesc ca e posibil sa fi fost de la anestezic. Acum mai mult ma enerveaza durerea de spate, nu stiu cum sa scap de ea, fac niste exercitii ca la scoala generala, doar doar ma mai destepenesc :)
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
sashenka_h spune:
Syl imi pare rau ca treci prin ce treci dar se va rezolva
sugubina inca nu l-am imbracat
Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)
TINKER_BELL spune:
Anymona, Ral_eli, multumesc! Eu cred ca toti copilasii sunt superbi...
Kokorinusha, toata admiratia mea pentru parintii tai..
Doura, multumesc pentru cuvintele frumoase... poate prea frumoase.... am inceput sa ma simt si aiurea, nu voi mai vorbi deloc despre subiectul cu bb3; m-am gandit prea mult la asta si am impresia ca nu o sa-mi mai iasa nimic...
Syl, te inteleg perfect cu copii care fura energie... Pe mine ma "termina" Eva de dis-de-dimineata, cu mofturile ei la mancare... Sper sa va insanatositi repede-repede!
In alta ordine de idei, azi am vaccinat-o pe Clara. A plans ca niciodata in viata ei, mi s-a rupt sufletul... Acum doarme in sfarsit...
Aaaa, si pediatrului i s-a parut aiurea ca n-o mai duc pe Eva la gradinita... Ca nu trebuie sa le tin int-un glob de sticla...
anymona spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui adipapazi
unde consulta dr burloiu? Adi, mami de ana si ioachim |
la sanador victoriei
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
adipapazi spune:
sugubina, recipient pt incalzit biberoane gasesti si la carrefour de la primii pasi, e in jur de 70 ron. eu am luat de la chicco cu 150 ron si nu vad diferenta de calitate. macar sa nu te pacalesti tu!
anymona, sa imi zici si mie cum e dr burloiu. sotul ei, orelistul, este pur si simplu FANTASTIC!
amelia_ilie spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b am observat ca bb are o iritatie la fundulet, e cam rosu fetele care ati trecut prin asa ceva, va rog din suflet sfatuiti-ma si pe mine ce sa fac si/sau ce sa nu fac!!! mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Diana, eu am rezolvat-o cu o crema preparata la farmacie si cu funduletul la aer. Am tinut-o cam 40 de minute - o ora pe zi cu funduletul gol, doar acoperita cu un scutecel de finet (si cu sosetute pe picioare) si s-a rezolvat, intr-un fnal! Slava Domnului, ca era saracuta cu rani. Oricum, la fiecare schimbare de scutec trebuie spalata cu apa calduta (eu am spalat-o si cu Mustela Stelatopia, ca sa-i curat crema, sa-i dau cu alta curata).
Mami de Cristiana (29.12.2010)
amelia_ilie spune:
Syl, si eu stiam ca poti sa alaptezi chiar daca esti racita. Ai grija de voi si sanatate multa !
Cu ranile de la sani eu m-am rezolvat cu garmastan, e drept ca am avut rani adevarate, dar m-au tinut doar vreo saptamana-10 zile.
Mami de Cristiana (29.12.2010)
diana.b spune:
imi poti spune ce crema preparata in farmacie?
cu fundul la aer in tin si eu de vreo 6 ore
diana.b spune:
imi poti spune ce crema preparata in farmacie?
cu fundul la aer in tin si eu de vreo 6 ore