Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

inca o intrebare: cum imi dau seama ca nu este din acela mic pentru nou-nascuti?!?!?
are cineva acest model????????
mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010

Diana, incearca sa suni la ei si sa ceri detalii. Sunt ft ok, eu am comandat cred ca de 3-4 ori pana acum si sunt ft ok si seriosi. Bafta!
021.6481641 sau 0722307588, L-V 10.00-18.00.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana.b spune:

fetele care aveti footmuff, pe care mi-o recomandati:
pe cea de la cocoon sau pe aceasta - http://ww w.mothercare.ie/ContentBuilder/DisplayPage.aspx?DataId=DA000033

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TINKER_BELL spune:

Anymona, multumesc pentru complimente!
Andreeacc, ma bucur ca Ilinca este ok. Eu nu i-am facut Clarei screeningul, dr. Thierry mi-a zis ca in "vest" e procedura obligatorie. Mi-am si notat doctorii pe care mi-i recomanda el, dar am ratacit biletul, caci Clara era inca in burtica si aveam altele pe cap.
Sashenka,! Ar exista 2 motive: 1. am vrea sa dam o sansa unui copil abandonat 2. pe mine sarcinile ma "doboara" si fizic si psihic.... In plus, am si pierdut una (sarcina) si a fost extrem de traumatizant pentru mine, n-as mai vrea sa trec prin asa ceva... Dar daca se intampla vreun "accident", vorba Alinei, o voi scoate eu la capat... Multumesc mult! Oricum, mai am de asteptat din cauza birocratiei, situatia noastra locativa e mai complicata.... Eu cred ca nimic nu e intamplator in lumea asta...
Diana, , si mie imi plac baieteii in rosu! Si mai ales bleumarin cu rosu...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Citat:
citat din mesajul lui diana.b

inca o intrebare: cum imi dau seama ca nu este din acela mic pentru nou-nascuti?!?!?
are cineva acest model????????

Diana, incearca sa suni la ei si sa ceri detalii. Sunt ft ok, eu am comandat cred ca de 3-4 ori pana acum si sunt ft ok si seriosi. Bafta!
021.6481641 sau 0722307588, L-V 10.00-18.00.

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana, 10.11.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

tinker_bell superbe zane ai!

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Heidy: Vrei sa zici lumanare fara flori, nu fara poza, nu? Eu vreau doar cateva cupe de orhidee imperiala, ca e deja incarcata lumanarea.

Am uitat sa va spun: pe langa ramele foto, vom da ca marturii si niste inimioare roz, tivite cu o alta culoare (diferit colorate fiecare). Mi le croseteaza mama si intentionam sa punem in ele arahide si sa legam sus partile inimioarei cu fundita. Sper sa fie de efect!

Iar cu spatele si eu am dureri mari, desi nu am avut in iata mea nicio problema cu coloana sau salele. Am avut dureri imediat dupa nastere, chiar si locul unde mi-au facut anestezia l-am reperat, apoi o vreme au incetat durerile, iar apoi au revenit. Uneori, cand ma aplec sa o schimb, raman blocata jos, indreptandu-ma incetul cu incetul, ca o baba :( Mama mi-a spus ca imi va trece, ca si cand eram mica mi-au facut la un moment dat punctii in coloana si mergeam aplecata de spate, garbovita, ca ii dadeau lacrimile cand vedea un copilas de trei ani asa. Si mi-a trecut totul, nu au fost probleme. Acum cred ca durerile nu trec, ca o mai iau din cand in cand in brate. Incerc sa o iau cat mai putin, sa nu ii creez un obicei, ca nu stiu ce ma fac apoi, mai ales ca ea tot ia in greutate :(. Cand plange rau, o iau in brate, o linistesc, apoi o pun jos si incep sa ma joc cu ea, sa ii cant, sa ii distrag atentia si sa uite de plans. Si functioneaza de obicei.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mie mi se pare ceva superb sa adopti un copil...sunt atatia copii abandonati ..si f multi dintre ei nu o sa stie niciodata ce inseamna "mama"...bravo tinkerbell pt ca vrei sa adopti..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Pe cutia mea de ceai scrie ca se pun 1-2 lingurite seminte in 250 ml apa care fierbe. Nu scrie nimic de pisat semintele. Eu pun 500 ml apa la fiert, cand da in clocot pun 3 lingurite seminte, il mai las un pic sa clocoteasca, apoi il iau si il las la infuzat acoperit inca vreo 15 min.
Separat mai beau si 1 litru jumate de ceai de chimen, fenicul si anason. Deci ajung la 2 l de ceai pe zi . Plus ca mai consum si alte lichide. Va dati seama ca frecventez baia mai ceva ca in sarcina. De cand am nascut, nu a fost zi in care sa nu beau min 1,5 l de ceai pe zi.
Ati vz ca pe prospectul de la schinduf zice ca este si afrodisiac?

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

ceaiul meu e de la fares si pe prospect scrie: peste 1-2 lingurite de semnte maruntite se adauga 250 ml apa rece si se lasa la macerat 3 ore, apoi se strecoara.

Mergi la inceput

anymona ai suficient laptic?!?!?

eu incep sa disper ca nu mai este suficient... al meu manaca 140-160 ml la o masa si eu nu produc atat!

Mergi la inceput