Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(13)
Raspunsuri - Pagina 18
![](images/user_woman.png)
anymona spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simonique Hello, hello! Anymona cum ii dai tu proboticul praf? Si eu am avut de ales intre Protectis si asta si l-am ales pe Protectis pe principiul usurintei cu care il pot da...asta praf mi se pare dificil, scria pe el ca la cei alaptati se pune pe san, dar nu prea inteleg cum, cat, nu cade? Tu cum ii dai? |
Simonique, eu oricum ma mulg cu pompa cel putin odata pe zi. Dupa ce ma mulg, inainte sa-l bag in frigider/congelator, opresc 5 ml lapte in care ii pun picaturile de vit C (mi se par mult prea amare ca sa i le pun direct in gurita) si un varf de cutit de jarro dophilus. Apoi il trag intr-o seringa si il dau lui bb. Dr a zis ca fie imi pun un pic pe san inainte de alaptat, fie ii dau o data pe zi un varf de cutit intr-o lingurita de lapte sau in bibe dc e cazul
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Elfica spune:
Buna dimineata! Ma bucur sa va regasesc si sa va urez o zi frumoasa!
Sugubina: Felicitari ca ai facut rost de tinuta pentru botez, de pastile si ceai pentru lactatie (asteptam evolutia) si de alegerea fotografiei. Si noi am avut ieri sedinta foto, sa ii facem poze artistice. Am pus o patura grena si am imbracat-o si dezbracat-o cu diverse care sa contrasteze frumos. Am selectat trei poze, se duce sotul azi sa le scoata si apoi vedem care da cel mai bine in rama. Si pe urma scoatem cate bucati ne trebuie. Sunt putin suparata ca o parte din cei invitati, si asa nu prea mult, ca nu am vrut mare tambalau, ne-au spus ca nu vin decat la biserica. Asta e, noi sa fim sanatosi!
Inacat: Bine ai revenit! Ma si gandeam pe unde oi fi, credeam ca ai inceput serviciul mai devreme decat ti-ai propus. Legat de prepararea ceaiului de anason, chimen si fenicul, eu pun 1,5 l apa si 3 lingurite de ceai (amestec in prealabil cele trei plante, nu le tin separat). Am citit instructiunile la inceput si mi-am facut proportia de care am nevoie si rezulta sa pun 3 lingurite. Nu am avut probleme cu lapticul pana acum deloc! Nu stiu daca de la ceai sau nu, dar eu il beau zilnic, cu constiinciozitate. Si cand am plecat de acasa mai mult (1-2 zile), mi-am facut mai mult si mi-am luat in sticla de 2 sau 2,5 l).
Heidy: Nu e nicio problema, stai linistita! Cu aranjamentul de cristelnita am rezolvat in cealalta parte, unde ne facusem si lumanarile de nunta, ca vroiam cam acelasi lucru, adica sa mergem pe orhidee imperiala. Si chiar daca nu era dna. Nina, am intrebat-o pe tipa care era acolo cat ne-ar costa si ne-a spus ca 2 mil. La fel ne-a spus si dincolo, asa ca de-aia am batut palma acolo. Iar cu lumanarile nu am cedat, sunt prea frumoase... Mi-a spus doamna ca de miercuri incolo mi-o face, lasa totul deoparte... Si daca vin vineri, mi-o face pana sambata, asa mi-a spus. Bine, mi-ar fi placut sa le vad inainte sa comand, sa nu ma rezum doar la site, dar acum nu am incotro, voi alege o lumanare si o sun azi sa vad daca s-a intors si poate incepe lucrul. Dupa ce o luam, o ducem tot la doamna cu aranjamentul de cristelnita sa ne-o decoreze putin. I-am spus ca nu vrem decat cateva flori, simbolic, ca e lumanarea deja suficient de incarcata, dar cateva floricele nu strica. Tu ai avut-o simpla sau si cu un aranjament floral, ceva?
Si inca ceva si apoi inchei: ieri s-a intors Iulia pentru prima data de pe spate pe burta. Va spuneam eu ca pana acum se impingea in picioare si in cap, ajungea pe o parte, la 90 de grade, dar nu reusea sa treaca pana pe burta. Am lasat-o in ritmul ei si ieri era langa mine pe spate, am mai casca ochii un pic la TV, apoi pe o parte si cand ma uit urmatoarea data la ea, era pe burta. L-am chemat pe sot, care avea aparatul foto si trepiedul montate pentru sedinta foto pe care o faceam pentru poza pentru rama data ca marturie si a imortalizat momentul. A ramas cu mana sub ea, i-am scos-o eu, a bagat la cap si in inca juma' de ora, s-a mai rasucit de doua ori, de data asta scotandu-si singura mana! Tare placut sa vezi cum evolueaza! Am notat si in agenda ei ziua, sa am si eu niste info despre ea. Doar ca ii place sa se intoarca doar spre stanga ei, niciodata spre dreapta.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Sashenka, nu e nicio problema daca fac varicela (parca asta e varsatul de vant, nu?). Cu cat sunt mai mici cu atat forma e mai usoara. Maria a facut la 7 luni fara febra, doar cateva bubite!
Varicela e f grea la adulti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
allexxia_m merci te pup. Si da imi vine sa le manc, ai dreptate.
Olgutzika aaa, fierbator!! Bun pai dasta deja am!
diana.b am pus vreo 2lgrite la 500-1l apa; l-am tras la sticute de juma ca sa il pot be ca pe apa.
Elfica asa e cu unii oameni nu is seriosi deloc..ti se face si scarba! Felicitari pt sesiunea foto, sa ne pui si noo poza!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui Vasari Sashenka, nu e nicio problema daca fac varicela (parca asta e varsatul de vant, nu?). Cu cat sunt mai mici cu atat forma e mai usoara. Maria a facut la 7 luni fara febra, doar cateva bubite! Varicela e f grea la adulti. ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 Tortul fermecat al meu o sa fie cu de toate. Si cu ciocolata... si cu mere... si castraveti... si lamai... |
sincer eu i-as lasa sa faca ptr ca eu am facut-o acum 3 ani si e naspa rau
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](bang.gif)
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
heidy spune:
Neatza!
Astazi suntem cu treaba multa, sper sa ma si lase bebe ...
Elfica eu am avut lumanarea simpla, nu i-am mai pus poze.
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE
diana.b spune:
mersi frumos madalina! dar ajung la aceeasi problema: NEGRU... sau rosu, dar ma gandesc ca e baiat si parca e prea aprins rosul ala
legat de ceai, sugubina tu pui apa calda sau apa rece? pe instructiuni am vazut ca spune apa rece si semintele pisate... cu ce le pisati ca sunt tari rau de tot
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
citat din mesajul lui diana.b mersi frumos madalina! dar ajung la aceeasi problema: NEGRU... sau rosu, dar ma gandesc ca e baiat si parca e prea aprins rosul ala ![]() legat de ceai, sugubina tu pui apa calda sau apa rece? pe instructiuni am vazut ca spune apa rece si semintele pisate... cu ce le pisati ca sunt tari rau de tot ![]() mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
eu ador sa ii imbrac in rosu...asa ca nu trebuie sa-ti faci probleme
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
diana.b spune:
inca o intrebare: cum imi dau seama ca nu este din acela mic pentru nou-nascuti?!?!?
are cineva acest model????????
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
simona-maris scuze nu stiu de ce am crezut ca mai ai un bebe multtt mai mare
bebelu stiam ca are voie in fiecare duminica problema mea era daca nu ii face rau in vreun fel o lingurita de vin in fiecare saptamana
ceva legat de ficatelul ei
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi