Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 7
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carla_2008 Buna fete,nu am intrat de cateva zile bune din cauza de laptop stricat...deci o gramada de recuperat. intrebare,pt ce e Prevenarul? Noni, eu va recomand in loc de Noni, suculetul G3,de la Pharmanex,e de 10 ori mai nutritiv si mai bogat in antioxidanti.Dati pe google. Noi la 6 luni aveam 6970 Carla si 7620 Mateo,cm nu stiu cam 70-72. Suntem bine,am introdus,si mango,avocado,sparanghel si le plac la nebunie,asta pe langa morcovi,albituri,dovleci,cartofi dulci,sfecla,telina,mar,piersica,para,caisa ,cereale,carne gaina si branza.Urmeaza oul si carnea de curcan si vita incet incet. Acum avem 7660 si 8220gr. Carla a facut pe olita ieri prima oara, Mateo deja de 3ori Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori: Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010 http://community.webshots.com/user/denyssa_catana |
Felicitari, Denisa! Ai niste puiuti grozavi! Iar ei au o mamica grozava!
Elena, mami de Raducu cel cumintel 12.08.2010
paula_m spune:
Neata fetele
Tina, asa stiam si eu, ca daca ajunge la 38, nu mai e de la dinti. De ce nu-i pui un supozitor cu paracetamol? Oricum, cel mai bine e sa mergi la dr.Pupam pe Raducu sa se faca bine.
Si eu sunt tare stresata acum sa nu mai raceasca.
Am pus otet amestecat cu putina apa( 1 treime apa si 2 otet) cam cat puneam pt sterilizare. S apoi mai faceam o sterilizare numai cu apa si apoi spalat bine aparatul.
Oana, Cristina, faine excursii. Cred ca e tare frumos sa vezi atatea. Eu imi doresc mult sa ma duc in Brazilia.
La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan, Ema!!!
La multi ani Ramo!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
nela_didea spune:
Neata fete! Daca tot n-a facut nimeni cafeaua, va invit io. Am facut si branza cu smantana si rosii cine doreste.
Se anunta o zi faina la Hd cu mult mult soare. Parca am revenit la viata, sunt mai energica si am mai multa rabdarea.
So...Tina imi pare rau pentru puiul tau cred ca ar fi bine totusi sa-l vada pediatrul.Pup sa treaca repede
Azi am promis sa vad toate pozele sa vad delfinasii ca tare dor mi-e de ei.
ramo1901 spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata fetele Tina, asa stiam si eu, ca daca ajunge la 38, nu mai e de la dinti. De ce nu-i pui un supozitor cu paracetamol? Oricum, cel mai bine e sa mergi la dr.Pupam pe Raducu sa se faca bine. Si eu sunt tare stresata acum sa nu mai raceasca. Am pus otet amestecat cu putina apa( 1 treime apa si 2 otet) cam cat puneam pt sterilizare. S apoi mai faceam o sterilizare numai cu apa si apoi spalat bine aparatul. Oana, Cristina, faine excursii. Cred ca e tare frumos sa vezi atatea. Eu imi doresc mult sa ma duc in Brazilia. La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan, Ema!!! La multi ani Ramo!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 Poze luna 7 |
Multumesc mult Paula....
Victo spune:
neata..
bravo filip pt dintisor!
Stefan e la teatru de papusi cu tati..piti doarme..eu ma duc sa fac o cafea si legumele la baieti pt amiaza.
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ramo1901 spune:
Neata.....va invit pe toate la o felie de tort..si cafea,suc,lichior...alegeti voi ceva sa va placa....
tina_80 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ramo1901
LA MULTI ANI RAMOOOOO!!! Multa sanatate si noroc sa-ti dea DD! La multe lunite sarbatoritilor de azi! Sa cresteti mari si sanatosi, delfinasi dragi! O pupam si pe Sabina! Multumesc mult Paula.... Ramona ,mamica scumpei mele Sabina Maria (18.07.2010) |
tina_80 spune:
Fetelor, voi sa nu faceti ca mine cand sunteti somoroase
Azi noapte i-am dat alternat Nurofen si Panadol, si cand a venit randul Nurofenului i-am dat tot 5 ml, in loc de 2,5...am ramas setata ca la Panadol.
acum Raducu se joaca, febra nu mai are(e posibil din cauza dozei mari de nurofen)...mai devreme a mancat bine fructele
Va pup si o duminica placuta!
RAmo! distractie placuta!
crispro spune:
La multi ani Natali fetita scumpa si frumoasa!!!! La multi ani Andrei de Emushi! LA multi ani Bogdan energic de Sorina!!! La multi ani Ema de Anagia!
La multi ani RAMO!!!!! Sa fii sanatoasa si fericita o viata intreaga, sa ai parte de multe impliniri in viata!!!!
Sa-l ajutam pe Alex
rodyka spune:
citat din mesajul lui paula_m La multi ani Natalia, Andrei, Bogdan, Ema!!! La multi ani Ramo!!!!!!!!!!Sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se indeplineasca toate dorintele!!! |
si din partea noastra!
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)