Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Racusor, bine ati venit! Ma bucur ca delfinasul sef s-a simtit bine la munte!
Imunitate: am inceput de acum 3 sapt sa-i dau Imunobaby, 3ml dimineata si seara!
Bunica ne-a luat Noni, sirop(ea ia)....cica sa intreb dr si sa incep sa-i dau....dar nu prea am incredere ca au iesit "n" variate de Noni...i-as fi dat daca imi recomanda un dr homeopat:D]

Anca, iti multumesc mult pt sustinere.

Fetelor, va multumesc ca existati!

Giorgia, bine ai venit acasa!Felicitari pt licenta!

Btz, l-am vazut pe Paul fara frica si e tare scump!

La multi ani Iulia de Otilia! Sa fi sanatoasa si fericta!

La multi ani mamici, sa fiti iubite si fericite!

Paula, si noi luam Fe si avem scaunul mai inchis si cu miros
de Fe

Rodika, multa sanatate mami!

Crissy, fetelor, dar ce s-a intamplat cu Bea??? unde citesc si io?

Imediat va spus ce am facut la dr....trimit repede mesajul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

sa revin...

OANA ziceai de ceva fotoliu, nu e al nostru, e al prietenei mele, dar nu mai are rost sa iei acum. asta e de la nastere, nu mai sta multa vreme acolo. (e un magarus de la mothercare)

GEORGIA felicitari pentru licenta

CRIS fac o placinta cu foi cumparate, foarte usor de pregatit si foarte gustoasa

ALINA cum fu la Bucuresti? ati avut noroc de vreme buna

fetelor, multumim de comentariile la poze . va trimite Andreiu cate un mare de tot si o , mai ales ca azi e zi de dragosteala

OCHIDUT asa si eu cu bona, te inteleg perfect cand a venit prima bona imi venea sa ma iau cu mainile de cap, de asta a doua a venit cate 3 ore pe zi pentru inceput,sa ma obisnuiesc si eu cu ea, si copilul. si asa am invatat usor usor sa fac si altceva cat ea sta cu copilul. nu zic, cand ma gandesc ca ma intorc la birou si ca ramane cu bona, imi vine sa il pup toata ziua si sa dorm langa el, ceea ce nu faceam pana acum, sa pastrez momentele astea minunate de bebe, ca mi se pare ca trece timpul prea repede. chiar acum e langa mine cu ANdrei, Andrei e plictisit dar nu prea stie sa se joace cu el in rest e ok, e grijulie, il spala, il cara in brate ... dar eu ma gandesc ca ma intorc 6 ore, si cand ma intorc papam si mergem afara la joaca, ne alintam si pupacim..e greu tare sa ne lasam copiii, sunt viata noastra si ni se pare ca bonele ne invadeaza spatiul si ne rapesc timpul pretios pe care il petrecem cu ei si momentele importante din viata lor! toate frustarile noastre ca nu putem sa stam mai mult cu ei cred ca se rasfrang asupra bonelor!

MICHELLE eu nu am scos mesele de noapte si nici nu le scot decat cand o sa fie el pregatit. mai ales ca inca il alaptez, daca i-as da lapte praf poate m-as chinui sa i le scot, dar asa...am observat ca atunci cand e mai rece in camera se trezeste o singura data, cand e mai cald se trezeste de 2-3 ori, cred ca de sete.

PAULA bine ca s-a facut bine Raul. noi am incercat imunobaby (cate 3 ml dim si seara), dar Andrei era alergic , asa ca luam mugur de brad (cate 1 picatura de kg corp dimineata si la pranz, cu 15 minute inainte de masa), dar nu mai luam vigantol cat timp luam mugur de brad.

GABITZA si eu i-as da cereale decat biscuiti. biscuitii nu au aport de vitamine, doar ingrasa si atat, cerealele macar poti sa ii iei integrale, nu cu fructe sau alte bazaconii. plus toate E-urile aferente.

CRIS zic si eu ca fetele sa nu duci copilul sa socializeze, e o varsta critica acum, cand incep sa constientizeze stranii. la munte Andrei a fost foarte sociabil, a stat cu toata lumea, dar noi l-am si dus in vizite (nu foarte des, dar l-am dus), l-am dus la copii, de pe la 5-6 luni, nu mai devreme.

TINA nu stiu cat trebuie dat imunobaby, pentru ca noi am avut alergie la el dar cred ca e ok pana in primavara sau 2-3 luni cum zici tu, ca orice alta chestie pentru imunitate. nu scrie nimic pe prospect?

ma duc sa fac cioco de casa, mai citesc si revin, sunt abia la pagina 14 din capitolul trecut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Acum sa va povestesc....
ne-am trezit dimineata la 8 si am plecat la dr.
l-a consultat, s-a uitat in gat...totul e ok!
Mi-a spus daca are fimoza???n-am stiut ce sa-i raspund, l-am dezbracat sa se uite si se pare ca este un pic inflamata si rosie....ne-a dat antibiotic si trimitere la analize (i-am cam sugerat eu)...a spus dr ca e posibil sa aibe infectie urinara

am intrabat daca e posibil sa fie de la dinti temp de 38 si mi-a spus ca da!

Am plecat de la dr, l-am sunat pe cumnatul meu sa-l anunt ca vin sa fac un set de analize....nu stiu sa va spun exact ce analize ca acum sunt cu R pe picioare si am fost intr-o viteza totala de azi dimineata, ca nici n-am avut timp sa ma uit pe foaie

Am fost la laborator, le-am facut, a urlat ca din gura de sarpe, l-am pus in masina, am venit acasa rapid, i-am facut fructele si acum doarme.

Am de asteptat pana la ora 16 cand o sa-mi aduca Iulian analizele si sa vedem ce are si incotro o luam.

Dr m-a invitat miercuri cand e de garda sa-i faca si un eco ...m-a intrebat daca i-am facut vreodata, i-am spus ca nu si urmeaza sa facem.

Scuze, ca n-am fost coerenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Tina, De la infectie urinara face febra? Si daca are fimoza creste probabilitatea de a face infectie? . Acum mai am un stres pe cap... Dar unde e rosu? Si Raul mai e rosu la baza putei...uneori, dar pe a 2a zi ii trece.
Tinem pumnii sa fie totul ok.
Racusorati facut poze la munte?Ai dus si patut si tot cu voi?
Crissy, iubita , nu te mai incapatana si ascult-o pe BTZ.
Si spune-ne mai multe despre Bea. Esti suparata pe noi? Noi nu stim cum sa te ajutam si facem cum ne taie capul si poate tu ne poti ghida mult mai bine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Tina, scumpa, speram sa iasa bine analizele!!! O prietena are un copilas cu infectie urinara, i-a dat antibiotic. ea zicea ca se gandea ca e infectie urinara pt ca avea un alt miros decat cel obisnuit...

Al meu e super incantat de musafiri - mari sau mici, sta super cuminte, se uita, vorbeste. De ceva vreme in fiecare seara mergem la socri, acolo e si nepotelul, si mai vin cumnatii, si se aduna lumea.. si ii place de numa, ca nu se plictiseste. A mai venit la noi prietena asta de care ziceam mai sus, cu copilasul mai mic cu 2 luni. Nu s-au jucat unul cu altul, parca nici nu se vedeau. Dar amandoi s-au simtit bine separat si au fost cumintei. Ieri a venit nasa-mea (care vine din an in pasti) si a luat copilul in brate. Ii place lui Vlad la oricine in brate. O singura data a plans la cumnata-mea in brate, ca era cam nervoasa, venita de la servici, vorbea foarte tare, urla, ca explica cum se certase cu una la munca, si apoi a venit si nepotul care facea "hoooo, hoooo", asa pe un ton jos si de speriat. Numai am vazut ca isi intoarce buzica... Dar s-a linistit de cum l-am luat in brate. Insa eu nu prea merg cu el la altii, prefer sa vina ei la mine, ca imi e mai comod...ma dispera frigul, imbracat, dezbracat, ca nu ii place. Abia astept sa se mai incalzeasca. Asa, la cum e acum, m-ar tine sa ma duc undeva la o cabana, sau sa iesim pe undeva. Asta pt ca a fost mai cuminte zilele astea... si daca e totul nou si are ce vedea, il tot mut dintr-un loc in altul, si sta cuminte vreo 3 ore, dupa care ia somn mult mai repede - acum a adormit in 5 minute, in brate, Ieri si alaltaieri a adormit singurel in patut, in 2 minute. Asta peste zi- seara mereu adoarme singurel. Iar acum dupa ce se trezeste ma joc cu el, si il tot plimb, sa aiba activitate intensa cat e treaz, iar pa la 3-3 juma iar la somn. Acum are doar 2 ture de somn peste zi. E ok, ce sa zic? dar daca ar fi mai lungi reprizele astea de somn, ar fi minunat... cam de o ora jumate as vrea eu... pasarea malai viseaza...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Is foarte incoerenta vad... Paula, tipa asta cu copilas cu infectie a zis ca a avut copilul si febra... dar, coincidenta, la 2 zile de cand a inceput tratamentul, i-a iesit copilului un dinte... si acum nu e sigura daca dr a dat bine diagnosticul... SI eu is stresata de fimoza... io cred ca roseata ar trebui sa fie nu la baza, ci la varf- zona unde face pishu... nu??? habar nu am..

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

asa cuminte stateam eu acasuca, la calculator... fara nici o grija. nici curatenie, nici mancare, nici vasele spalate, asteptam doar sa se trezeasca Isa sa pape pireul de fructe. si, cand colo, surpriza: vine nasul la o cafea si sa-mi zica "casa de piatra" , iar la nici un sfert de ora, mai bate cineva la usa... sotul cu un tortulet, o sampanie, o cutie de cioco si o lumanare parfumata . i-a zis sefului ca trebuie sa plece acasa, si ala a fost de acord! DAR, cum Isa abia s-a trezit si urma sa-i dau sa manance, nasul si sotul au iesit la o cafea, si eu iar is singurica . nu-i bai, imbrac fata frumos si pun mana pe telefon, asa rezolv si eu mai repede treburile cu actele, ca mergem cu masina

s-aveti o zi buna, revin...

PS: crissy, draguta, lasa-ne sa facem ceva pentru Beatrice! asta pentru ca vrem noi, ptr ca e de-a noastra! si ne e draga

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Rodi, deci voi acum 2 ani ati facut cununia religioasa? Atunci, La multi ani fericiti impreuna, sa va iubiti o viata intreaga, sa fiti mereu unul pentru celalalt!

www.facebook.com/photo.php?fbid=1877130088833&set=a.1845528658817.168520.1258679098&ref=notif¬if_t=photo_reply#!/notes/copil-sanatos/dependenta-de-televizor/179192985456638" target="_blank">dependenta de TV

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

dragutelor, dar ce a patit Bea? ca nu am citit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello mamici harnicute si delfinasi,

am terminat si noi in sfarsit petrecerile, au durat 3 zile ca in basme Am pastrat bunatati si pentru voi, asa ca va invit la Tiramisu si tort de cioco in trei culori iar de baut ce vreti voi. Bumblebee , tortul e bestial, a fost foarte apreciat de musafiri, multumesc de reteta!

Crispro multumesc frumos de urarile pentru sot. Cum esti cu mainile, ai fost la derma? Bravo pentru Vladutul cuminte, s-a linistit vad ca dupa ce nu l-a mai chinuit dintisorul.

Cris2010, foarte fain umidificatorul vostru, l-am trecut pe lista, ma hotarasc saptamana asta de care sa iau, astept sa intre indemnizatia.

Eladea, felicitari lui Filip pentru primul iepuras Sa vezi ce bine o sa pape de acum inainte printisorul.

Tina, pupici lui Raducu, sa nu mai faca febra.
Georgia, felicitari pentru licenta!

Rodi, pupam pe Iza nazdravana, sa inceapa sa pape iar legumele. Tot voiam sa-ti zic ce frumoasa e zona in care locuiti voi ca am vazut pozele lui Ochidut. Nici nu-ti vine sa pleci altundeva in vacanta.

Felicitam si noi sarbatoritii ultimele trei zile:

La multe lunite Daria Cristina, frumoasa Natali, Andrei, Bogdan Andrei, Ema Andreea, Radu, Albert Simon, Maeva Caterina,Tudor Stefan si Iulia!

Ma duc sa vad si eu ultimele poze...

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput