Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Buna dimi si o cu frisca...vad ca Paula nu e la apel

Va urez ca astazi sa va iubiti mult,sa va alintati cu sotul si sa petreceti fiecare clipa alaturi de cei dragi.IUBITI-VA MULT!!!!
Noi suntem un pic mai traditionalisti si sarbatorim de Dragobete,nu Sf Valentin.

GEORGIA felicitari pt licenta.Ma bucur pt tine.
Asa e si la ai mei,nopti nedormite,alintaturi cu oricine,insa o sa vezi ca isi va reveni la programul ei.Si noua ne-a spus dr ca dupa 7-8 luni ei constientizeaza si cer in brate,atunci e momentul sa se invete.
Cat despre Paul..eu tind sa cred ca Antonia e la fel de activa.Abia astept noi filmulete cu ea

Aseara a adormit Paul cu ursul in brate si ma gandeam la RAUL cum se culca si el alaturi de un motunache.

MICHELLE noi pt bubite dan cu Sudocrem si in 2 zile maxim nu se mai vad.

Multumim fetelor pt complimente,cate un pupic de la Paul Mic pt ele.
Asa e,de cateva zile merge destul de bine,in ian cand a facut primii pasi cadea rau,insa dupa nu a mai vrut deloc sa incerce..pana acum.
Eu il pun jos,perne in zonele mai periculoase,jucarii peste tot si muzica.Iar el se distreaza de minune.Numai ca vineri m-am trezit cu el la intrarea in bucatarie

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

neata fetele
Happy Valentine's day!!!
La multe lunite sarbatoritilor de astazi, sa fiti sanatosi, bucurosi si mai ales cumintei.
am reusit sa recuperez si eu ce nu citisem din cap trecut si acu beau cafeaua data de Btz in timp ce Andrei isi roade picioarele si se uita la mine. e un pic mai binisor cu raceala si i-a trecut si alergia de la Bromhexim(am uitat sa specific cand am scris data trecuta) ca de aia ne daduse doctora Peritol si pt pofta de mancare ca efect adiacent.
al meu de la Peritol nu a fost somnoros dar mananca de rupe.
ne-a dat si noua fier sa-i dau dar pana acun nu i-am dat asa fara analize. poate ajungem la analize saptamana asta dar mie mi-e mila cand stiu ca il inteapa ca asa de rau plange. vom vedea ce va fi...

o zi frumoasa va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Neata!

La multi ani papusa Iulia de Otilia!!!

Giorgia, felicitari pt licenta! de kile nu mai zic nimic...

Eladea, distractie placuta azi in gasca!

Noi nu sarbatorim nici Valentine, nici Dragobete.

Ilinca, cum a fost ieri? V-ati petrecut? A mai ramas ceva de haleala si pt noi?

La noi o noapte minunata pana la 3 juma... dupa care a stat treaz o ora juma, apoi treziri din ora in ora, cu urlete prin somn... i-a dat papa in vreo 3-4 reprize, ca nici nu stiam ce sa ii mai fac..

Paula, am uitat sa zic ca asa e -fierul schimba culoarea kk, imi zicea dr sa nu ma speriu.

Merg sa ii pregatesc fructele!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

neaaatzaa

azi ne'am trezit si noi mai ca oamenii, la 8 si 20 nici noi nu sarbatorim, desi o sa inceapa telefoanele de LMA, pe sotul meu de fapt il cheama Valentin, nu Marius cum ii zic eu

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

crispro draguta, mersi frumos...sper sa ne simtim bine...desi nu va fi la fel de relaxant cu copiii ca si cand mergeam doar noi adultii... dar va fi o experienta unica...

aaa...apropo de pb ta dermatologica...incearca sa dai de dr Kozak...e specializat pe pb derma si e f bun...intra pe site si citeste...eu zic ca merita...

http://www.kozak-dermato.ro/index.php

http://www.remediile-dr-kozak.ro/remedii-pentru-diferite-afectiuni.html

gabitza, n-am fost pe faza...ce face Paulica unde il vad si eu?

giorgia, felicitari mami! esti tare!

racusor, asa deci...v-ati distrat...bine ati facut...Andreiutu e tare dulcic...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

buna dimineata. Btz Paul e un mareeee sportiv.. Mi-a placut tare mult de el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

buna dimineata, delfinariu

Iulia, printesa frumoasa, din partea noastra! sa cresti mare si cuminte!

si aelitei, daca-si serbeaza onomastica (sau ai sarbatorit deja joi, cand a fost Sf. Valentina la ortodocsi?)

nici noi nu sarbatoream nici Valentine´s day, nici Dragobetele (cred ca in Ardeal nu se sarbatoreste...), dar de 2 ani avem motiv de sarbatorit: cununia religioasa!

revin cu rezumatul zilei de ieri, dupa ce trimit printesita la scoala...

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

NeataHappy Valentine's Day!!!
Eu sunt la munca ...
Giorgia, felicitari pt licenta si pt kg
Rody, multi ani fericiti impreuna!!!
La multi ani Iulia!!!! Ai facut si tu 6 lunite!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ieri ne-am plimbarit iar pana seara, legume nu am vrut nici dimineata, nici la amiaza, nici seara... asa ca am facut alte combinatii... ii dau pace pana miercuri. aseara au facut printesele baie impreuna, atata s-au agitat pe-acolo pana pe Isa a luat-o somnul de i se inchideau ochisorii , asa ca la 22 dormea cumintica in patut. la 4.30 ne-a dat desteptarea, ea a adormit inapoi, dar eu si tati deloc! asa ca ne-am pus in povesti si facut planuri pentru diseara . la ora asta am un somn!!! astept sa se trezeasca minunea mica, sa vedem daca se mai incalzeste vremea (a plouat torential toata noaptea, acum e soare cu dinti) si iesim la colindat birouri de oameni ocupati si satui de straini in Spania

in alta ordine, eu sunt racita cobza: durere de gat de 3 zile (a trecut vad, cu lamaie si miere), nas infundat si tuse seaca, magareasca. Isa rade cand ma aude si ma imita: che-cheee

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Merci, Eladea. Am notat site-urile si ma uit imediat pe ele.

Of, acum citesc si eu de Crissy, cu Bea... Suntem aici pt tine, daca te putem ajuta... Hai, mami, fii tare!!! Stii ca si tu si Bea sunteti niste luptatoare, cum nu intalnesti in fiecare zi!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Buna ziua.
Ieri i-am invitat pe parintii mei si fratele meu cu prietena la noi la masa de casa nou. Raisa a fost f cuminte, ultimul somn, de la 15 la 16.15. Asa ca aseara la 21.30 deja dormea. I-a adus tati un catel maaare de plus ( de 2 roi cat ea) si radea in hohte la el. S-a trezit azi noapte de 2 ori cate 10 minute sii a adormit la loc...pana azi dimineata la 8!!!!
Am vazut si ceva urme albe de dintisori
Acum ea e afara, face nani, eu imi iau micul dejun si dau o fuga pana in mall sa ii iau ceva sotului, nici noi nu pot sa zic ca sarbatorim Valentine's, insa sunt sigura ca vine cu ceva.
Maine o sa o cantaresc pe Raisa, o sa fie o luna de cand am inceput diversificarea si vreau sa vad cat a luat in greutate.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput