Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

buna seara mamici dragi!

La multi anisori sarbatoritilor de astazi!!!! sa cresteti mari si sanatosi !

BTZ deci ai baiat mare mami

Michelle si Andra a avut la fel, dupa ce a avut diaree sa iritat tare apoi iau iesit niste bubite care nu treceau cu nimic, timp de 2 sapt am dat-o si cu sudocrem , bepanthen, bubchen, melkfet si nu ia trecut deloc, m-am dus la pediatru si mia dat o crema speciala pentru asta ce contine clotrimazol si zinc si in 3 zile nu mai avea nici urme de la ele, nu are o denumire ca este preparata.

Mami de Andra Maria 02.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

eu o dau pe Mara de cand am nascut'o cu o crema de la Sanosan, cu zinc, ulei de masline si proteine din lapte. s'a iridat o data de cand am inceput diversificarea dar am schimbat'o mai des putin si i'a trecut repede, cu aceeasi crema

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

salutari si de la mine
Stau tare tare prost cu timpul. Imi e groaznic de greu; adorm cu capul pe birou fara macar sa realizez asta, adorm cand culc seara copilul (adica la 9) Nu va mai zapacesc cu ale mele!

michelle, bebelina are DA? Daca da, sa stii ca eritemul e de fapt dat de dermatita. (Daca dai cu mana o sa vezi ca e la fel ca textura ca zona cu dermatita) Daca e asa cum zic eu, atunci nu te ajuta nici o crema, doar cele speciale pentru dermatita mai amelioreaza.

denisa, felicitari pentru olita. O sa icep si eu sa o pun cand ma mai eliberez cu munca; sper din martie.

rodica, un pup la bebelina. Bine ca nu a patit nimic. Cat despre legume, sa stii ca si Rebeca a avut o perioada in care nu a vrut sa se atinga de legume; acum in schimb rupe la legume, mai greu e cu fructele. O sa treaca si asta.

Ne mai auzim.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Nela de ieri tot voiam sa iti spun ca da imi amintesc cu mare drag de vremurile alea si ce ne mai plangeam noi ca ba ne doare una ba alta, ba ca am fi facut aia dar nu aveam chef si uite-ne acu... am vrea sa mai facem dar nu se mai poate, abia ce mai e timp de o gateala rapida , la prajituri si tot ce necesita timp vom reveni noi peste 3-4 ani . te cu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela_didea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mycya

Nela de ieri tot voiam sa iti spun ca da imi amintesc cu mare drag de vremurile alea si ce ne mai plangeam noi ca ba ne doare una ba alta, ba ca am fi facut aia dar nu aveam chef si uite-ne acu... am vrea sa mai facem dar nu se mai poate, abia ce mai e timp de o gateala rapida , la prajituri si tot ce necesita timp vom reveni noi peste 3-4 ani . te cu drag

Ai dreptate, am face dar nu mai avem cand. Abia arunc peste zi vreo doua pulpe cu cartofi in cuptor ca alea se fac singure. In rest mai niste snitele ca si alea se fac rapid. De prajituri nu mai poate fi vorba. Peste vre-un an doi, pana atunci ne punem pofta-n cui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

si noi am avut bubite de care spubeti, am intrebat medicul, de fapt a vazut-o si ne-a dat crema clotrimazol local!

fe si ca fara analize nu se da, iar fierul nu se administreaza in acelasi timp cu ca....

dupa 3 lubi de la inceputul tratam cu fe se repeta analizele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata girls...

am venit a va urez asa:

sa fiti iubite, fericite, implinite si viata in doi (3, 4 sau 5)sa fie o permanenta poveste de dragoste...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giorgia23 spune:

Neata mamici...ce dor mi/a fost de voi

Aseara am revenit si noi acasa...nu am apucat sa citesc prea mult din urma...sper sa apuc...sa fac un rezumat scurt...la mama a fost bine mai putin noptile cand se trezea Antonia de n ori...a invatat sa se ceara in brate la oricine...chiar si la o vanzatoare din magazin a intins mainile si a inceput sa planga s/o ia in brate...mama si tata erau toata ziua cu ea in brate...cand am plecat mama a inceput sa planga de ziceai ca plecam prin china...am luat si licenta...m/am cantarit si am 48 kg

Btz ce scump e Paul

Michelle noi facem mai tot timpul o iritatie la gat...apar mereu cateva bubite rosii...eu cand vad ca apar o dau cu putin nidoflor si imediat trec...cu altceva nu trec

Si noua ne/a dat medicul de familie FE...dar nu i/am dat

Am uitat sa zic ca nu l/a recunoscut Antonia pe tati...a inceput sa planga cand l/a vazut...dar dupa nici 10 min era toata un zambet si numai la el vroia

Mai citesc din urma si mai revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna dimi si o cu frisca...vad ca Paula nu e la apel

Va urez ca astazi sa va iubiti mult,sa va alintati cu sotul si sa petreceti fiecare clipa alaturi de cei dragi.IUBITI-VA MULT!!!!
Noi suntem un pic mai traditionalisti si sarbatorim de Dragobete,nu Sf Valentin.

GEORGIA felicitari pt licenta.Ma bucur pt tine.
Asa e si la ai mei,nopti nedormite,alintaturi cu oricine,insa o sa vezi ca isi va reveni la programul ei.Si noua ne-a spus dr ca dupa 7-8 luni ei constientizeaza si cer in brate,atunci e momentul sa se invete.
Cat despre Paul..eu tind sa cred ca Antonia e la fel de activa.Abia astept noi filmulete cu ea

Aseara a adormit Paul cu ursul in brate si ma gandeam la RAUL cum se culca si el alaturi de un motunache.

MICHELLE noi pt bubite dan cu Sudocrem si in 2 zile maxim nu se mai vad.

Multumim fetelor pt complimente,cate un pupic de la Paul Mic pt ele.
Asa e,de cateva zile merge destul de bine,in ian cand a facut primii pasi cadea rau,insa dupa nu a mai vrut deloc sa incerce..pana acum.
Eu il pun jos,perne in zonele mai periculoase,jucarii peste tot si muzica.Iar el se distreaza de minune.Numai ca vineri m-am trezit cu el la intrarea in bucatarie

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Noi am avut a 2a masa de seara si somn pana la ora 6 dimi,fara nici o trezire,nici o maraiala,suzeteala sau papica

Spuneati de faptul ca bebeii au inceput sa loveasca jucariile.
Kinetoterapeuta ne-a spus ca atunci cand vor face acest lucru va insemna faptul ca ei au progresat si constientizeaza ca ele sunt pt joaca si nu de bagat in gurita.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput