Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
crispro spune:
Racusor, la munte! Ce fain ca v-ati distrat si a fost cuminte Andrei! Super!
Btz, . Ai baiat mare, nu gluma!!!!Bravo Paul!
Puiut, si mie mi-a dat medicul de fam fier pt Vlad, dar noroc cu fetele de pe forum, de m-am desteptat si nu i-am dat. Ea mi-a dat asa, ca cica asa se da, de acum si pana pe la un an parca. Dar o pediatra de la CLuj mi-a zis ca nici vorba, ci medicii de fam mai vechi dau asa, ca pe vremuri, Nu se da decat daca analize confirma lipsa de fier. Si mai imi zicea ca daca copilul mananca oua si carne, nu e cazul de fier.
Maine ma duc la derma. Arat ca si oparita pe maini, imi sangereaza, ma dor, si mi-s fierbinti. Azi am stat mai mult afara si probabil de aici se trage. M-am dat cu crema , dar m-a usturat de numa. Asa ca m-am spalat, acum nu is data cu nimic... astept ziua de maine.
Plec la nani! Noapte buna fetele!
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nela_didea Am vazut doar delfinasul-sef. Racusoru' tare schimbat e puiul tau, parca nici nu mai e el. E mare, frumos si seamana cu mamica lui perfect. Mamica implinita cu puiul ei Alex ( 03.08.2010) Mergem inainte cu Doamne Doamne |
multumim de comentarii
anca_vlad spune:
citat din mesajul lui tina_80 M-am uitat in gatul lui cu o lingura si se pare ca are rosu in gat voi cu ce medicamente ati mai facut aerosoli??? ca eu pana acum i-am facut doar cu ser fiziologic....am sa astept ora 17-18 sa-l sun pe dr. Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
doar ser fiziologic eu am intrebat de dexametazona sau acc dar mi-a spus pediatra ca e interzis la copii asa mititei!!
Tina, ai mei cupii amandoi au avut temp normala 37,2 Maria a avut aproape de 39 temperatura marti spre miercuri...am rezolvat cu panadol!
Eu stiu de la mai multi pediatrii ca pana la max 72 de ore se da antitermic alteranativ la 4 ore, daca nu cedeaza dupa 3 zile de antitermic se intervine cu altceva, daca cedeaza se mai continua inca 48 ore cu antiinflamator la 8 ore!
In aceasta situatie sunt cu Maria de miercuri noapte....temp a cedat total dupa vre 48 de ore!
michelle1981 spune:
Otilia sa inteleg ca din cauza DA nu stii cum sa incepi? Cred ca cel mai sigur e cu radacioasele.
racusoru super ca ati fost la munte si ce bine ca s-a simtit bine si Andrei. Apropo, am vazut si eu toate pozele noi, ce baiat mare si scump s-a facut delfinasul sef
Fetelor, Bianca are inca bubite rosii intre picioare - eritem. Am dat-o cu 3 creme (Bepanthen, Nivea cu zinc si Vitella) si nu stiu ce sa mai fac, cu ce as putea sa o mai dau.. Parca pe zi ce trece se extinde tot mai tare
Va rog daca aveti un sfat, o idee
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
paula_m spune:
Michelle, mie imi spunea o prietena ca, cu Mustela au scapat de pb. Si baietelul lor avea pb la fundulet si in 3 zile era curat.
Sau poti incerca cu ulei fiert, cum faceau mamele noastre. Ala nici nu te costa nimic
Noapte buna mamici si copilasi
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7
senty_mary spune:
citat din mesajul lui michelle1981 Otilia sa inteleg ca din cauza DA nu stii cum sa incepi? Cred ca cel mai sigur e cu radacioasele. racusoru super ca ati fost la munte si ce bine ca s-a simtit bine si Andrei. Apropo, am vazut si eu toate pozele noi, ce baiat mare si scump s-a facut delfinasul sef Fetelor, Bianca are inca bubite rosii intre picioare - eritem. Am dat-o cu 3 creme (Bepanthen, Nivea cu zinc si Vitella) si nu stiu ce sa mai fac, cu ce as putea sa o mai dau.. Parca pe zi ce trece se extinde tot mai tare Va rog daca aveti un sfat, o idee ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Miha incearca Sudocremul. asa am patit si noi si am incercat toate cremele din farmacii pt eritem si numai cu asta am scapat de el.
eu il mai dau o data la 2 zile in jurul anusului ca se irita de la kk ca e mai acid acu din caiza diversificarii.
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka asaaa... ca tot am zis ca mai am o premiera in seara asta, baia fetelor: am pregatit apa, Maria era vesela deja in vana si eu in salon o dezbracam pe Isa, numai bine facuse si kk. si in secunda in care m-am intins la masuta sa iau servetelele umede, domnisoara s-a rostogolit din pat direct jos pe gresie. a aterizat pe burta si a facut "poc" de nu stiam ce cazuse asa . sarcuta, a inceput sa planga, am luat-o in brate, am invelit-o in prosop, am verificat urme vizibile... nimic. dar tot ofta, si cand a vazut ca o las din brate in scaunelul de baie, a inceput alta tura de plans, asa ca premiera a fost alta in seara asta: prima cazatura din pat, ca baia s-a contramandat!! asa ca acum sta in brate la mine pe jumate adormita, mai intinde cate o manuta la tastatura. acum parca imi vine si sa rad cum am vazut maruntica jos la picioarele mele, dar daca ateriza pe spate cred ca nu-mi ardea de ras nici la ora asta... delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
off, mititica
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui crissteo Multumim foarte mult pentru urarile de 6 lunite implinite de Berti. Am fugit si noi de acasa cu tot cu copiii si am papat tortuletu in vizita la niste prieteni foarte buni. Si v-am vorbit si pe voi, le-am povestit ce minunate si suportive si mamici grijulii sunteti voi. Am o rugaminte, daca se poate, as vrea ca cine se pricepe si mai are un pic de timp sa schimbe si prenumele lui Berti din listuta- e Albert Simon, de la Sf Simon Zilotul, cel care ii ajuta pe tineri sa se casatoreasa si ocroteste familia. Eu ii sunt recunoscatoare, nu eram eu tanara si tot m-a ajutat sa-mi gasesc jumatatu. Si biserica care are moastele lui e in Bucuresti, pe la 1 Mai Chibrit, eu tare bine ma simteam in biserica aceea. Multumesc si noapte linistita cu pauze cat mai putine si mai scurte. Berti se trezeste de 3 ori pe noapte si mananca si mananca. Va pupam. Berti (august 2010) si Teo (aprilie 2007) |
la Multi ani Berti pentru ieri si din partea noastra! Mami ce frumos vorbesti
Alice_Elena spune:
paula, de la fier o sa faca mai inchis la culoare, poate chiar negru. si s'ar putea sa se constipe.
otilia, eu am inceput cu morcov, pastarnac, telina si patrunjel. primele 3 4 zile doar supa chioara, si apoi piure, lungit putin cu supa.
btz e mortal
si noi am avut weekendul plin. ma bucur ca am apucat sa ne relaxam si sa petrecem timp impreuna, doar eu si Marius. Mara ca de obicei a fost cuminte, a dormit aproape toata ziua si acum de la 9 jumate. o sa ma duc si eu la somn ca iar ma trezeste de la 7
night night
mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui tina_80 Buna dimineata! Am avut o noapte f grea, Raducu s-a tot trezit plangand.... I-am dat Panadol si Nurofen la 6 ore, temperatura tot mai are....nu a scazut mai mult de 37 si maxima a fost 38. Oare de ce nu scade la paracetamol si ibuprofen??? Aseara, am sunat dr si mi-a spus ca nu este de la dinti aceasta temperatura, cica e destul de mare (38). Mi-a spus sa-i dau Nurofen sau PAnadol, supozitoare si sa-l sun si azi....el se gandeste ca iar a racit...ma intreba daca a fost cineva racit din casa......nu stiu ce sa mai fac cu Raducu de raceste asa des....oare din cauza ca s-a nascut prematur?fac si eu ca Anca! Fetelor, multumesc de raspunsuri! Paula, si eu tb sa fac operatiunea curatat sterilizator. Cat otet ai pus? Nina mami fericita de Radu Gabriel 16.06.2010 |
TIna, ooff, iar sa fi racit Raducu? i-ai dat pana la urma ceva de imunitate? Andrei a avut doar episoade de raceli f usoare, cu putini mucisori si tot ne-a zis sa lucram la imunitate
ti-am mai zis eu, am inceput cu imunobaby, de la erbavita, dar andrei a fost alergic la el (i se inrosea pielea la contact), acum suntem cu mugur de brad si tare bine ne merge. intreaba dr de ceva de imunitate