Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (87)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

dragutelor, dar ce a patit Bea? ca nu am citit

aici

da, cris, noi am facut casatoria religioasa exact acum doi ani, aici. ca aia civila am facut-o in 2000, si cand am vrut noi data (se implineau 7 ani de cand ne cunoasteam) am vazut prea tarziu ca era in Saptamana Luminata (prima dupa Pasti) si nu se puteau face nunti. apoi am ramas gravida, apoi a venit sotul in Spania, apoi am venit si noi si... uite-asa! de Craciun 2008 m-a cerut de nevasta inca o data, nasii erau cu noi atunci, au acceptat sa ne fie nasi, eu am luat un calendar si 14 febr era sambata. gata!

delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

hello hello

ce fain alina ca ati fost la munte!

noi incepem sa programam vara asta..si din motive de bb Mihai mic, nu cred ca ma aventurez in alta tara, ca mi-e frica de boli, de spitale de dr..
o sa batem incet tarisoara noastra..o sa ne tot oprim la vreo 250-300 km de mers..mai stam la cate o pensiune si tot asa..sper sa ajungem si la braila si la bunicii mei..si la mare..vreo 8-10 zile. deci vreo 3 saptamani vom fi lela..:):)

unde unde sa ne oprim intre BV si Constanta? idei...

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m

Racusorati facut poze la munte?Ai dus si patut si tot cu voi?
Crissy, iubita , nu te mai incapatana si ascult-o pe BTZ.
Si spune-ne mai multe despre Bea. Esti suparata pe noi? Noi nu stim cum sa te ajutam si facem cum ne taie capul si poate tu ne poti ghida mult mai bine.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Poze luna 7

Paula, am facut poze, dar numa in casa, ca sambata a fost vijelie si nu am iesit iar ieri, cand era super frumos afara, am plecat ca adormise Andrei in masina si nu voiam sa prindem aglomeratie spre Bucuresti. o sa pun mai tarziu, ca ne-a facut o prietena draga niste poze tare frumoase (adaug si cateva din parc de cand era mai mititel)

am fost cu patut, saltea de voiaj, o sacosa cu ustensile de bucatarie , biberoane deja sterilizate, incalzitor si cateva borcanase de fructe, jucarii, hainute, paturici si legumele si fructele pentru fabricat mancarica. aa, si olita si minunata cadita de voiaj

nu v-am povestit...prima zi, toate bune si frumoase, i-a placut in cadita, care nu era prea stabila. dar nu stiu cum s-a aplecat si eu am sarit speriata sa il ridic si s-a speriat copilul asa ca sambata, numai cand vedea cadita incepea sa planga asa ca am renuntat la baita sambata seara, apucasem numa sa il bagam in apa si a inceput sa planga. oricum e cam micuta, cam bani aruncati pe fereastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_Theo spune:

Buna fetelor.

Imi era dor de voi si abia asteptam sa vad ce mai faceti.

Noi am petrecut un we in familie, adica toti trei. Sambata am fost prin mall caci in Buc era prea mare vaj pentru a tine copilul afara; ieri insa am fost in Herastru dar si la restaurant si a fost super. Theo a fost extraordinar de cuminte; se vede ca ii place foarte tare sa fie plimbat; iar cu mancarea, nu mai zic; adica in mall, cu entertainment, mananca tare bine.

Au iesit si o buna parte din analize si sunt toate in limite normale. Asa ca pana aici, nimic ingrijorator; asteptam si restul.

Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor
24.06.2010
http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/BebeTeo

http://picasaweb.google.com/daniel.boangiu/Decembrie2010#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eladea, eu am ratat dintisorul lui Filip... nu cred ca am citit! Felicitari pt iepurica!!

Ilinca, . Azi la 5juma merg la derma.. abia astept sa imi dea o solutie, orice, ca ma pisca rau mainile, si daca is cremuite, si in apa, si uscate, si oricum...

Astept sa se trezeasca piticotul, sa bagam legumele...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Am citit despre diagnosticul fetitei lui Crissy. Imi pare atat de rau. Sper sa putem ajuta si noi cumva.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Roxana, bravo pt analize, ca au iesit bune!!! Inseamna ca doar seamana bine de tot cu voi, si de asta face nazuri la papica... Ma bucur ca ati avut weekend fain!

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Crissy, voi sunteti o familie de luptatori, va fi din ce in ce mai bine, sunt convinsa.
Ma bucur ca se poate face ceva in momentul de fata, ca dosarul v-a fost aprobat.
Insa acesta e doar inceputul din cate inteleg eu.
Multa putere in continuare si mult noroc sa gasiti si cei mai priceputi medici.

Multumim de urari. Pitica a fost draguta si am facut un somn de frumusete impreuna

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Voiam sa va spun ca am vorbit si eu cu o d-na sa vina sa-i faca masaj lui Theo. Va veni vineri si abia astept. Am luat hotararea asta pentru ca d-rita care l-a vazut joi ne-a spus ca i se pare ca ar avea piciorusele un pic curbate de la genunche in jos.

Si cum as vrea sa-l fac tenisman si nu fotbalist m-am gandit ca i-ar prinde bine niste masaj.

24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babiela spune:

salut!
tina tu spuneai ca ii dai Fe lui Radu... cum il dai ca mie mi-a zis sa il dau la 30-45 min dupa masa iar in prospect scrie ca se da in timpul mesei sau imediat dupa (ferrum hausman)

Mergi la inceput