Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Uratica, la 5 saptamini se vede sacul sau sacii gestationari si iti confirma ca e intrauterin.

Bruni, multa bafta sa ai.

Denisa, daca faci beta miine dimineata afli clar rezultatul. Vine momentul potrivit pentru fiecare, chiar daca e greu sa credem asta sau sa avem rabdare.

Noi am fost la eco, avem un embrion de 1.5 cm, cu inimioara care bate. Speram sa fie bine pina la final.

Pup toate fetele.
8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

edennoua=felicitari ptr inimioara!sa ne ajute Dzeu sa avem sarcini usoare si duse pana la termen cu bebici sanatosi,frumosi si papaciosi!
hmm..deci voi afla cati am!tot e bine!
Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

eden merci ,felicitari pt inimioara invingatoare!
si da uratica , poti vedea saculetii , cati sunt si daca s unde trebuie!
bucurate ca nu ai greturi, e f bine !
si nu sta in fum!!
eu m am lasa de fumat de o luna si nu mai suport fumul de tigara plus ca am interzis sa se fumeze in casa
toti respecta cu strictete regula

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Buna dimineata!
O zi buna!
Scuze,n-am prea apucat sa citesc din spate,edennoa,felicitari pt. inimioara ,va fi bine pana la capat daca ti l-a dat Domnul!
Uratica,multumesc frumos de urari,sa ai gura aurita si sarcina usoara!
la toate fetele incepand cu gravidutele si bebicii
Alinuta
Fetele,scuzati de offtopic,va trimit un link super fain ce mie mi-a placut mult,la sfarsit e cel mai tare
http://www.youtube.com/watch?v=fqEYYYnumyg&feature=player_embedded#at=306

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

Gagici vin si eu ci vesti!
Am un bebe in burtica de 1,4mm ci inimioara care bate bine de tot.Cand l-am vazut am inceput sa plang si l-am intrebat pe doctor daca e sigur ca e imaginea mea si nu a alteia.
Alina Vezi ti-am zis ca te prind din urma.
Edenoa tu cum esti?
Eu cu greturi dimineata pana la pranz de nu pot sa stau, ameteli si parca sunt dusa cu pluta;nu ma pot concentra la nimic.
In rest
Si daca maine nu apuc sa intru:LA MULTI ANI! la toate.Sa fie cu multi anul asta.

Corina, o 7+ fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corivio spune:

am reactulizat si semnatura

Corina, o 8+ fericita

Mergi la inceput

corina, eden felicitari fetelor! sa va traiasca inimioarele si sa se faca mari!!
ma bucur pt voi , vin si eu din urma incetisor ! sper sa am noroc!
alinuta ceva vesti despre printesa?
cristina

Mergi la inceput

denissa
sunt alaturi de tine! sper din suflet sa fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

denisu-tinem pumnii!!
cori-felicitari!!
cristinuta- ca sa se ia!
bruna-eu nu m-am dus la munca..sunt morcovita,mi-e somn si nu am chef de nimic si de nimeni!vreau sa fim lasati in pace!

fetele-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

corivio ; la mine nu sunt toate zilele la fel; ieri a fost super okay, am mincat bine, azi am o greata latenta; la mine se intensifica greata spre seara, diminetile sunt relativ okay; maninc usor si doar ce pot si imi pica bine; spatele isi revine incet, exercitii nu mai fac, dar merg pe jos de la si la serviciu (cam 30 minute pe zi); capacitatea de concentrare e mica si la mine, dar fac ce pot; iau cite o zi o data si asta e, e o perioada si asta si o sa ne revenim; am inteles ca in trimestrul 2 majoritatea simptomelor de acest fel palesc, nu mai creste beta si e mai okay

uratica, nici eu nu am avut greturi pina in s7; bucura-te cit e asa, ca pe urma o sa iti para rau; e super perioada cind afli de sarcina si inca nu apar simptomele suparatoare; si nu e neaparat sa itit fie rau ca sa fie totul bine

bruni, cristina

s9

Mergi la inceput