Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 19
uratica spune:
denisu-ce e cu tine?edennoua-poate e asa cum zici tu!insa eu am mai spus-o..sunt masochista!!prefer sa simt cum ma chinuie bebicii sau bebelul dar sa fiu sigura ca sunt bine!!sincer-as prefera sa borasc non stop!
maine ma duc si eu la medic..numai ca sunt alte protocoale de urmat aici..fac din nou beta hcg..dupa care rezultatul la o saptamana..iar abia apoi ecografie!!!!!
nu stiu cum o sa fac maine dar sar la gatu lu tanti aia daca nu imi face direct programare la ginecolog sa vad cati puiuti am si daca sunt ok!!ca de ma las pe mana lor ajung sa nasc!
in orice caz..peste 2 saptamani pot auzi inimioara sau inimioarele.....
uff..acum mi se pare ca trece asa greu timpul!
aaaaa..am anuntat sefa ca "cred ca sunt embarazada!mi-a placut reactia ei!s-a simtit ca s-a bucurat din tot sufletul ptr mine!!"
bruni-te astept sa te iau de urechiuse la odisee!
brunadria spune:
denisa zi ne ceva..
uratica eiii .. cum nu poti sta intr un loc!! nu ti gasesti locul? astai simptom de gravida?
eu m am certat la cutite cu secretara fostului dr! mi a inchis tel in nas am resunat o nu mi a raspuns , am sunat cu nr privat si i am spus tot ce am avut pe suflet! de 3 ani imediat umblu sa mi recuperez cei 2000 si de euro care i am platit in avans si practic nu trebuia sa dau un ban dar tampita nu s a uitat ce fel de asigurare am, nu vor sa mi faca duplicata sa pot trimite la asigurari sa mi recuperez banii! a spus sa nu o mai deranjez!!
am fost la asigurari si mi a zis ca fara copie dupa "feuille de soin" nu pot sa mi ramburseze banii! asa... maine plec in vacanta dar cand ma intorc , ma plantez in fata biroului si nu ma misc de acolo pana nu obtin ce vreau!!
asa ca am fost pachet de nervi azi!!
nu las oricum treaba asta nerezolvata! asta i clar!
hai ca m am spovedit destul, ma duc sa fac ceva de papa..
gravidutelor fiti cuminti! si voi celelalte
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
denissa_k1 spune:
La multi ani la toata lumea!!!
Bruni, edennoa, uratica- va multumesc din tot sufletul meu pentru sustinerea voastra, chiar sunteti niste fete grozave carora va doresc tot binele din lume, caci il meritati din plin...As fi vrut sa va dau vesti bube,...dar nu a fost sa fie nici de data asta...B-hcg-1,5 la 15 zET.
In principiu nu mai incerc pe viitor, renunt la idee, pt ca sunt cam "in etate"si am sa ma consolez cu ideea ca nu putem avea copii...asta e ...si am sa ma bucur de realizarile celor care persevereaza si reusesc...Succes la toata lumea...in continuare,..de postat nu cred ca voi mai posta, dar de intrat cu siguranta voi intra si sa stiti ca permanent sunt acolo in umbra si va urmaresc va tin pumnii, plangand sau razand alaturi de voi!!!Inca o data la multi ani!!! Mara... si tie, nu te-am uitat....
Lyette spune:
Brunadria
Poti sa imi scrii in functie de ce anume se opteaza pentru protocol scurt sau lung si care sunt beneficiile protocolului lung?
Tu mergi la Budapesta, la dr. Kovacs?
edennoa spune:
La multi ani tuturor fetelor, multa sanatate, fericire si implinirea dorintelor .
Denisa, eu am 37 ani si anul trecut am facut 3 inseminari si un fiv toate esuate. La fiv am avut un raspuns prost, doar un embrion care nu s-a implantat. La 2 luni de la fiv, am facut analizele de z3 si mi-a iesit un FSH de 36 care indica menopauza, asa ca mi-am luat toata speranta de a mai face bebe. Am zis ca incercam inca un fiv, dar fara iluzii prea mari. Am facut insa mult sport (pilates) si meditatie ca am zis ca daca tot vine menopauza sa nu arat rau macar. Si cind am tot asteptat sa refacem analizele de z3, nu mai venea ciclul, si surpriza - 2 liniute. Acum suntem in s9, speram sa fie bine, luam fiecare zi pe rind si ne bucuram de ce avem. Nu se stie cind vine momentul fiecareia, trebuie sa avem incredere si sa fim calme.
tuturor fetelor
9s
cristina3343 spune:
Corina,felicitari pt. inimioara ,sarcina usoara si sa ne tragi dupa tine
Edennoa,sa ne tragi si tu dupa tine.
Uratica,multam de pupici.
"LA MULTI ANI!" fetelor si distractie placuta!
brunadria spune:
La multi ani, fete dragi!
Liette eu fac fiv ul in franta si tot in franta le am facut si pe ultimele 3, primul doar la cluj!
bineinteles ca dr iti da protocolul in functie de rezultatul analizelor hormonale si a problemelor existente, dar cateodata nu da rezultate cum ar trebui, sunt si chestii inexplicabile si dr nu pot fi atotstiutori!
eu am facut 3 fiv uri protocol lung si 1 scurt!
la protocolul lung se induce punerea in repaus a ovarelor(inhibarea) si apoi se continua cu stimularea! pe cand la protocolul scurt se incepe direct stimularea !
nu stiu sa ti spun care protocol e mai eficient , pt ca au fost reusite si sunt la ambele ! trebuie incercate mai multe variante , nu stiu ce sa ti spun , chiar asa cum ai spus pe banii nostri! ca dr sigur nu mi va plati procedura!
eu sunt un pic mai norocoasa si nu ! aici in franta am beneficiat de 4 fiv uri gratuite sa spun asa, insa nu am reusit inca ! mai am dreptul la o incercare! bafta draga mea si sa ti ajute d zeu sa reusesti oriunde ai face!
denissule cum sa nu mai vi cu vesti! nu ne parasi! nu ti pierde speranta, lasa un timp lucrurile asa si reorganizeaza te! nu renunta!altele reusesc si la 45!
uratica fa mi ce vrei tu dar ia ma cu tine la odisee
va pupacesc !
incerc sa fac capitol nou ,dispar cateva zile din peisaj!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
uratica spune:
asa..am fost la dr..mi-a facut pipi test carte a iesit pozitiv...mi-a dat acid folic si vitamina b12..iar joi am p;rogramare la matron dupa care la ginecologie!off..cat dureaza!
denisule-te imbratisez si te pup cu drag!insa te rog eu nu renunta!!!!ai sanse ff mari sa reusesti!
cristina3343 spune:
Buna dimineata!
Uratica,lasa,bine ca ai pentru ce sa te duci...
Asteptam si noi cu sufletul la gura sa ne zici daca-i unul sau doi
Si pe printesa lui Alinuta o asteptam...
la toate fetele si o zi frumoasa!
uratica spune:
buna fetele!
hmm.mai e de asteptat ca sa vad de e 1 sau 2!ptr ca abia in 25 aprilie am programare la gine sa vad ce si cum!ca aici nu deranjeaza bebele pana la 12 saptamani!ufff..mi-a dat o carca de analize de facut-sange si urina si apoi am de asteptat!cel mai nasol e ca nici la privat nu iti fac eco mai devreme de 12 saptamani!inebunesc!mai bine stateam acasa!
sunt morcovita rau...macar sefa mea a fost tare draguta si mi-a zis ca am liber toata saptamana ca sa ma adaptez!asa ca incep munca de luni!