Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 17
brunadria spune:
uratica , hmmm, cu masina, graviduta, atata drum?
bine ca ati ajuns cu bine!
la capitolul embrioni , nu trebuie sa intreb eu in fiecare zi ca suna ei zilnic inafara de z4 cand nu ii verifica daloc, am inteles ca nu e voie (de ce , nu stiu)!
abia astept sa incep , am asa o presimtire ca va fi bine!
ca nu se mai poate asa! trebuie sa inving si eu odata infertilitatea asta!
cat despre medicatie , eu iau de sapt viitoare provames, si deja iau tardiferon si acid folic! elevit am vazut ca se ia dupa beta mare
sper ca schimbatul puregonului cu menopurul sa mi poarte noroc!
mi am luat deja medicamentele , o punga plina, am luat si pt prima luna de sarcina provames ul, lovenox ul(clexane), utrogestan , aspegic(aspirina)!
noroc ca protocolul scurt trece f repede, pe cand la lung ai de asteptat de ti pune nervii la incercare!
aricum vom face icsi si sper sa mi faca si "eclosion assistee"(hatching)!
trebuie sa i scriu dr , am uitat sa vb de asta!
of of mai mai...
apropos! ce a zis sefa ta de vestea cea mare?
eu zic sa ceri totusi tratament consistent de sustinere!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
brunadria spune:
denisule draga mea, suna si intreaba cati embrioni au transferat! nu exista in lumea intreaga transfer cu 6 blasocisti!
ori sunt inconstienti!
poate ai surpriza sa ti fi ramas 3 pt un fet!
si eu zic ca ai sanse mari de a avea un bebe! beta confirma ca totusi ceva a fost! sau poate este! fa luni beta iar!
si nu te mai amari , d zeu are grija de noi de toti!
avea o fata aici pe DC un citat: Dzeu inatzaie dar nu ne uita!!
asa ca vine si randul nostru!
uratica spune:
bruna-deocamdata nu stie nimeni!doar soata care imi pupa burtica in fiecare minut!si nu m-a lasat inima si le-am zis si la ai mei inainte sa plec!deocamdata nu am iesit din casa,am stat in patuc ca eram ff obosita..cat despre drum sincer nici nu am simtit-am dormit non stop!
pai-si tu ptr ce iei clexane?iar celelalte medicamente ptr ce se iau??ca ai zis ca nu ai probleme cu trombofiliile..o sa merg si eu la dr..dar nu stiu ce sa fac..sa mai astept un pic sau sa merg peste 2 saptamani-ca sa vad si inimioara-inimioarele.....si apoi sa vad ce tratament imi mai dau de aici..oricum o sa il intreb si pe doftorasu meu daca e ok sau nu..
insa sigur va fi cu noroc si la tine!si grasu a zis la fel! te trag dupa mine!de urechi de e nevoie!
si apropo-la mine au verificat embrionii in fiecare zi!chiar si in z4!ptr mine a fost mai bine-asa am fost mai linistita si psihicul meu a fost ok!si pe mine m-au sunat in fiecare zi de la clinica..
brunadria spune:
la fiv urile anterioare , am avut doar acid folic , kardegic(aspirina) care e pt fluidificarea sangelui! progesteron, spasfon(nospa)!si cam atat !
acuma vad ca mi a modificat tratamentul!
tardiferon ul e pt ca am pierdut mult sange la celioscopie (la analize a iesit lipsa fe)si mi a dat 1 pastila pe zi timp de o luna! acidul folic previn anomaliile embrionare dupa cate am citit! e f bun luat!
provames si lovenox , nu am mai luat pana acuma, dar am citit pe forum fr ca multe fete il au in protocol!
nu am nici trombo(stiu ca clexane se ia in acest caz) , nici altceva , ma duc pe mana dr ! ce o fi o fi!
uratica spune:
garantat va fi bine de data asta!
eu o sa merg cred saptamana viitoare la o eco..sa vad daca imi mai da ceva ptr sustinere..desi vad ca utorgestanul si-a facut efectul pana acum..dar ca sa fiu el linistita..si mie mi-a zis sa iau nospa-doar daca ma doare burtica!insa cum nu ma doare nu am luat pana acum..
hmm.oare cum sa fac sa treaca astea 9 luni mai repede?
brunadria spune:
uratica
ma faci sa rad...acu' esti gravi si acu' vrei sa nasti!
tu esti ca tiganu'
lasa ca trec lunile , mai ai 8 luni!
la echo sigur nu se vede nimic la 5 sapt! doar dupa 6!
hai ca o sa fie bine , important e ca esti graviduta
e cald la voi? aici e f placut , vreo 17 grade!
uratica spune:
asa e si aici-ff cald! e bine!
insa am niste cearcane ca toata lumea ma intreaba de m-a batut barbatu!si saracu ar fi in stare sa ma pupe si in f..d de fericit ce e!
asa vreau sa treaca astea 8 luni....da mai e doar un pic,nu???
trebuie sa ma incurajez!
hihi..tu zici de mine-ai sa vezi imediat cum e!o sa simti pe pielea ta-apoi mai vb!
imi cad ochii in gura..asa ca ma pun din nou la nani!
brunadria spune:
asa deci , de maine mergi la munca??!!
ai grija draga mea , sa nu faci nici cel mai mic efort!
si eu am dormit maine fac bagajele si marti: "vive le vacances"!
eden , corina si la voi va suna aveti grija de voi!
petruta ce stai ascunsa? cum ramane , mergi in Austria in april sau mai repede? ti ai facut programarea?
uratica spune:
hey..ce faci iubita?eu m-am trezit si deja mi-e foame iar!si am musafiri care fumeaza la greu si ma tot freaca la melodie sa stau cu ei..si eu nu si nu..
ma streseaza deja vizitele!nici la sefii mei nu am apucat sa ma duc!iar grasu e tare incantat ca are cu cine vorbi!ufff..vreau sa plece acasa toti si sa ma lase in pace!
cat despre munci-cred ca o sa incep luni-sa vad cum ma simt!acum inca sunt obosita..mi-e somn mereu..insa nu am greturi,nici dureri..nu simt nimic..dar..iar a aparut probleme cu iesitul la baie si inca nu am gasit remediu..ufff..sa vad cand merg la dr..
uratica spune:
chiar asa..petrule tu cand incepi?hai ca se lasa cu ochisori!
fetele-eu vreau acasa!!!!!!!!!!!!!!!