Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns edennoa spune:

Denisa, nu mai stiu intervalele la progesteron, dar o sa iti scrie pe analize. Daca e buna valoarea, atunci stii ca nu te fugareste progesteronul. Daca e mica, poti lua in calcul sa suplimentezi utrogestanul sau sa iei injectabil data viitoare. La mine la fiv cu tot 600 utro pe zi a venit ciclul de la sine la 15 zile de la punctie. Beta a fost sub 0.1.

Multa bafta.
8s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denissa_k1 spune:

multumesc fetele,....va voi spune luni ce am facut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina3343 spune:

Uratica iubita,"LA MULTI ANI" cu sanatate si fericire,sa fiti fericiti alaturi de bebici.
Si o dedicatie de la mine,mie imi place foarte mult,sper sa-ti placa

http://www.youtube.com/watch?v=5Pze_mdbOK8&feature=channel
http://www.youtube.com/watch?v=FQGt6VNm_iQ&feature=player_embedded#at=66
Denissa,bafta pe luni!
Georgetani,ne bucuram ca nu ne-ai uitat

tuturor fetelor,incepand cu gravidutele si cu bebicii
Weekend placut si NUMAI BINE!

Mergi la inceput

buna dimineata, la toate fetele, desi pentru mine nu e deloc buna,...dar asta nu e un motiv ca eu sa nu va urez ca voi sa aveti parte de tot binele din lume..
mie mi-au venit uratii....cu tot cu B-hcg ul meu de 5,2....nu puteau sa mai astepte pana maine, poimaine, etc sau sa nu mai vina deloc...
Nu sunt suparata, caci prima oara a fost mai greu de suportat, acum, e tot la fel, dar perceptia e alta.....cu un singur lucru nu sunt impacata: de ce totusi nu se prind ?????????? Hai, la Cluj cand am facut, nu au crescut mai mult de 4 celule, dar mi i-au transferat asa, cu toate ca nu e normal ca in ziua a 5a sa fie de numai 4 celele; probabil nici nu mai trebuia sa mi-i transfere la 4 celule de ziua a 5a, probabil erau si opriti din evolutie!!!!!
Dar acum? acum erau blastocisti, mari frumosi, 6!!!! si chiar nici unul????? de ce nu se prind???? chiar daca as face cu ovocite donate, sau as schimba cu donator de material seminal.....problema e de prindere,...de ce nu se prind?????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

denissa imi pare tare rau, te inteleg perfect!
de ce nu se prind? pe langa faptul ca reusitele sunt de pana la 30 la suta, mai trebuie noroc !
eu am facut 4 fiv uri nereusite, et cu embrioni de z3, z5,z6, z3!
toate care nu reusim ne intrebam de ce nu se prind! insa la unele intrebari numai dd stie raspunsul!
cazul tau cu embrioni de z5 de 4 celule, nu am mai auzit!
imi pare f rau, sper sa faci cumva sa te mobilizezi si sa mergi mai departe, iti doresc din tot sufletul sa treci peste si sa o iei de la capat si sa reusesti!
eu una nu ma las si nu ma las , nu stiu cand voi ceda insa vreau cu orice pret un bebe !
sper ca fiv 5 sa fie cu noroc!
ai facut alanizele amanuntite: de trombofilie , cariotip, adn pt sperma etc...
noi suntem aici ,daca simti nevoia sa te descarci!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns uratica spune:

denisule-trebuia sa continui utrogestanul sau tratamentul de susutinere chiar daca zici ca au venit rusii!ptr ca este posibil sa se fi prins unul iar ceilalti sa se elimine!si de aici cm de care zici tu!si eu am avut o sangerare-insa drul mi-a zis sub nici o forma sa nu opresc utrogestanul!mie mi-a dat doza maxima de utrogestan-cred ca asa trebuia sa iei si tu..ptr ca uite..acum la mine s-au dus scurgeri si orice pete!eu zic chiar si asa sa mai repeti beta si luni sa vezi ce e cu beta..si apropo..tie nu avea cum sa iti trensfere 6!!!!!!!!!!!!eu cred ca a pus doar 3..restul de 3 intreaba ce a facut cu ei..si..daca sunt blastocisti,daca ajung la nivelul asta-sunt unii de ff buna calitate si unii mai putin calitativi!!!!si asta e un criteriu..la mine a fost norocul ca au avut calitate ff buna!!eu cred si poate ca nu sunt eu atotstiutoare..dar daca nu s-ar fi divizat bine as fi preferat sa mi-i transfere in z3-decat sa astept pana la blasto si ei sa nu mai evolueze!ptr ca de la 8 celule la blasto si de la morula la blasto evolueaza cel mai greu-si daca nu sunt calitativi e ff probabil sa ii pierzi poate pe toti!mie in fiecare zi-chiar si duminica m-au sunat si mi-au zis..au 4 celule..au 7-8 celule..sunt la stadiu de morule..au ajuns la stadiul de blastociti!insa chiar si asa..nu toti au ajuns la blasto..unii au ramas la stadiu de morule-si nu mi i-a mai inghetat ptr ca nu mai evoluau!degeaba ii pastram!eu acum mai am la inghetat 3 blasto..deci ceilalti 3 care ii mai aveam au ramas la stadiu de morula si degeaba ii pastram!sansele erau ff mici!

ufff cat m-am lungit..dar..ceea ce te rog eu e sa nu te opresti aici!eu zic sa mai faci fiv mai ales ca beta a fost de 5!sunt clinici care fac fiv si la fete cu varsta ta!nu-ti pierde speranta!eu una cred ca ai sanse!si..repeta beta!te pup cu drag si ai mare grija de tine!

Mergi la inceput

brunule-am plecat cu masina..mie mi-e ff frica de avion si am preferat asa decat sa stau cu frica!am stat lungita pe cele 2 banchete si a fost ok-acum depinde si cum e sarcina ta..eu nu stiu daca pot sa-l numesc noroc-dar nu am nici o durere si nu simt nimic diferit in organism..doar treaba cu constipatia cand iau elevit si ma duc la pipi mai des-atat!insa sincer as prefera sa vomit intr-una ca sa stiu ca e totul ok..asa stau cu sufletul la gura astea 2 saptamani pana merg la eco sa aud inimioara sau inimioarele!

cat despre elevit-nu am luat inainte-am luat numai dupa primul beta!!am luat doar elevit si utrogestanul-600(3 pe zi-dimineata,la pranz si seara)..cat despre acid folic sau alte vitamine prefer sa le iau din mancare ptr ca stiu de mica ca nu asimilez ff bine nici calciu nici alte vitamine-eu mereu am avut probleme cu anemia-asa ca prefer sa mananc sanatos-fructe,legume fierte,supe,spanac.linte, salate, sfecla, nuci si tot felul..drul mei nu merge pe varianta vitamine,nebunii sau alte cele..aici sunt pe aceeasi lungime de unda ca si el!ptr ca urasc pastilele..toata viata mea cred ca am luat doar un flacon de pastile-si alea de cand au inceput problemele cu facut bebe..in rest nici o pastila nimic..asa ca nu o sa incep de pe-acum!eu sper sa fim bine!Doamne ajuta!tie insa iti tn pumnii cu siguranta!si nu uita sa intrebi la fiv in fiecare zi evolutia embrionilor-eu cred ca e ff important!mai bine ii transferi in z3 si cred eu ca se dezvolta mult mai bine la tine in burtica-decat sa astepti pana in z 5 si sa nu evolueze cum trebuie!

cristinuta si fetele-multam de urari!cristina imi plac f mult melodiile!sarumana!va multumesc din suflet si va doresc ceea ce am primit eu de ziua mea!

Doamne ajuta la toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brunadria spune:

denisule si eu zic sa continui tratamentul!
si maine faci iar beta!
chiar asa ce au facut cu 6 embrioni, sigur mai ai , ca nu e posibil sa ti fi transferat pe toti!!!
hai ca dd mai face si minuni , poate nu e totul pierdut!

"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."

Mergi la inceput

cu embrioni de 4 celule in ziua a 5 am facut la Cluj,.....acum la Chisinau am facut ET cu blastocisti de ziua a 5a(in numar de 6-de ma temeam la un moment dat sa nu se prinda toti, asa de frumosi erau, nu am mai vazut niciodata cum arata, am fost f incantata)....
..Am vazut aseara pe TVR1, o eminiune care m-a impresionat: cu un tanar care fusese abandonat la nastere, iar la casa de copii a avut parte de imprejurari de nedescris...oricum in urma batailor primite a pierdut vederea...imprejurarile au faxcut sa fie luat de un preot care a avut grija de el, i-a oferit loc de munca, casa, si un trai decent iar el- Radu, acum isi dedica viata intrajutorarii semenilor si celor care au nevoie.Pana aici nimic nou sub soare...ce m-a amrcat pe mine a fost urmatoarea chestie- impreuna cu parintele- Radu a mers la muntele Athos, si cu vinovatie in glas la intrebat pe parinte " oare nu e o necuviinta, oare nu supar pe D-zeu rugandu-l sa-mi dea vederea?" Parintele a ramas nedumerit de o asa intrebare: "nu, de ce?" RaDU: "Pt ca Dumnezeu, luindu-mi vederea, poate a infaptuit o judecata,a facut o dreptate, sau a indreptat niste lucruri, poate eu sau altii dinaintea mea au facut niste greseli pe care D-ZEU le repara cu mine, ....."

Asta vis-a vis de faptul ca ramane intrebarea...de ce nu se prind? nici nu mai stiu daca avem caderea sa ne intrebam....

Mergi la inceput

denisule-dap..marcanta chestie..insa eu cred ca Dzeu tine cont si cat de arzatoare e dorinta noastra si cat luptam ptr ea!plus de asta eu cred ca Dzeu tine cont si de suferintele prin care trecem!poate ca toate aceste pacate le-am ispasit prin durerea de care am avut parte in lupta de a avea un copil-iar menirea femii in viata este de a avea copii!eu nu cred ca Dzeu e asa nemilos incat sa te priveze de la asta ptr pacatele altora sau chiar si ptr pacatele tale!cel putin eu asa gandesc!sunt altii care au omorat-care au avut pacatele cele mai grave si acum traiesc ff fericiti alaturi de familiile lor!vrei sa spui ca pe ei Dzeu nu ii vede??

incearca sa iti schimbi felul de a gandi..te cred ca e greu-mai ales ca toti avem o constiinta-de asta ne marcheaza vorbe de genul asta!insa..stii ff bine ca iti doresti sa fii mama din toata inima-o ceri cu inima curata si eu cred ca Dzeu tine cont de lucrul asta!!

deci..inca odata te rog sa nu renunti la tratament!!dar mie mi se pare imposibil sa iti fi transferat 6!!!!!!!intreaba te rog cate celule aveau-nu ti-a dat nici o lista nimic in care specifica evolutia embrionilor??tu poti sa ii vezi cei mai frumosi-nu te contrazic!!!insa daca era asa nu cred ca iti transferau 6!!!!!!!!! intreaba te rog lucrul asta ptr ca data viitoare sa sii exact cum stai!

Mergi la inceput