Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 15
denissa_k1 spune:
fetelor nici nu stiu cum sa va multumesc, am oricum 2 pareri, asa ca pot sta linistita pana imi repet analiza, luni.... nu am facut nici o injectie, Pregnil sau altceva inainte de ET, am vazut ca alte fete faceau,nu am inteles mie de ce nu mi-au facut,...poate a uitat asistenta...
mara72 spune:
denisa, nu e obligatoriu sa faci pregnil sau ovitrell dupa Et, eu am avut varianta de tratamnent de sustinere dupa ET si cu ovitrell si fara iar rezultatul a fost in cazul meu acelasi.Oricum cea mai inteleapta decizie e sa continui tratamentul si luni sa refaci beta.Iti tin pumnii sa creasca
denissa_k1 spune:
msra, esti o draguta, si-ti multumesc..uite de asta e f bun forumul asta si ma bucur ca exista
edennoa spune:
Denisa, nici eu nu am avut pregnil, nu toti au. Cind repeti luni sa faci si progesteronul, de obicei se face si acela sa vezi cum stai. Multa bafta iti doresc, fii calma si linistita, ca sunt sanse.
brunadria spune:
denissa la valoarea pe care o ai , nimic nu e sigur , cel mai degraba vei sti luni cand vei repeta beta!
ori s a implantat tarziu si beta va creste!
ori a fost mai mare si acuma e in scadere!
eu iti doresc din inima sa creasca si sa fie bebe!
te asteptam cu rezultatul!
uratica la multi ani!!! cadoul l ai primit deja!
sa fiti o familie fericita!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
denissa_k1 spune:
edennoa, ce ar trebui sa fie cu progesteronul, ca sa fie bine? adica ce valoare sau intre ce valori se situeaza cand esti insarcinata si ce valori cand nu?
uratica spune:
bruni-sarumana mult!asa e!cel mai frumos cadou din viata mea!acelasi lucru ti se va intampla si tie!asa ca pregateste-te!
denisule-cand am facut eu fiv..mai era o fata care a facut et in aceeasi zi cu mine..si ea a avut o valoare la fel de mica ca a ta!dar dupa 2 zile i-a crescut beta!asa ca tin pumnii stransi!Doamne ajuta sa fie bebe si la tine!
mara,georgi,cristinuta-va multumesc din tot sufletul meu si sa dea Dzeu sa aveti parte de aceeasi bucurie ca si a mea! ca sa se ia!
criadema-multumesc si tie si sper din tot sufletul ca iti voi urma exemplul pana la capat!
hmm..eu nu am dat nici un semn de viata ptr ca am plecat in spania..tocmai am ajuns..bebeii s-au comportat de minune!!vreau sa zic ca sunt atat de cumintei-nici macar greturi sau dureri sau ceva nu am!doar oboseala si pipi la greu!in rest sunt ok!insa sunt eu cu capul-ca parca mi-e si frica sa merg ca sa nu ii deranjez!
cred ca peste 2 saptamani merg si la eco ca sa le sau ii aud inimioara!
pup gasca de fete si va pupacesc sa se ia!la cele care nu au..iar la cele care au le doresc sarcina usoara si la termen cu bebici sanatosi!iar la cele cu bebeici-le doresc ca acestia sa le fericeasca toata viata de-acum inainte!
Doamne ajuta!
uratica spune:
denisule-ca si fetele iti zic si eu ca nu am facut pregnil..insa dupa et si pana in saptamana 12 de sarcina am tratament de sustinere cu utrogestan de 200 cate 3 pastile pe zi!la mine a dat roade!mai ales ca in ziua cu al doilea beta aveam niste scurgeri maronii..dar apoi au incetat..
uff.eu iti tin pumnii stransi fata frumoasa si uite un pupic si ptr tine!sper sa fie molipsitor!
bruni-protocolul tau se aseamana cu al meu cat de cat..eu am avut gonal doza unica cate 225 in fiecare zi..iar in ziua 4 am inceput si cetrotide..in mod normal daca raspundeam bine la stimulare trebuia sa dureze stimularea 6 zile dar la mine s-a prelungit cu inca 3 zile..in care am continuat cu aceeasi doza si cu cetrotidele..apoi am avut ovitrelul si apoi numai utrogestan!altceva nu am mai avut si nici nu mi-a zis sa iau..doar daca insistam eu imi dadea..asa ca iau acum si elevit-desi e greu cu iesitul la baie!dar vad eu cum fac!bebeii sa fie bine!sau bebelul!asa ca..sigur si la tine va fi cu noroc!
denissa_k1 spune:
sdica cu ce ma ajuta sa-l stiu? (scuzati-mi ignoranta)
si as fi vrut sa va mai intreb, ciclul menstrual-rusii- nu vin datorita tratamentului, nu? daca as intrerupe tratamentul, probabil s-ar declansa si rusii, nu? mersi...
brunadria spune:
denisa cm de exemplu mie mi a venit cu tot cu tratament! in z7 de la et a fost prezent la ultimul fiv!
fiecare organism funcioneaza diferit!
ce tratament de sustinere iei?
baga utrogestan la greu 600pe zi e ok!
ce e in plus se elimina!
ai facut un pipi test azi?
uratica te ai si dus in spania?
ai grija de tine!!! nu face efort!!
ai luat elevit si inainte de stimulare?
eu iau acid folic, mi am cumparat si elevit dar nu l iau pana dupa ce se confirma sarcina!
cu avionul ati plecat?
ca ma gandesc si eu daca o fi sa fiu gravi, daca sa ma duc sau nu in bulgaria de paste! biletele sunt cumparate oricum!
va pupacesc
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."