Fiv la Cluj 47 - bravo Uratica!!
Raspunsuri - Pagina 14
edennoa spune:
Bravo uratica, sarcina usoara.
Corivio, credeam ca doar eu sufar in tacere. La mine greata e doar seara, dar am observat ca daca maninc mai usor nu mai fac acid piine cu ceva, cartofi fierti, legume fierte, carne fiarta (am un aparat de fiert la abur care face treaba buna). Spatele nu ma mai doare asa de tare, dar ma resimt cind ma ridic de pe scaun. Pantalonii ma string toti, mi am comandat de pe net din aia cu elastic sus, sper sa ajunga. Dar rabdam cu un scop nobil. Pina atunci iau bluze mai lungi si mai deschei nasturele.
Pup fetele.
s8
criadema spune:
Buna,
Cei din urma vor fi cei dintai,Uratica, FELICITART, meritai acest miracol din plin, ai facut totul pentru asta. Eu cred ca in burtica ta este o fetita si un baiat, oricum spuneai ca ma copiez. Ma bucur mult de reusita ta. Sa ai parte de o sarcina usoara si la teremen.
Eram sigura ca acest rezultat va scoate din barlog multe fete. Se vede ca va citim mereu chiar daca nu scriem atat de des. Va urmarim din umbra si de multe ori plangem sau ne bucuram alaturi de voi.
Noi suntem mari, avem 4 ani si 4 luni. De la gradi ne-am procopsit cu o varicela de toata frumusetea, nu se transmite prin net, suntem in izolator, asta explica intarzierea in felicitari.
fetele si mai asteptam rezultate bune
brunadria spune:
criadema si pe tine si pe pitici!
4 ani? sa ti traiasca , vai ce draguti trebuie sa fie!
ma bucur ca mai vi pe la noi si ne citesti...
sper sa scape copilasi de varicela cat de repede!
sa cresteti mari si sanatosi!
"Tant qu'il y a de la vie, il y a de l'espoir."
cristina3343 spune:
Corina,uratica,edennoa si noi va pupam cu drag,suntem tare mandre de voi,atatea gravidute dintr-odata!
Edennoa,e bine ca ai descoperit ca legumele fierte iti fac bine,mai invatam si noi pe cand vom fi!
Fetele,o prietena are un baiat de 10 ani si acuma e gravida,s-a hotarat sa-i faca un fratior ca sa nu-l lase singur pe lume,cu gemelasii e fain ca se scapa dintr-un sut si nici nu-s singuri pe lume.
Bruni,daca asa-i modelul cu gemelasi,asa-l preluam si noi.
Numa'sa ma apuc si eu odata de treaba!
Alinuta,o asteptam si noi pe PRINTESA.
Vorba Corinei,ne pregatim sa scoatem majoretele.
Va trece repede si bine!
Lyette,bafta fata draga,e greu de ales sau suntem noi superpretentioase,ba nu ne place medicul,ba laboratorul,ba-i departe,ba-s multi bani,etc....
Fetele,am crezut ca-s si eu gravida,ca mi-a intarziat 4 zile,mie care-mi venea ca la ceas,ca mi-a bagat si o prietena doctorita in cap ca anticorpii aia pot disparea de la sine,cum sa dispara daca n-am luat nici un tratament.
Saracu'sotu'atata m-a pupat pe burtica...
Ce sa-i faci,om avea si noi!
Ennni,criadema sunt tare MARI SI FRUMOSI copiii,sa va traiasca,sa fiti fericiti!
Ne bucuram ca mai treceti pe la noi!
la toate fetele si o zi usoara!
cristina3343 spune:
Dedicatie pentru toate fetele,dar in primul rand pt. gravidute
http://www.youtube.com/watch?v=U0CGsw6h60k
georgetani spune:
ce de vesti minunate
Frumusica (fosta Uratica- ca o graviduta nu e urata nuciodata) ma bucur din tooooot sufletul pentru tine -FELICITARI esti cum mi te-em inchipuit dintotdeauna o SUPER femeie iar acum o SUPER MAMA
Brunutule acum urmezi cu siguranta , ai grija de tine(am tot citit prin cate ai trecut ), stiu ca si tu esti o luptatoare asa ca astept cat mai curand sa citesc aceleasi vesti ca la frumusica noastra. BAFTA
Gravidutelor - sarcina usoara ,la termen si copiii sanatosi
Celorlalte fete -BAFTA MULTA!
denissa_k1 spune:
Fetelor, nu e nimeni intrat tocmai azi, cand am asa mare nevoie de un raspus.... va rog luminati-ma si interpretati-mi un rezultat, chiar de ar fi sa-mi dati o veste proasta,...macar vreau sa ma linistesc si sa-mi mut gandurile o perioada: deci valoare hcg in a 11 zi de la ET- 5,2- va rog nu va sfiiti sa-mi spuneti daca nu e o valoare optima pentru sarcina si nu am reusit nici de data asta...prima oara a fost mai greu...acum vreau doar sa stiu/....nu am cu cine ma consulta....please..
denissa_k1 spune:
hai mai Crina ma, ca eu la tine alerg de fiecare data cand am o necumerire, unde esti? si nici la telefoane nu dau de tie...
rui, tu...
bruni, hai tu, spune-mi tu ceva....
pe uratica nu o mai astept ca ea pluteste....e udeva prin paradis
edennoa spune:
Denisa, daca nu ai facut pregnyl sau ovitrelle dupa ET, continua tratamentul si repeta beta in 2-3 zile. Au fost cazuri de beta mic si sarcini viabile. Daca insa ai facut pregnyl dupa ET e posibil sa influenteze valoarea analizei.
Mie mi au cerut sa fac beta la fiv la 12 zile de la ET.
Multa bafta.
8s
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui denissa_k1 Fetelor, nu e nimeni intrat tocmai azi, cand am asa mare nevoie de un raspus.... va rog luminati-ma si interpretati-mi un rezultat, chiar de ar fi sa-mi dati o veste proasta,...macar vreau sa ma linistesc si sa-mi mut gandurile o perioada: deci valoare hcg in a 11 zi de la ET- 5,2- va rog nu va sfiiti sa-mi spuneti daca nu e o valoare optima pentru sarcina si nu am reusit nici de data asta...prima oara a fost mai greu...acum vreau doar sa stiu/....nu am cu cine ma consulta....please.. |
denisa parerea mea e ca daca a fost ET cu blasto valoarea ar fi trebuit sa fie mai mare pentru ziua a 11-a ca sa fie sarcina.Totusi ar fi bine sa continui tratamentul si sa repeti beta, ar mai o sansa sa se fi implantat mai tirziu.Eu am avut la fiecare Et 0,1 dar daca as fi avut valoarea ta as fi continuat tratamentul si as fi repetat analiza. Indiferent de rezultat stiu ca tu esti o fata puternica si vei merge mai departe