Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 16
Gabriela77 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ioana13 Gabi, ce faine distratii faceti voi in familie! Tu ce talent ti-ai aratat? MAma zice ca nu am avut nici o boala de copilarie, sora-mea a avut la 18 ani, eu nu am facut dupa ea. Inca astept, sa vad daca fac sau nu. Lui P i s-au oprit eruptiile. Nu as veni sa nu fiu cumva purtatoare si sa dau la careva. Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
Evident, am cantat
Oricum, Sara a fost incantata la maxim, chiar si Sofi aplauda frenetic
Bine ca macar s-au oprit eruptiile lui P! Daca nu ai facut, e posibil, of, si la adulti e mai nasol

Lasa ca vine caldua si ne organizam mai des si mai usor!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele
antoni spune:
no, gata am facut rezervare pe joi, ora 18, pt 20 de persoane la nefumatori.m-a intrebat daca nu dorim sa comandam inainte sa nu dureze mult.ce ziceti?
anamica spune:
Neata,
La Multi Ani, Sara-Denisa!
Meli ce frumosi sunteti

, e ceva investitia dar cu adevarat au surprins miezul unei familii frumoase!
Gabi imi pare rau pt infectia Sarei, am facut si noi acum 1 saptamana urocultura(m-am chinuit grozav sa prind jetul din mijloc de la primul pipi
), din fericire a iesit ok. Incearca si ceva bai de sezut cu ceiuc de galbenele.
V-ati distrat, nu gluma, la show!!!Felicitari familiei talentate!
Ioana draga, ce bine ca s-au oprit eruptiile, ma gandesc serios sa facem si noi Varilixul!
Zi frumoasa tuturor, de maine incepe primavara!!!!!!!!!!!!
dariandra spune:
MELI - Sunteti minunati toti 4 iar copilasii sunt adorabili! Intr-adevar a meritat investitia, pentru amintiri de neuitat!
asi spune:
Melinda superbi protagonistii pozelor si super fotograful.Mi-ai dat o idee minunata de cadou de aniversarea casatoriei.
Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.
elenuta23 spune:
SUNT COPIL CA FIECARE
de Adrian Paunescu
Sunt copil ca fiecare
si ma joc mereu,
Jucaria cea mai mare
Este tatal meu.
s;i cānd tata nu-i acasa
Ci-i altundeva ,
Jucaria cea frumoasa
Este mama mea.
si cānd mama si cu tata
Sunt plecati de-aici,
Pentru joc, sa tineti seama,
Am niste bunici.
Scumpa mama, draga tata
Roata nu sta-n loc,
Ca voi fi si eu odata
Jucarie-n joc.
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
antoni spune:
ms Asi, ma uit de cateva ori pe zi la poze si mi se umple sufletul de mandrie, ce copii reusiti am si ce norocoasa sunt!
abia astept fetelor sa va vad!
noi nu incepem maine gradi, suntem racite, imi vine sa plang, saraca e tare suparata dar e mai bine s-o tin cateva zile acasa decat sa se mai molipseasca si altii...
Meli
antoni spune:
neata fetele!
o primavara frumoasa va doresc!
n-ati mai zis nimic de facut poate comanda de mancare inainte la Sinaia sa nu asteptam foarte mult?ce ziceti?
am avut cea mai crunta noapte,piciul a luat raceala de la Timi, toata noaptea cu sfornaieli, dormit doar in brate, febra....uffff, asa mi-e de mila de saracul...
Meli
elenuta23 spune:

Fie ca acest martisor sa ne aduca linistea si fericirea de care avem nevoie toti, si ca iubirea sa ne imbratiseze sufletul.

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+

Patrick Alexandru (01.06.2007)