Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

meli multa , multa sanatate

e cumplit sa ne fie copii bolnaviori si mai ales cand sunt 2, nici nu ma gandesc cand vor fi 3 , cum ne vom imparti

de vineri , trecem cu Iulia prin clipe grele, nopti nedormite, temeperatura si plasete de durere. O chiuie iar dintisorii , face noaptea temperatura si gata, ziua e ok, nu ii curge nasucul, nu tuseste. e horor

adreea

ioana pcum sunteti??? e grea varicela??, a facut temperatura??

ma gadesc cu groaza la bolile copilariei

sa aveti o zi superba, cu multa speranta si lumina in suflete

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

O primavara frumoasa tuturor! Desi frig afara, cand o pregateam dimineata pe Sara cu martisoarele, am simtit multa primavara...acasa!

Elena, pt Iulia necajita!

Meli, off, sanatate copiilor! Eu as zice sa nu ne complicam inainte cu comanda mancarii. Adica eu nu o sa mananc decat cel mult niste papanasi. Daca fetele vor si mancare, atunci nu ar strica o comanda in prealabil. DEci, ultima strigare, cine vrea si papa, spuneti acum!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Martisoareee pentru toate feteleeee!!!

Elenuta, suntem bine, asteptam acum in casa sa treaca bubele. Nu mai erup de simbata. A facut febra vreo 2 zile, dar mica, nu l-a afectat, si a trecut repede cu nurofen. PArea greu, dar acum ca a trecut, in afara de bube, nu mai pare asa greu.

Mergi la inceput

Bine ca a trecut ce-i mai greu, Ioana! Va pupam!

Mergi la inceput

se pare ca temperatura Iuliei, e de la rubeola sau rujeola

s0a trezit si e plia de pete rosii si mici , ns care o fi boaa, dar dupamasa mergem la dr,

bine ca e tare vesela azi

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Neata si o primavara superba va doresc!!!
Ioana multumim de martisoare! Deci sa facem sau nu vaccinul?

Meli sanatate puilor si tie putere!

Am fost de dimineata sa vorbesc cu educatoarea de la gradinita unde o inscrisesem pe Ana, teoretic va incepe si ea gradinita din 04 Aprilie, sper sa nu ma razgandesc... noi deja glumim ca o dam direct la scoala, ca tare am mai dadacit-o acasuca. Arata foarte bine gradinita, sala de la grupa, sunt 2 educatoare, cea cu care am vorbit tare blanda si calda mi s-a parut, om vedea cum se va integra domnisoara mea. Sincer, marea mea temere e legata de boli
Tudor e bine, tot mai activ si mai solicitant, pare un mare pofticios, in cateva zile incepem diversificare, si e un bebeloi zambaret

Si eu ma inscriu la niste papanasi , de-abia astept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Neata fetele!

O PRIMAVARA FRUMOASA VA DORESC, PLINA DE IUBIRE, GANDURI CURATE SI SUFLETE PLINE DE BUCURIE!

Meli, superbe poze...sunteti minunati...

Gabi,Meli, sanatate puilor si recuperare rapida...la fel si lui Patrick...si Iuliei...of, nasol cu copilasii bolnaviori...stiu cum e...inca filip tuseste, noroc ca nu mai are febra si mucisori decat putin, cumva in gat... cand ai doi, scapa unul si incepe celalalt...si mai rau e cand sunt bolnaviori amandoi deodata...

Lore, sanatate si tie...sper sa nu fie pb nasoale...totul are rezolvare...

distractie frumoasa la intalnire...cum ziceam, eu astept pozele...

va pup si o saptamana frumaosa!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui elenuta23

se pare ca temperatura Iuliei, e de la rubeola sau rujeola

s0a trezit si e plia de pete rosii si mici , ns care o fi boaa, dar dupamasa mergem la dr,

bine ca e tare vesela azi

Sanatate Iuliei si tie putere ca tare mai trageti!Tinem pumnii, sa ai si tu grija, rubeola in sarcina e periculoasa, slava Domnului ca tu esti deja trimestrul 3,dar banuiesc ca ti-ai facut analizele care iti arata daca ai sau nu anticorpi

Diana, bafta cu gradinita, cu siguranta se va adapta Ana ta, ba chiar ii va placea. Uite exemplul Sarei la care glumesc eu, inca nu s-a rupt definitiv cordonul ombilical. Si merge cu placere, ba chiar isi doreste.

Andreea, multumim multEric cand intra in randul gradinarilor?

Paula, unde esti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Elenuta, poate e varicela, ca e plin acum la toate gradinitele.

Diana, hihi... acuma pare usor, dar cind plingea saracul ca il doare puta... si cind ma gindeam ca cine stie ce infectii poate face acolo, mi-era ciuda ca nu l-am vaccinat. Pericolul de a ramine cu urme pe fata nu a trecut. MA gindeam ca daca putea sa nu faca boala, de ce nu am facut a.i sa nu o faca. Si trebe sa stam atita in casa!! Tu, cu munca ta, trebe sa iei in calcul si asta.

Eu cred ca abia asteapta Ana sa merag la gradi! Bolile trec repede!

Mergi la inceput

ioana stiu ca este epidemie de varicela, insa ce are iulia nu seamna cu varicela, eu am avut si stiu cum e

Mergi la inceput