Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, nu ma pot abtine, hihi, uitati-va la www.imagiababy.ro p blog la pozele noastre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Meli, faine poze si superibi foto-modeli
Fffff fain!!!

Mergi la inceput

multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

SUPERBA SEDINTA FOTO, INSA COPII SUNT ADORABILI

Cine v-a facut sedinta??cat costa una????ma tenteaza si pe mine pe acnd vine bb3

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Meli sunteti absolut bestiali!! Iar cine a scris textul acela introductiv... super! asa cum se vede, pare sa aiba mare dreptate! multa pace si caldura, la voi, acolo! sa fie tot asa,

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

LA MULTI ANI, OCHISORI ALBASTRI!!! SA AI O VIATA FERICITA ALATURI DE FAMILIA TA MIUNATA!!!

FELICITARI MAMI SI TATI PT PRINTESA FRUMOASA

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Meli ! SUPERBI toti! nici nu stiu pe care sa-l admir mai mult....Timi e o frumusete, cred ca tati o sa trebuiasca sa-si cumpere pusca, iarDavid zici ca a fost prematur eu n-as zice si e si frumoooos ca-i baiatul lui mama.

Mergi la inceput

multumesc fetelor!abia astept sa vad restul pozelor!

Elena-costa 300 euro, trei ore de fotografiat, circa 300 de poze de aceasta calitate!eu vreu sa-mi pun sus in mansarda pe pereti, de asta am apelat la o mana mai specializata,hihi, vreu sa am amintire cu ei asa mici, ca niste ingerasi.cum le primesc si pe restul, le voi posta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Am revenit si noi pe acasa, a fost super in deplasare. Petrecerea surorii a fost tematica din ciclul Romanii au talentca tot e la mare moda, asa ca fiecare membru al familiei a pregatit un moment. Distractia a fost garantata.

Ioana, imi pare asa de rau de P! Dragul de el! Am inteles ca vaccinul nu neaparat te scapa de virus, dar garatat copilul face o forma f usoara! Noi, ca optionale, am facut varilixul si prevenarul. Dr mi-a zis ca astea doua chiar merita. Intentionez sa il fac si cel pt hep A. Tu ai avut varicela, asa-i? Ai zis ca nu vii ca stai cu P, nu?

Meli, sunt de vis fotografiile astea profesioniste. Si ce-mi place si intro-ul. Sunteti asa frumosi. Intr-adevar ai toate motivele din lume, sa fii cea mai fericita mamica!

Mihaela, uite eu nici nu stiam toate locurile astea de entertainment mentionate de tine

Lore, bafta cu investigatiile si sanatate multa!

La Sara s-a confirmat infectia urinara, asa ca suntem pe tratament cu antibiotic
Sofi a mai ramas o saptamana la Deva cu bunicii.

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, ce faine distratii faceti voi in familie! Tu ce talent ti-ai aratat?
MAma zice ca nu am avut nici o boala de copilarie, sora-mea a avut la 18 ani, eu nu am facut dupa ea. Inca astept, sa vad daca fac sau nu. Lui P i s-au oprit eruptiile. Nu as veni sa nu fiu cumva purtatoare si sa dau la careva.

Mergi la inceput