Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 12
elenuta23 spune:
3 martie,joi,locatia SINAIA, ora 18
1. meli
2. ioana patrik
3 elena
4. adriana
5. diana
6. miha?
7. anca sorana
8. gaby
9. anca stefan
10. ioana sara
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
mihalav spune:
Salveeee,
Da, eu sunt oki, am zis ca vin - cu Mara daca Ra e plecat - inca nu se stie.
Pupici, astept sa ne vedem!
danaiulia spune:
E ziua lui soacra mea
ca altfel as veni si eu sa cunosc niste clujence de gasca
........Poate data viitoare ma inscriu si eu ca mi s-a deschis apetitut de Cluj si se pare ca si lui MI ii place (duminica era sa nu-l mai i-au din Polus de la spatiul de joaca, cel de jos).
Cat despre spitale si operatii ma ingrozesc ce citesc desi noi nu avem decat o fimoza, trimisi tot la Ordeanu, stau sa ma gandesc cu groaza la internare
, branule
, anestezie
si efectiv nu stiu unde s-o apuc
.......

danaiulia spune:
Si inca ceva,azi bona mi-a zis ca MI nu mananca nimic la gradi
,defapt nici acasa nu prea le are cu mancatul-are 99cm si 14,5 kg la3 ani si 4 luni
.Oare ce as putea sa-i dau de pofta de mancare in afara de picovit, vitamax,ca astea nu au avut rezultate la noi.

dariandra spune:
Am revenit si noi cu cateva ganduri de bine. Din pacate nu prea-mi permite timpul dar incerc sa va citesc de cate ori am ocazia.
RALUCA - Ai trecut prin clipe cumplite dar Dumnezeu si ingerul pazitor au fost alaturi de voi.Sanatate multa si bine ca s-a terminat totul cu bine!
ELENA - Am gasit un costumas tare frumos di mai convenabil ca pret; cu rochita, paltonas, pantalonasi si palarioara.
DANAIULIA - Daria are 101 cm si tot 14,5 kg. Parerea mea este sa nu-ti faci probleme.Fiecare copil are ritmul sau de dezvoltare.
Va sarut si daca reusim vom ajunge si noi la intalnire.
antoni spune:
sa ocup loc pt 15 persoane? e ok?si la nefumatori?
eu voi putea sta doar o ora ca la noi la 7 incepe baita si tati nu poate cu amandoi deodata.dar ma bucur ca va vad si asa, pt o ora! abia astept!!!si eu cred ca ma voi inscrie la papanasi, hihi!
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui antoni fetelor, Doamne fereste, nu a mea e in spital, fetita unei prietene |
ioiiii, scuze Meli...am citit pe diagonala si am incurcat borcanele...scuze again...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui danaiulia Si inca ceva,azi bona mi-a zis ca MI nu mananca nimic la gradi ,defapt nici acasa nu prea le are cu mancatul-are 99cm si 14,5 kg la3 ani si 4 luni .Oare ce as putea sa-i dau de pofta de mancare in afara de picovit, vitamax,ca astea nu au avut rezultate la noi.![]() ![]() ![]() |
dana, si noi tot pe acolo...eric are cam 93-94 cm, 13.5 maxim si 3 ani si 2 luni...am incercat nspe mii de variante pt pofta de mancare...si nimic...m-am resemnat, oarecum...asta pt ca analizele sunt ok...mai putin fierul, e cam anemic, dar pt asta dam supliment de fier...asta e felul lui...eu tot sper ca va creste si va sparge frigiderul...
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
mihalav spune:
Buna, fetele,
Abia astept sa ne vedem. Sper sa ajungem la 18, caci si la noi progr de seara incepe devreme [baita la 19,30]. daca ramane Ra cu Mara acasa - daca e in tara- eu pot sa intarzii ceva, se descurca el cu partea I, nu e sigur ca poate sa o si adoarma ...:)
Dar, in cazul in care sunt si copii, si e probabil asa, e bine sa fie la nefumatori, da, da.
Pupici