Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ioana13

Sint super nervoasa Stiti cit costa un pasaport pt copii? 280 lei!! Si e valabil 3 ani, pt cei sub 6 ani, deci peste 2 ani jumate... alt pasaport!! Nu se mai fac de alea normale cu 90 de lei, ca suntem destepti noi romanii

Ioana, mama de Patrick Alexandru (01.06.2007)

Minunat, si noi trebuie sa-i facem Sofiei, iar Sara nu are individual, e trecuta pe pasaportul meu

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Meli, sanatate micutei, draga de ea, macar e sub supraveghere, eu numai cuvinte de lauda am pt medicii de la Pedi 3, cand am ajus pe acolo la urgenta, intotdeauna s-au purtat ireprosabil

Eu zic ca poti face rezervarea. Yamiii, ma inscriu la papanasi

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenuta23 spune:

3 martie,joi,locatia SINAIA, ora 18

1. meli
2. ioana patrik
3 elena
4. adriana
5. diana
6. miha?
7. anca
8. gaby

lili nr de tel 0743177536

am facut o pauza

meli despre timeea vb ca e in spital??

sanatate multa Sofia, Filip si celor care mai sut bolnaviori

v-am spus cat au chinuit-o pe iulia cu analizele si cand am mers dupa rezultat, ce sa vezi,nu il mai gasesc , sa ca alta tura de anaize avem de facut

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Anca n-ai de ce sa te simti vinovata, n-aveai de unde sa stii...mi-a spus mai multa de Ordeanu cum c-ar fi bun si nu contesc, poate in sala de operatie e cu adevarat bun, dar pentru un diagnostic nu mi se pare prea ok. Macar de ma trimitea sa fac si un eco acolo la ei. La fel si de seful sectiei Gogan am auzit ca e foarte bun pana am aflat acuma 2 zile ca pe o fetita cu tumora la stomac n-a vrut s-o opereze si a pus-o pe mamica sa=si semneze externarea, noroc ca n-a vrut ea si cumva, nu stiu cum, o va opera maine, cred ca s-a intervenit de undeva. Adica un nou nascut de o sapt, trimis de la Gine 1 cu diag de tumora la stomac, special pt operatie la chirurgie infantila si dr Gogan zice ca nu se baga ca daca nu-i tumora si ii ceva la rinichi si fata moare pe masa, pe el il baga la inchisoare. Helloooo!!!! Exista radiologie, exista ecografie pentru confirmarea unui diagnostic! Deci nu mai am incredere in nimeni, mi-e scarba de astfel de medici si de tot sistemul sanitar din Romania!

Si intr-o nota mai vesela, tare mi-ar placea sa vin si eu la intalnire ca nu v-am vazut demult, da n-am cu cine lasa amandoi copiii, ca mama se interneaza la Recuperare si pe soacra n-as lasa-o cu amandoi. Poate data viitoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Gabi, daca e trecuta si inca e valabil, nu mai trebe sa ii faci Sarei. Pt Sofi da.

Meli, pt adulti tot atit, dar e valabil 5 ani. SI ai nevoia numai daca mergi in tari Non UE.

Ne vedem joi!!! http://www.youtube.com/watch?v=w_4nLtYqtyc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana13 spune:

Ralu, eu vin cu Patrikc, crt4ed. Ca nu am cum sa fac altfel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!

of Raluca...nu mai am cuvinte...mi-e scarba de ce se intampla in tara asta...daca nici pt copii n-au mai multa intelegere, compasiune, grija...ce sa mai zic...mama lor... si cand vezi pe la TV cum e in alte tari in spitalele lor...suntem la mii de ani distanta...

Meli, uf, sanatate micutei...n-am fost pe faza, ce pb are???

Filip e ok acum, tuseste putin, ieri ne-a avzut dr Andreica, ne-a dat Eurespal...mai avem ceva muci dar nesemnificativ...oricum, mi-a recomandat sa-l feresc o sapt de alti copii/persoane straine sa nu contacteze ceva...

Gabi, uf, sanatate si voua...eu cand deja aud de febra mi se zburleste parul... sunt obsedata de cand cu pb noastre...

mi-ar placea sa vin la intalnire, dar nu cred ca reusesc...Calin lucreaza pana la 6, 6 si ceva...cu Filip nici vorba sa vin...altadata...cand va fi cald si soare... dar sper ca faceti poze, macar asa sa va mai vedem...

pup!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdrianaSM spune:

Viitoare mamici, am de vanzare haine pentru gravidutze deosebit de frumoase, la preturi mici. Gasiti multe modele de pantaloni, bluze, camasi, fuste, rochii dragute pentru perioada sarcinii. Va astept cu drag.

http://s1221.photobucket.com/home/hainegravide/index

Imi cer scuze pentru deranj. Multa sanatate voua si puiutilor.

**************************************************************************************

Ura starneste certuri dar dragostea acopera toate greselile...

Adriana, mamica binecuvantata de Estera (17.09.2008) si Miriam (20.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoni spune:

fetelor, Doamne fereste, nu a mea e in spital, fetita unei prietene

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Raluca, ma bucur ca s-a termint cosmarul vostru si ca acum sunteti acasuca!

Vin si eu la intilnire. la 6 e ok. pe ora pot si eu sa ajung. pupici

Anca si Stefan (13.01.2008)
Povestea Nasterii

Mergi la inceput