Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 10
mihalav spune:
Raluca draga, va doresc sa treceti repede peste aceste momente, sa ramana o amintire indepartata. daca eu acum bocesc, imi imaginez cum a fost acolo... mie imi aminteste de momentele noastre de inceput, imediat dupa nastere Mara a stat la ATI... 2 saptamani. cand am gasit -o acolo, dupa ce eu nascusem, si mi se spusese ca totul e bine, iar peste cateva ore era in ATI si zile in sir nimeni nu stia sigur ce este... da, cred ca inteleg prin ce ai trecut. VA doresc sa nu mai cunoasteti niciodata asa ceva!! Tuturor, fetelor si bebeilor, si copiilor!
Anamica, nu ma plimb in parcul Babes... ci pe esplanada- malul Somesului - in lung si-n lat... de la Rozelor... pana catre Parcul central... plimbarile noastre dureaza ceva.. unde sunteti? va plimbati prin zona? Ne vedem candva?
Ref. intalnire, eu nu stiu ce data sa dau... dar VREAU SA VIN!!! caci e posibil ca sotul meu sa fie plecat... se pare ca incepe un proiect in afara tarii; daca va fi peste zi, si pot sa vin cu Mara, oki; altfel, eu nu am cu cine sa o las.
elenuta23 spune:
3 martie,joi,locatia,,,,,,,,,,,ora..........
1. meli
2. ioana patrik
3 elena
4. adriana
5. diana
6. miha?
cine mai vine?????
ralu cred ca innebuneam acolo
ma abtin sa mai comentez ce se intampla prin spitale, e cumplit....eu sunt fff dezamagita de tot sistemul romanesc
sanatate multa, refacere rapida si putere sa treci peste toate cate au fost 

Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
Ioana13 spune:
Raluca, bine ati revenit acas! Si bine ca ai avut o meserie potrivita pentru situatie! Ce faceam noi, care nu suntem asistente? Cum il convingeam pe dr? 
Bine ca papa Andrei si nu mai vomita!
MIha, ce e bine la intilnirile noastre, e ca poti veni cu sau fara copil, dupa cum poate fiecare! Grupul asta are cel mai bun si important numitor comun: suntem mamici si intelegem ca, in anumite momente, nu avem unde pasa copii
Acolo este spatiu de defilare.
Cred ca poti ajunge si tu, de obicei de pe la 17 sunt intilnirile? Ce ziceti? Sau 5 jumate, sa ajunga si Adriana? sau 6? E aproape de voi, la Restaurant Sinaia, cauta pe google-map. Vb la telefon, poate mergem impreuna.
soanso spune:
salutare fetelor,
kitzy, ma sint vinovata ca ti l-am recomandat pe Ordeanu, din cate am citit nu ai fost multumita de el, ai trecut intradevar printr-un cosmar dar Dumnezeu a fost alaturi de voi si ati scapat.
sanatate
azi o externeaza pe mama de la derma, e horor de deprimant in spital si eu am "impresia" ca ma mananca toata pielea, aseara am stat in vana pana s-a racit apa.
vin si eu la intalnire( daca e joi vin cu Sorana) , daca e miercuri vin fara ia.![]()
elenuta23 spune:
3 martie,joi,locatia SINAIA, ora 18
1. meli
2. ioana patrik
3 elena
4. adriana
5. diana
6. miha?
7. ANCA
cine mai vine?????
azi am mult de munca si sunt fresh 

, dezghetat frigider, cogelator, papika, spalat.....etc
ieri mi-am chemat sa imi spele covorul si este oferta saptamana asta, 6 lei pe mp, iar de sapt viitoare e 8,5 lei pe mp.....poate va intereseaza
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si
...... Ioana 30+
Lilly79 spune:
raluca of prin cate ati trecut.Bine ca totul s-a terminat cu bine si Andrei e acum bine.
elenutza ma bucur ca Iulia e mai bine cu piciorusele si imi pare rau ca te chinui asa cu raul de sarcina.
Eu tot zic ca vreau sa-mi dau covorul la spalat.Imi dai te rog PM cu datele celor care se ocupa? Merci mult.
Eu scriu mai rar pt ca sunt f ocupata la lucru + un copil cu personalitate acasa.Presupun ca dupa ce vine bebe voi avea si mai putin timp.
Lilly
24+
, mami de
Julia (30.05.2008)
Gabriela77 spune:
Da, Lilly, presupui bine
, timpul se reduce considerabil cu doi copii, ma intreb cum va fi la Elena cu 3...
Raluca, nu mai e nimic de spus, s-a ridicat efectiv parul pe mine, biata de tine si bietul Andrei, prin ce cosmar ati trecut. Noroc ca ti=ai ascultat instinctul si ai stiut sa iti pledezi cauza. 

Sa va refaceti complet si sa nu mai fiti niciodata nevoiti sa treceti prin asa ceva
Meli, a rezolvat prietena ta?
Elena, bine ca esti mai bine
Pana la urma unde nasti, e gata Gine 1?
Evident ca si eu vin, sper ca fara fete, sa pot vorbi cu voi sau posibil cu ele pana pe la 18.30 cand le va ridica tati
Nu ratez ocazia sa o intalnesc pe Mihaela(deci sa nu carecumva sa nu vii, da?)
La noi zboara efectiv timpul, Sara e intr-o perioada de razvratire si gelozie, cred ca de la saptamana cat a fost Sofi plecata si m-a avut doar pt ea, a facut si ceva infectie urinara, cred, nu stiu inca nu am rezultatele uroculturii dar dupa simptome, asa pare. Sofi muceste la greu de cateva zile, aseara avea si ceva febra, n-am masurat, dar cred ca era un 38. Aspiram mucii si altceva nimic, la dr nu mergem ca nu tusim.
Vineri vrem sa mergem la Deva, e ziua surorii mele, sper sa fim sanatosi. Pa! O zi minunata!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si
Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
Ioana13 spune:
Sint super nervoasa
Stiti cit costa un pasaport pt copii? 280 lei!! Si e valabil 3 ani, pt cei sub 6 ani, deci peste 2 ani jumate... alt pasaport!! Nu se mai fac de alea normale
cu 90 de lei, ca suntem destepti noi romanii
antoni spune:
Ioana-si un pasaport de adult cat costa, nu stii?ce nasol...pai noi suntem mai destepti ca altii..
Gaby-da, sunt internati la pedi 3, ms mult!si noi trecem prin aceeasi perioada de gelozie si istericale, sper sa treaca, asta e...sunt copii si nu vor sa ne-mparta cu nimeni...tare rau imi pare de bolnaviori, lasa mami ca vine primavara si gata cu virozele...si vin altele, si uite, tot asa![]()
Sun la Sinaia sa rezerv pe joia viitoare de la 6? cam pt cate persoane? cine mai vine?
Lilly-da, vei avea mai putin timp, insa zic eu e mult mai frumos cu doi.Cel putin eu n-as schimba cu nimic!
Meli, mami de
Timea si
David