Gravidutze si mamici de Cluj-170
Raspunsuri - Pagina 9
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
Adriana, de cursuri de la Fundatia Christiana vorbeam. Sunt in Manastur, 25 de lei pe luna. Pt informatii de sunat dupa masa la nr 0264 457553. Noi nu cred ca mergem, ca nu sunt spatii de parcare acolo.
Meli, de acord, iar ninge si nu imi place, dar parca nu mai face fata frigul. E frig, dar nu mai are putere Baba Dochia
Frumos te-ai machiat! Sotul tau ce si-a pus pe sprincene? Are cea mai tare consumatie in fiecare an?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Adriana-hihi,da, se straduieste sa fie nr 1!n-o sa crezi, sunt chocapic lipite pe cap,hihi.
Miha-eu cunosc cipsurile si sunt super mare fan!eu zic ca ar avea succes cu ele!
pai haideti sa fie in 4 februarie, e vineri , pe la 6, si asa multi care vreti sa veniti singurele la un papanas si o poveste, poate puteti lasa bebeii cu sotiorii.
Elena-si eu am facut mamografie dar nu m-a durut.mai poti s-o faci la clinici, era doctorita Kovacs cand am fost eu.
si acum o intrebare mai ciudata.nu stiu daca va aduceti aminte , cand eram copii, era o jucarie, o maimutica din material, avea pantaloni scurti, era cred cu patratele.daca stiti pe cineva care mai are o asemenea jucarie si e interesat s-o vanda, am o prietena care vrea neaparat sa cumpere una, ea s-a mutat in Germania si pe a ei si-a pierdut-o, era singura amintire legata de mama ei si cauta disperata una asemanatoare, are o valoare sentimentala mare pt ea, a zis ca ar da oricat pe una ca sa-i pastreze amintirea mamei...daca stiti careva pe cineva cu o asa o maimutica....
v-am facut capul patrat?
Meli
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/elenuta23/elenuta23.jpg)
elenuta23 spune:
fetelor, nu pt mine e mamografia.....nu e dureroasa, am facut si eu cand am avut noduli sa fie sigura dr ca nu e altceva.
melisuperbe costumatiile, felicitari pt imaginatie
cine vine cu ideea??si manopera
nu se gaseste pe net maimutica???eventual sa ne pui o poza, ar fi de mare ajutor.
ajutati-ma si pe mine cu ceve idei pt felul 2?????
gabysanatate galuscutei
andreeaai gasit costumatie pt botez???
o zi frumoasa
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+
elenuta23 spune:
sunt deacord cu locatia intalnirii, insa eu as opta pt joi 3 martie, daca se poate , daca nu asta e
Elena , mamica lui Dragos Stefan(9mai2007) , Iulia Anamaria (16 sept2009) si ...... Ioana 30+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ioana13/Ioana13.jpg)
Ioana13 spune:
E bine joi! Vinerea mai pleca unele dintre noi prin mini-vacante sau altele! Sunt pe lista!
Elenuta, eu auzisem ca e f dureroasa! S-or mai fi specilaizat de cind mi-a spus mie... cine mi-o fi spus. Bine ca nu e pt tine! Ai destule e cap
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/antoni/antoni.jpg)
antoni spune:
Elena-pt mine nu-i bine joi ca-s de dupa-masa, dar daca toti voteaza joi, nu-i problema ca schimb pe saptaman viitoare, doar ca trebuie sa stiu din timp...deci?cine se mai baga?
Ideile de carnaval noi le nascocim, sotul chiar numai vopselele de fata le cumpara,hihi,nu-s scumpe...
legat de maimutica, nu stiu cum sa-l caut pe net, e vorba de o jucarie tare veche, de pe vremea Ceausescu...
Meli
elenuta23 spune:
meli de unde cumparati cuorile pt machiaj???as vrea sa cumpar pt dragos sa il pictez
azi ii externeaza pe raluca si andrei
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eladea2005/eladea2005.jpg)
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
chiar vroiam sa intreb de Andrei al Dianei ce mai face...elena, multumim de vesti...sa dea Domnul sa se faca bine cat mai repede mictul...ca deja a suferit destul...
elena, uf mami...imi pare sincer rau pentru starea in care te afli...e f nasol, nici nu vreau sa-mi imaginez...cat mai ai pana la marea intalnire?
sanatate bolnaviorilor...si Filip tuseste bietul, asa de mila mi-e de el... si enasol ca tuseste si se trezeste din somn, apoi nu mai adoarme...e plangacios, marait...ufff...am facut vineri vaccinul si seara avea deja febra, apoi muci si acu tuse...mama ei... si eric e mucos, dar totusi fara febra de data asta...sa vina odata varaaaaa....
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kitzy/kitzy.jpg)
kitzy spune:
Ciao!
Azi am venit acasa, a fost horror!!!
Sa o iau de la inceput, daca aveti rabdare sa cititi:
Acuma 2 saptamani, joi am sunat-o pe d-na dr de la eco ca Andrei nu e bine, c-am fost internati si externati pe motiv ca nu e stenoza. Dansa a zis ca ceea ce a vazut ea are aspectul de stenoza si sa merg a doua zi inainte de programari sa-l mai vada o data.
Vineri dimineata ne-am dus, dar dansa n-a putut veni si ne-a vazut o rezidenta care ne-a zis ca e sigur stenoza, in urma cu o saptamana pilorul avea dim de 4.5, acuma avea 6.5, so no comment, e stenoza. A vrut sa ne interneze acolo pana luni cand a zis ca ne transfera la Pedi 1, dar nici vb sa ne lase acasa in halul acela. Am zis ca mai bine atunci sa ne trimita direct la Pedi 1 sa nu ne tot plimbam. A sunat la Pedi 1, dr de garda era dr. Farkas Bello, am zis ok, oricine numa sa se faca bine, la Ordeanu nici vb sa mai merg. Am fugit acasa repede, am facut un dus, bagajul si inapoi la spital unde ne-a internat iar pe terapie. Toata lumea stia ca luni il opereaza. Peste weekend a avut si sonda in stomacel, ii dadeau 30 ml de lapte la 3 ore, dupa 3 ore scoteau din stomacel tot 30 ml
Am uitat sa va spun ca si acolo i-au facut eco si ne-a zis d-na dr ca e stenoza. Ordeanu nici nu ne-a mai trimis la eco prima data.
Bun, vine ziua de luni, de duminica seara n-a mai papat nimic, vine dr, vb un pic, nu zice nici ca-l opereaza nici ca nu-l opereaza si pleaca. Vine o asist de la sala, il ia pe andrei si-l duce. Dupa 5 min apare inapoi cu el si zice sa-i dau sa manance ca nu-l mai opereaza. O intreb de ce si zice ca nu stie, asa a zis dr si dr era prin sala de op, nici n-a iesit. Iese anestezista, o intreb care-i faza,nici ea nu stie, era nervoasa ca aproape il adormise cand s-a razgandit dr.
Si fetelor, am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare si da-i plans si plans si ma cert cu toata lumea, zic nu se poate inca o data sa se intample asa ceva
D-na dr de garda se enerveaza si-l cheama pe medic din sala sa vb cu mine ca sunt foarte suparata.
Eram pe coridor si plangeam si vorbeam de una singura si nu ma ajuta nimeni.
Dr imi zice ca el nu crede ca e stenoza si pana nu e sigur, nu intra cu bisturiul.
Eu ii zic, cum Dumnezeu nu e stenoza, a fost vazut de 4 ori la eco si s-a spus ca e stenoza. El zice c-a vb cu d-na dr de la ei de la eco si i-a spus ca nu prea s-a vazut bine etc. Zic cum, ca mie mi-a spus ca e stenoza. I-am spus, nu se poate asa ceva, e sigur stenoza are toate semnele clinice pt asa ceva. El imi spune c-ar incerca intai un tratam pt spasm piloric ca poate asta e. Dr de garda ii zice ca s-a incercat deja tramtament si n-a raspuns la el. Si ii mai zice ca uite, mamica e asistenta si intelege termenii. Mai, cand a auzit " asistenta" pe cuvant ca i s-a schimbat privirea. Mi-a zis: < daca dvs ca parinte sunteti sigura ca e stenoza, maine la prima ora il operez> Adica cum, eu sa fiu sigura, eu sunt medic, eu trebuie sa-l operez????
I=am zis, da sunt sigura! A zis, ok, maine il operam. Alta noapte pe nemancate, dar a doua zi s-a tinut de cuvant si l=a operat si dupa operatie vine la mine spasit si zice: < a fost stenoza>
Si il intreb cat de mare? < ca la carte, aproapte obturata>
Va dati seama ca dupa ce i-am dat banii, s-a schimbat la 180 de grade, a venit zilnic sa se intereseze de el si sa vada cum ii. Deci nu pot sa inteleg cum sunt medicii astia, pt o amarata de stenoza, tragem 2 saptamani pre si post operator. Si sa nu va mai spun ce atmosfera deprimanta e acolo, noi am fost cazul cel mai usor de pe terapie.
In ziua dupa ce-a fost operat, l-au lasat la incubator sa se incalzeasca pana s-a trezit din anestezie si in salonul cu incubatoare era o fetita de 3 luni care tocmai murise, mamica urla pe coridor si tot venea la mine in salon si spunea mi-a murit fetita! mi-a murit fetita! si va dati seama cum ma simteam cand vedeam ca andrei e inca anesteziat si alb la fata ca un cearceaf
Cu 2 zile inainte murise alt bebelus cu stenoza de duoden operata. Deci am trecut prin clipe de toata groaza, m-am temut pt andrei sa nu pateasca ceva si sa plec fara el de acolo E oribil pe terapie, nici n-am cuvinte sa va spun cat de rau mi-a facut la psihic
Si mai ales ca luni trebuia sa venim acasa si duminica noaptea mi-a facut febra 38 Din fericire de luni dupa-masa n-a mai facut deloc, nu stiu ce-a putut fi, a trecut fara tratament. Si pana la operatie, cat am stat peste weekend si luni, de vreo 3 ori tot i-a pus sonda din nas pana in stomac si-a scos=o si iar a pus-o plus ca i-au tot schimbat branulele ca se spargeau venele, are n intepaturi in maini, picioare plus venele femurale de unde i s-au recoltat zilnic analize.
Sa-ti auzi in fiecare zi copilul urland de durere, a fost cred ca cel mai greu pt mine cand ii tot bagau ace in vene
Una peste alta, a fost un cosmar foarte urat si sper c-am iesit definitv din el.
Acuma papa la 3 ore cate 100 ml de lapte si nu mai varsa, slava Domnului!
![](images/user_woman.png)
anamica spune:
Raluca absolut terifiant prin ce ati trecut!!!!! Sincer nu pot crede ca se intampla asa ceva, eu nu stiu exact cum e tabloul pt un bebe cu stenoza dar fir-ar sa fie, nici doctorii nu stiu???? Bine ca ati ajuns acasa, ca Andrei e bine, dragutul de el tare chinuit a fost pana acum!
Andreea sanatate flacailor! Si Ana a fost racita, dar din fericire Tudor n-a agatat nimic.
Miha, nici eu nu stiu chipsurile... sincer nu cred ca as cumpara decat ff rar dar sigur sunt multi amatori! Tu unde te plimbi cu Mara, nu va plimbati in parcul Babes?
Elenuta, hai rezista mami inca putin mai ai!
Vin si eu la intalnire, de-abia astept!