Gravidutze si mamici de Cluj-170

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor sunt necajita tare si va rog sa ma ajutati!
Fata mea , Maria e alergica la o multitudine de chestii polen de flori de mesteacan (asta e principal) apoi betacaroten din morcov, doua componente din lapte, gluten, orez ,mucegaiuri ,porumb , mazare etc.Interesant e ca nivelul general de alergie e in parametrii normali si de aceea nu are restrictii majore la alimentatie dar ii ies uneori pete pe piele.Cel mai bine ii e cu extractul de muguri de coacaz negru de la plantextract si cand facem pauza de el ia Aerius.Ieri am facut pulpe de pui la cuptor si desi e sub tratament are o eruptie groaznica pe piele.Eruptia ei nu arata ca urticaria ci pielea arata ca pergamentul uscata,aspra ,iritata, dureroasa si o si mananca.
As avea nevoie urgenta de recomandarea voastra catre un homeopat.Am fost la o doamna dar e greu de gasit si nu mi se pare tare ok.
Va rog sa ma ajutati!

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaiulia spune:

Noi mergem la dr.Nitu si mi se pare Ok,eu am tel. ei dar adresa cab.nu o stiu(adica strada ,nr.).Tel. pt programari este 0744832667.
Multa sanatate,eu nu am fost fan homeopati dar se mai schimba omul cand vede ceva rezulate imbucuratoare.

Mergi la inceput

Deci nu e singurul aschiuta,cu toate astea nu prea e o consolare pt ca atunci cand raceste nu mai mananca nici atat si se "ascute ca lupta de clasa" si mai poseda si un mod de santajare-vomita la comanda(facut analize, eco, exclus probleme), cica e psihogena, fiindca nu suporta fular,camasa incheiata, sau hanorace cu fiermoarul inchis pana sus,sau vai caciuli sa se lege..........

Azi am luat de la nature vie sirop appetite junior, asta nu l-am incercat,cica da rezultate.Va tin la curent.

Mergi la inceput

Andreea, da Filip cum mananca ca tare e durduliu ? Si cu dintisorii cum stati?

La noi David deocamdata papa f. bine si nu e asa selectiv cum era MI la aceasta varsta, iar dintisori nu, da ghingii inflamate si rosiiiii da.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamica spune:

Salutare,

Ioana cum e PAtrick? Sper sa aveti o forma usoara!

Stanca
poti incerca si la Ovidiu Pop 0788423332, are pe cabinet pe G. Baritiu nr 16. E o dermatita atopica? Pe ce zone are pielea uscata? La mine amandoi puiutii sunt cu dermatita asta pe fond atopic, la Ana s-a mai ameliorat odata cu varsta si poate cu remediile ce le-a luat. Va si tine-ne la curent!

DAna nu te mai necaji cu papica lui Mi, cred ca ii place tot jocul de-a soarecele si pisica. Ana papa bine de obicei dar cand e bolnavioara experimentam si noi jocul asta absurd....

SAnatate multa bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Va multumesc mult!

Diana nu e dermatita atopica e alergica pentru ca am facut teste.Are pielea uscata pe obraji ,pare imbujorata dar cand pui mana si te uiti atent e jale.Acum au inceput sa ii apara pete si pe manute , dar a avut o pata in coltul gurii multa vreme.

Ei sunt norocul meu : Razvan si Maria
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaiulia

Andreea, da Filip cum mananca ca tare e durduliu ? Si cu dintisorii cum stati?

La noi David deocamdata papa f. bine si nu e asa selectiv cum era MI la aceasta varsta, iar dintisori nu, da ghingii inflamate si rosiiiii da.

dana, FIlip are cam 8700, la 8 luni... papa f bine, tot ce-i dau...si-a facut mila DD de mine si mi-a dat si un mancacios...sper sa-l tina obiceiul.. cat despre dinti, au iesit cei 2 de sus si se pregateste nr. 3 jos...

cat despre mofturosi...stiu ce zici...si eric vomeaza si-si face rgeata f usor..in plus, e ff sensibil la mirosuri/gusturi noi...daca ceva nu-i place cum miroasa/arata, nu gusta...iar daca ii zic sa ia o lingurita, o ia dar apoi o da afara... e fff selectiv cu macnarea...pot sa numar pe degetele de la o mana ce manaca el... am incercat si eu o multime de siropuri si chestii pt pofta de mancare...inclusiv Apettite junior....rezultatul? nik nik...

acum o sa incep sa-i dau ceva sirop trimis de un medic naturist din Bucuresti...sa vad daca avem succes cu ala...te tin la curent!

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Incerc sa pun niste poze cu noi, de pe picasa nu am reusit sper de aici sa pot

http://hi5.com/friend/photos/displayManageAlbums.do?ownerId=544487412

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdutza24 spune:

Salutare
Dragelor spuneti-mi si mie cam cat se da la un botez?
va pupacesc si multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihalav spune:

Fetelor,

Eu am inceput o lista care sa contina locuri/ locatii unde poti merge cu copilul sa... faci ceva, orice, sa te joci, sa socializezi. Evident, m-am gandit la cei mai mici, care inca nu au cresa/ gradi, ore de dans, balet, etc etc.
Ma intereseaza pt mine, si apoi am sa o postez, poate mai ajuta la ceva/ pe cineva.
Ma intere, daca puteti/ vreti sa completati. Mi-e destul de greu, dat fiind ca sunt atat de noua pe aici:)
Am aflat pana acum cam asta:
1. FasTracKids - www.ftk.ro
2. http://www.babyswim.ro/rolunk.php?lang=ro
3. Centrul heidi -
4.www. Alungaplictiseala.ro - peste 4 ani- ore creative
5. www.clubulmuschetarilor.ro

Haideti, mai stiti ceva?
Pupici,
Noapte bunaaa!
Buna dimineataaaaaaaaaa!

Mergi la inceput