Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna dimineata!

Va las proaspata si ma retrag, va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Facem chef azi? Hai ca dau o visinata!
Raluk La multi ani mami!!!!! Sa fii sanatoasa! Iti doresc multa fericire si noroc! Pupicei apasati!

Alex mersi de cafea, chiar acum savurez!
Mary te invidiez pentru senzatiile tari! Pup samburelul saltaret! In legatura cu cumnata...uter retrovers am si eu si stiam ca nu afecteaza sarcina. In ce priveste rana, nu stiu. Multa sanatate cumnatei si sa dea Domnul sa nu fie probleme!
Iulika agitatele mele stau cu pampoanele la spate si asteapta startul...Doamne ajuta!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

neatza!

LA MULTI ANI RALUKULE DRAG!! SA AI PARTE DE TOT CE-TI DORESTI! O ZI FRUMOASA ALATURI DE CEI DOI BARBATI DE LANGA TINE!

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Buna dimineata!

La multi ani Raluk!

Sa ai parte de multe bucurii si sa traiesti clipe de neuitat alaturi de cei 2 barbati ai tai! Sunteti minunati!

Diamar,daca e fetita,n-o s-o las in maternitate,asta-i clar! .Glumeam si eu...acu' la modul serios,va fi si ea la fel de iubita ca si baietii dar nah,inimioara mea vrea un baietel .

Cati,multumesc de raspuns .Am mai cautat si eu pe net si am inteles ca s-ar putea duce o sarcina cu rana pe uter dar la nastere ar putea fi probleme si de asta se cam recomanda ceza in cazul asta.
Trandafirasul ce face? A scapat de raceala?

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 15+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

La multi ani, Raluka mea draga!!!!!!!!!! Sa ai parte numai de momente minunate impreuna cu familia ta frumoasa, sa fii sanatoasa, iar Alex sa iti aduca mereu numai momente de fericire si sa te faca mandra de el!
Si ia zi-ne, cu ce ne servesti bun astazi: o cereala, o leguma ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Mary, noi sarim din lac in put ca asa ne place si doar asa ne sade bine! Adicatelea, cu viroza Raisa e pe trecute...DAR, coprocultura a iesit rau. Am scapat de rotavirus si de e-coli dar se pare ca din spitalul Matei Bals, unde am stat internate sa scapam de astea doua, am luat alt crocobaur! Bacil nu stiu de care...Azi de dimineata l-am trimis pe Marius cu alta proba la laborator si ne face din nou coprocultura in regim de urgenta si sa vedem daca iese la fel si ce ne mai recomanda pediatra. Care biata de ea, s-a crucit de noi si a zis ca nu suntem buni de pacienti!

RAISA MARIA

Mergi la inceput

dau si eu niste si si alcoale pt cine serveste asa de dimineata , din partea sotului, ca a fost si ziua lui ieri, teh big 30!

pupam puiutii bolnaviori, gemanasii si Pisi

Luci, dupa povestea Fragutzei, se pare ca Luton va deveni destinatia no 1 de vacante din Anglia niste poze si de la voi??

Iulika, nici nu-mi pot imagina ce emotii te trec acum in cateva zile o sa ai doua comori acasa (si cu BUbu trei )

Mary, eu sper sa nu fie nimic cu acea rana.....ce frumos ca misca deja!

la fel ca Alex, pe care o , cam pana aici a functionat memoria mea

va pupa Alba ca Zapada si mama ei (cea adevarata, nu vitrega )

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Mary, noi sarim din lac in put ca asa ne place si doar asa ne sade bine! Adicatelea, cu viroza Raisa e pe trecute...DAR, coprocultura a iesit rau. Am scapat de rotavirus si de e-coli dar se pare ca din spitalul Matei Bals, unde am stat internate sa scapam de astea doua, am luat alt crocobaur! Bacil nu stiu de care...Azi de dimineata l-am trimis pe Marius cu alta proba la laborator si ne face din nou coprocultura in regim de urgenta si sa vedem daca iese la fel si ce ne mai recomanda pediatra. Care biata de ea, s-a crucit de noi si a zis ca nu suntem buni de pacienti!

RAISA MARIA

am trandafirasul! uf, ca astea va mai lipsesc voua!

legat de banuti si paypal, eu ma bucur ca nu platesc comisioane si ajung toti la voi am facut virament bancar, si voi mai trimite cand pot si cum pot cate putin, din pacate nu am posibilitatea sa trimit o suma mare deodata....declaratii am vreo 3 sigure pana acum, iar la sfarsitul anului vor dona si ai mei din impozitul pe profitul firmei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emy10 spune:

La multi ani Raluca!!! Sa ai parte numai de bucurii si fericire in viata! O zi mununata!

Selen sa-ti traiasca sotiorul!

Va pup pe toate! In special pe cele 2 gravidute Mary si Iulika!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Luci, dupa povestea Fragutzei, se pare ca Luton va deveni destinatia no 1 de vacante din Anglia niste poze si de la voi??

eeee, nu e chiar asa, e Fram o doamna si nu a povestit si ce e urat pe aici.
Sa-ti traiasca sotul si petrecere frumoasa

Mergi la inceput