Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Raluk LA MULTI ani cu fericire si iubire, o zi minunata sa ai azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Natalia si David

va pupam cu drag. Sunt cam multe dar sunt amintirile noastre si nu am vrut sa sterg din ele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Buna dimi!!

La multi ani Raluk!!Så fii sånåtoasa si så ai parte de o zi minunata!!

Katty pup si eu trandafirasul dulce så fua toti crocobaurii de la ea si så nu se mai atinga in veci de ea.

Selen la multi ani pt sotul tau si multa sånåtate la intreaga familie. si eu mamica cea adevarata de alba ca zåpada.

mely eu cred ca umbli cu cioara vopsita ca vrei baiat ca så fie fatå.Eu stiu ca e baiat.

Alexule

Diamar. Emy, sabyna, mimika va multumesc si va imbratisez!

Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 37+ cu cu fundita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moni_iulia spune:

La multi ani Raluk!Sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!
Dedicatia o dau eu , dar tu sari repede cu inghetata de banane!

burtica de Trandafiras iubit!

Sa o ajutam pe RAISA!!!
Mamica iubitoare de Tudor Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katteryna spune:

Am vazut niste poze bestiale! Trebuie sa recunosc ca m-am amuzat teribil de cum scoate Luci mucisorii! Si asta pentru ca ustensila mea e identica si chiar da "roade"! Noi ii spunem "Spaima Mucilor"

RAISA MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui katteryna

Am vazut niste poze bestiale! Trebuie sa recunosc ca m-am amuzat teribil de cum scoate Luci mucisorii! Si asta pentru ca ustensila mea e identica si chiar da "roade"! Noi ii spunem "Spaima Mucilor"

RAISA MARIA

Da,da si noi avem ustensila din aia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vik-cj spune:

Buna fete dragi!

LA MULTI ANI RALUK!!!! Sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi!

La multi ani sot de Selen! Bucurii si implniri alaturi de frumoasele tale!

Iulika..ce putin mai e! Abia astept sa iti facem galerie!

Mely...cand afli ce ascunzi in burtica?

Kateryna, Mimika sanatate la bolnaviori.

Si noi serbam azi ziua lui Babu (mama mea) asa ca nu stau mult ca am de gatit. Zilele astea au fost infernale si pline rau la job si asa se anunta si urmatoarele dar vestea buna e ca am reusit sa facem turul gradinitilor propuse si azi am inscris-o pe mamarutza. Vineri mergem sa semnam contractul asa ca din 15 august mergem la gradi! (ma rog e grupa mica mica= cresa ca vor fi doar copilasi intre 1 an si 8 luni si 2 ani jumate).

Va pup, revin sa beau un pahar in cinstea Ralukai!

Isabela Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui vik-cj

azi am inscris-o pe mamarutza. Vineri mergem sa semnam contractul asa ca din 15 august mergem la gradi! (ma rog e grupa mica mica= cresa ca vor fi doar copilasi intre 1 an si 8 luni si 2 ani jumate).

Isabela Maria

Ce frumos ...ma emotionez tare de tot cand aud de pui inscrisi la gradi.Stiu prin ce momente de nedescris am trecut eu cand l-am inscris pe Alex si credeti-ma ca pentru mine ziua aia ocupa un loc la fel de mare in sufeltul meu ca ziua in care s-a nascut.
Nu mai zic de ziua in care am fost toti 3 la cumparaturile pentru gradi,rechizite si hainute ...delir emotional!!! Si la 80 de ani o sa lacrimez cand o sa-mi aduc aminte de acea zi...

Pupam mamarutza
Pe la inceputul lui martie merg si eco si sper sa se vada...sa calculez cand pica 8 martie,poate imi fac o surpriza de Ziua Mamei

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 15+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluk16 spune:

Fetelor, multumesc mult mult de urari!!! M-ati emotionat tare!

Si m-am mai emotionat cand am citit de burticile noastre, Meli cu fluturasii si Iulika cu asteptarea

Urez si eu taticului lui Ebru si bunicii Isabelei la multi ani si sa traiasca sanatosi sa-si vada printesele mari si fericite si implinite!

Am vazut ca a fost cerere de inghetata de banane. Poftiti va rog! Si pentru cei care prefera ciocolata am ceva.

Si acum la modul serios eu azi dimineata dupa ce i-am facut laptele de caju, nuca de cocos si stafide, cu cereale, i-am mixat separat si niste seminte de in puse de aseara in apa. Le-am intins pe o foaie de copt si le-am pus pe calorifer (cine zice ca e nevoie de deshidrator? ). Deja dupa numai 3 ore sunt gata, probabil ca le-am facut prea subtiri, ca trebuia sa le ia mai mult. Nu le-am pozat ale mele, asa ca va servesc cu o imagine de pe net de flax crackers.

Si un www.stonecarver.com/news/it/cappuccino.jpg" target="_blank">cappuccino la doamnele, ca la noi e prea intunecat afara sa dam deja bauturi alcoolice, cred ca as tot adormi daca as bea acum ceva vin .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

La multi ani RALUK! Sa te bucuri de familie
La multi ani bunicutei Isabelei si taticului lui Ebru.
Alex (05.09.2009)

Mergi la inceput