Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mimika spune:

Bonjurica. Cati, eu pot sa vorbesc cu cumanata, dar ti-am zis ca femeia nu e acasa de pe la 10-11 pana seara pe la 7, ca se duce sa aiba grija de un copilas. Crezi ca reusiti sa va sincronizati? Cand o sa veniti la recuperare, o sa va dea cheia pe mana, nu o sa fiti legati de programul ei.
Sunt invidioasa pe cuplurile teki-uka si fraguta-luci, ce sa fac, nu ma pot abtine, se vede ca s-au distrat de minune. Pozele techilosilor cu carinUka sunt bestiale, am murit de drag la cele in chiloti cu cizme rosii.
iulika, tinem pumnii stransi si stam cu sufletul la gura.

Multumesc pentru urarile de sanatate. Azi suntem cam asa: mucosi amandoi si tusim amandoi, a luat si Luca viroza respiratorie, cum ma asteptam. Matei OK cu stomacelul, Luca nu, azi a facut de 3 ori imprastiat si deschis la culoare si mai e si balonat saracutul. Au dormit bine, au papat mult mai bine si nici nu a vomat vreunul. le dau antibiotic la amandoi, ce sa fac, dar erau urati tare mucii aia. Si Eurespal pentru tuse,aspiram mucii, Luca ia si Smecta si le-am dat si probiotice la amandoi. Azi o sa ii dau lui Luca si hidrasec.Si mi-e ciuda ca o invitasem pe anamaria cu alex pe la noi, acum asta e, ne revenim noi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Hello

Alex,uite ca te-am auzit si am venit

Mimika,multa sanatate puilor!

Si Alex e cam mucios,mi-a facut febra duminica si luni dimineata motiv pentru care e scutit de gradi.

Uka,is mortale pozele Se vede ca v-ati distrat,bravo voua!

Iulika,te pup,sora mea! Abia asteptam sa-i facem galerie Daniellei

Eu inca nu stiu ce am in garsoniera,da' voi stiti ca eu sper tare tare la un putzoi

Intrebare: rana pe uter poate afecta sarcina? Cumnata-mea,cea care are o fetita de-o varsta cu Alex e insarcinata in 4 saptamani si dr i-a vazut la eco rana pe uter si i-a zis ca are uterul distorsionat (???) ; am cautat pe net ce inseamna dar mai mult am gasit despre uter retrovers si am inteles ca ar fi cam acelasi lucru.
I-a dat ceva medicamente sa ia( nu stiu ce ca nu avea reteta la ea) si sa mearga la eco peste 2 saptamani.

Samburelul meu a inceput sa miste ,mi-era dor de miscari suave de bebe mic....

Mamica de 2 nazdravani si de pui mic in burtica 15+

Trandafirasul are nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MangaGirl spune:

buna dimineata ...de fapt...buna ziua de acum. foarte frumoasa povestea lui Fram. parca ii si vedeam pe copii balacindu-se in apa si la gradinita.

sunt prin zona, va citesc cu drag...dar lucrez. tot pe gratis...asa au unii bafta.

multumesc mult pentru raspunsurile depsre doctori gineco. crocomam te pup cu drag. la fel si pe mimika. bacci, bacci...which reminds me...kemsy ma bucur sa te vad printre noi.

Manga & Aidan love

www.bebestepz.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

katteryna cele 2 fete sunt mamici de baieti de 5 ani, de pe forumul baiatului meu cel mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

Sal!

Mary, ce m-am emotionat cand am citit ca deja misca bebita. Chiar nu vrei si tu o fetita cu fundita? Eu din 2007 o tot astept pe Maria dar nu s-a aratat si nici nu cred ca o sa mai vina.

Iulika, 37 de saptamani? Din moment in moment ne poti anunta ca da semne Daniella ca vrea sa iasa afara din burtica.

Sanatate dovleceilor bolnaviori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

Buna seara!

Incep sa cred ca ma ramolesc, ziua nu apuc sa zic mai nimic, desi din cand in cand arunc un ochi si aici si sunt la curent cu tot, dar pur si simplu nu ajung sa si scriu ceva.

Fram ai povestit atat de frumos ca parca eram si eu acolo, super. Sper ca deja Natalix e mai bine cu gatutzul si scapati de antibiotic.

Mimika cum mai sunt puisorii, se vede luminita?

Asa de rau imi pare cand citesc de puiuti bolnaviori de nici nu va puteti inchipui, pentru mine asta e cel mai mare cosmar, sa se imbolnaveasca Alessia, ca in rest, le rezolvam pe toate, dar asta ma bantuie efectiv. Noi saptamana viitoare plecam in concediu cateva zile si ma tot feresc sa o duc prin spatii inchise sa nu cumva sa ne pricopsim cu ceva, mai mult pe afara umbla, la aer curat.

Mary abia astept sa ne spui ce ascunzi acolo.

Iulika am niste emotii de nici nu stiu de capul meu, abia astept sa scot agitatele ca in zilele bune de odinioara.

Atat imi amintesc, sunt varza, recunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diamar78 spune:

La multi ani Raluk! Sa petreci frumos alaturi de familia ta minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

Iulikuta draga ce frumos,ce frumos!Sunteti in gandurile mele.

SAnatate copilasilor bonlaviori.

Am citit ce frumos a scris Fram,ce mi-ar place sa o intalnesc si eu pe Luto&Co...trebuie sa fac o vizita in Anglia.

Si vreau sa ajung neaparat la Constanta

Mi s-a facut tare tare dor de tara.

Meli ador senzatia aia cand bb misca.Cred ca o sa mi-o amintesc toata viata.

Despre noi...Erika e crizata rau in ultima vreme...dimineata e un mare chin sa iesim din casa...pana mananca,pana se imbraca...isi aminteste ca trebuie sa faca o criza de plans.Iar Lisa..cand sor'sa urla prea tare,trece pe langa ea si ii arde cate o palma sau o trage de par...tare frumos e la noi dimineata...
Am descoperit si eu ce tot spunea Lisa in ultima vreme....non-stop,acelasi cuvant. "Takuan...takuan...takuan"...ei m-a luminat educatoarea...il striga pe prietenul ei "Takkun"...asa mult il iubeste

Va las,s-a facut tarziu,fug la munca.
O zi senina si frumoasa,fara suparari si cu multe zambetete.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SabinaY. spune:

La multi ani Raluk. Sa fii fericita si sanatoasa.

Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex25 spune:

La multi ani RALUK

Mergi la inceput