Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 7
techila spune:
ola dragelor,
multam de cafia alex, sa-ti deie Dumnezeu sanatate ca aia asa grija de noi!
noi bine, am furat de la uka cartea ceea a Selmei nu-stiu-cum si incerc sa o citesc, daca descoper vreo chestiune grozava va zic si voua. in rest, ma duc acum sa ma joc, faine activitati de zi cu zi
haidi pa
cristina_ana spune:
Fetelor, am o cunostinta care vrea sa lucreze ca bona. Este sotia unui fost coleg de serviciu al sotului, are in jur de 50 si ceva de ani si locuieste in Militari-Gorjului, dar cred ca e dispusa sa vina si in alta parte. Sunt persoane serioase si de incredere. Daca aveti nevoie sau stiti pe cineva care ar vrea o bona, vorbim pe PM sa va dau numarul ei de telefon.
Fragutza spune:
Bun gasit, dragelor!
Cati, te imbratisez mami, te admir foarte mult! Au spus si fetele, ne-ar placea tare mult sa ne dai un semn cand ajungi in Bucuresti, poate reusim sa ne vedem.
Mimika, cum sunt puii?
Teky, crezi ca ne mai recunoastem cand ne vom vedea?
Apropo de copilasi crizati, de cand ne-am intors acasa e tot neprietenoasa, nu mai reusesc s-o linistesc deloc, nu mai vrea nici la san si asta era rezolvarea minune la orice stare mai rea a ei.
Acum fie e de la adaptare, desi n-a avut niciodata probleme de genul acesta fie de la antibiotic..am citit pe prospect ca ar da stari de nervozitate:((( Azi ii dau ultima doza si maine mergem s-o vada doctorul.
Mi-e teama, nu-mi place s-o vad cum se chinuie asa, sper sa reintre in normal.
In alta ordine de idei, si mie imi e foarte dor de Luto si David. A fost o vacanta binevenit, am reusit sa ma relaxez. Ne-am plimbat multisor, am fost la gradinita la David la ceva activitati. Pisi a fost mai timida in prima zi, dar apoi nu mai vroia sa plece. L-am vazut pe Charlie, au pictat, au lipit, au taiat cu foarfeca, au urcat pe saltele, s-au jucat cu mingiute..tot felul de activitati.
M-am convins si mai mult ca trebuie musai sa mearga Pisi la gradi.
Luto si Adi sunt fff primitori, aveau mereu grija sa ma simt bine. Pisi a dormit in patul lui David si mititelul mereu incerca seara sa ramana la el in camera sa doarma:(.
Puii au fost deliciosi, David tot incerca s-o imbratiseze pe Pisi, ea nu vroia si inevitabil se ajungea la imbranceli Le faceam baie impreuna si era un spectacol, se stropeau, desenau pe cada, aruncau cu jucarii..
In ultimele zile a facut febra, avea si mucuti, m-am gandit ca a raci un pic, dar dupa vreo 4 zile cand am vazut ca nu-i mai scade am mers la un medic acolo. Mi-a zis ca e ok, ca are un virus ( hai nu zau) si ca va fi bine in doua zile. A doua zi am plecat acasa si la coborarea din avion deja era atat de letargica incat am mers direct la medic unde ne-a zis de infectia din gat.
In avion a fost ok, s-a plicisit un pic, dar fara sa vocifereze prea rau, aveam pregatite carticele, creioane, jucarii s-o tin ocupata. La intoarcere a dormit mare parte din drum.
Cam atat pe scurt, scriu greu ca incerc s-o linistesc si pe Pisi.
Va pup cu drag!
Pentru puiul tau
techila spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Fragutza Bun gasit, dragelor! Va pup cu drag! Pentru puiul tau |
vezi ca ai uitat sa pui incheierea..."ce frumos a fost totul!"
te rog sa corectezi
si editez ca sa iti zic ca de cand nu ne-am vazut multe vreme au trecut...si cand o sa ne vedem o sa fiu imbracata intr-o geaca albastra si cu doi plozi crizati pe langa mine, daca vezi vreo duduie care crezi ca-s eu, dar copiii nu urla, sa stii ca nu-s eu
happy_uka spune:
citat din mesajul lui techila ola dragelor, multam de cafia alex, sa-ti deie Dumnezeu sanatate ca aia asa grija de noi! noi bine, am furat de la uka cartea ceea a Selmei nu-stiu-cum si incerc sa o citesc, daca descoper vreo chestiune grozava va zic si voua. in rest, ma duc acum sa ma joc, faine activitati de zi cu zi haidi pa andrei si stefi intreaba: pestii ragaie? povestea Raisei |
neata
alexo, merci de cafea, tu
teki, sa vii imediat cu cartea inapoi, altfel spusaa
de mult nu am mai auzit dimineata alte cuvinte in afara de gagggga ..ei, astazi, cuvantul care se toooot repeta intr-un ritm tare placut urechii interne, era dadeeeeeeei , cu accent pe al 2lea d
fram, pup, mi s-a luat o piatra de pe inima, nu stiam daca o sa ma simt bine la luci in iunie .. multam de impresii
cristina, un pup si tie , unu lui alexa
si lu aricica ma, de ce ai lipsit atataaa?
si dianelor cate un pup si i-am terminat
mult pa, dar revin
techila spune:
de mult nu am mai auzit dimineata alte cuvinte in afara de gagggga ..ei, astazi, cuvantul care se toooot repeta intr-un ritm tare placut urechii interne, era dadeeeeeeei , cu accent pe al 2lea d Doamne, ajuta-ne sa o ajutam pe Raisa |
io am crezut ca a zis T-A-V-A
happy_uka spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui techila
io am crezut ca a zis T-A-V-A andrei si stefi intreaba: pestii ragaie? povestea Raisei |
Iulika29 spune:
Buna fetele!!
m-am ras de dimineata cu voi Teki si Uka.Am vazut si poze cu cei 3 copilasi la mare.Se vede ca v-ati distrat.
Katty ce ma bucur ca s-a rezolvat cu acea camaruta care o voiati.Mimika si multa sånåtate puiutilor.Sper ca sunteti mai bine azi.
Fram så iti fie de bine calatoria!Pupåm pe pisi cea bolnavioara si mamica frumoaså.
Eu sunt bine.Am inceput så simt i sfarsitul de acum.O am pe mami aici si sunt cam de poza.Adica intelegeti voi: ea intreaba, eu raspund si ea face.Ce mai viata! Dar in curand se termina...si va incepe ceva frumos...atat de frumos
Va pup!
Iuliana, mami de cretulin Bruculin(14.08) si 37+ cu cu fundita
katteryna spune:
Hola fete dragi!
Diamar da, am primit duminica banutii prin paypal de la ele, dar nu stiam ca sunt mamici de dovlecei.
Alex in principiu ( daca ne ajuta Domnul sa nu mai raceasca Raisa) pe data de 7 martie ne prezentam la Bucuresti si atunci nu mai scapati de mine! Vroiam sa o mai rog pe Mimika daca putem face cumva sa ne intalnim cu vecina cumnatei...Noi vineri trebuie sa ne intalnim cu cineva la Bucuresti si ma gandeam ca poate trecem si pe la vecina sa ne cunoasca si sa vada ca suntem frumosi
Cristina, intr-adevar e mai delicat cu posta pentru ca e vorba de State si stiu ca sunt doar 2 firme de curierat. Dar ma mai interesez. O sa iti dau PM cu adresa mea.
Pupam toti puiutii!
RAISA MARIA
diana_n spune:
Nu pot vorbi pentru altii, dar eu am calculat comisionul Paypal la 2 zile dupa ce am trimis banii si a fost foarte mare. Pentru viramente in USA e foarte mic sau gratis, ma asteptam sa fie un ceva acolo, dar de-a dreptul au luat o bucata grasa din bani. Poate de aceea prefera cecul. Dar un cec trimis de-a dreptul prin posta ce are? nu-l poate incasa decat titularul, daca se pierde se mai trimite unul.