Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 6
happy_uka spune:
gata
www.scribd.com/doc/48824081/Afis-Umanitar-Raisa-Uzea" target="_blank">afisul Raisei, aprobat si de kati
edit: am adaugat cateva linii la text, la ideea Selenei
diamar78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui happy_uka gata www.scribd.com/doc/48798381/afis3" target="_blank">afisul Raisei, aprobat si de cati Doamne, ajuta-ne sa o ajutam pe Raisa |
Multumim!
katteryna spune:
Uka milioane de pupici!
Diamar in principiu prin aprilie-mai ar trebui sa ajungem din nou la Constanta pt oxigenoterapie. Acum depinde cand vom putea face operatia care este prioritara pentru noi.
Va pupic cu mic cu mare si piticii din dotare!
RAISA MARIA
katteryna spune:
Fetelor, pe unde umblati? Mai povestiti una alta...spre exemplu eu mi-s foarte curioasa ce cadou si-a "tras" duamna Luci! Despre mine, vorbim la umanitare, aici ne ocupam de dovlecei. Si inca ce dovlecei! The best!
Mimika ce mai fac puii?
RAISA MARIA
techila spune:
ola dragelor
mey katy, ce sa zic...io m-as intretine cu tine, dar nu ma lasa un cupchil care urla de ceva vreme, fara ca mama lui sa stie de ce. acum e tata lui la el, sa vada daca si ce poate comunica...sincera sa fiu, cred ca mi-a mancat uka cupilu' si mi-a dat altul la schimb, urlcacios si crizat...da' n-am dovezi, asa ca mai bine nu ii zic..
ta-su a cedat, ma duc sa-mi incerc iar norocul
te pup draga mea
aricelul spune:
Buna fetelor,
in sfarsit am reusit sa intru si eu dupa o gramada de vreme si tare mult m-am bucurat de ceea ce am gasit.
In primul rand jos palaria pt eforturile depuse de fiecare in parte, dar si de solidaritatea de care ati dat dovada. Este ceva de neimaginat ce s-a intamplat zilele acestea. Va apreciez tare mult !
Sper sa reusesc sa dau si eu o mana de ajutor.
Katteryna multa sanatate Raisei si sa dea Domnul sa se rezolve toate problemele ! Sunt alaturi de voi si imi doresc din tot sufletul sa fie bine.
Mimika multa sanatate baietilor, sa treaca repede.
Uka superbe pozele, iar piticii sunt mortali.
Luto iti urez si eu cu intarziere "La multi ani, multa sanatate si numai bine !"
La capitolul la multi ani, daca tot recuperez n-as vrea sa o ratez pe mamideandrei careia ii doresc sanatate, multe impliniri si noroc in viata !
Tare mi-ar placea sa scriu o vorba pt fiecare, dar cum timpul e destul de scurt si oboseala acumulata de peste zi isi spune cuvantul o sa sper doar ca voi reusi sa mai intru cat de curand.
Noi suntem bine sanatoase, ne jucam de dimineata pana seara, fapt pt care nu se mai poate face nimic altceva.
Va pup si va doresc o seara cat mai buna !
alex25 spune:
Eu sunt prin zona, dar nu fac nimic interesant.
Mimika imi pare rau sa aud ca puii sunt bolnaviori, tinem pumnii sa treaca repede. Jos palaria pentru treaba cu cazarea.
Uka dementiale pozele, se vede ce bine v-ati simtit impreuna, va invidiez un pic. Multumim ptr afis.
Katy sa ne spui cand ajungi sigur in Bucuresti, ca eu sunt super aproape de Robanescu, si as vrea sa ma vad cu voi.
Techi bafta.
Fetele ce mai faceti, ma ziceti si voi cum sunteti.
diana_n spune:
katteryna 2 mamici de la "sep-oct 2005" mi-au zis ca ti-au trimis un ajutor prin paypal. Dana_lucia din Olanda si Marinela79 din Canada.
alex25 spune:
Buna dimineata!
Va invit la o !
Sper ca toti dovleceii bolnaviori sunt deja mai bine, ii pupam pe toti.
O zi buna sa aveti.
cristina_ana spune:
Buna!
Kateryna, o prietena de-a mea din SUA mi-a zis ca mai multe cunostinte de-ale ei vor sa-ti trimita bani, dar nu vor prin paypal (habar nu am de ce) si ar vrea sa-ti trimita un cec. Si ma intreaba cum sa faca. Acuma eu stiu ca cecul ar trebui sa ti-l dea tie, deci sa ti-l trimita cumva prin posta, tu sa mergi cu el la banca sa-l depui spre incasare, si pana intra banii in cont dureaza destul de mult. Dar pana la urma sunt niste bani, si daca asa vor ei nu stiu ce sa le zic. Asa ca zi-mi ce sa fac, ce sa-i spun??