Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 5
mimika spune:
Buna!
Sa incep cu vestile bune!
cati, am vorbit cu cumnata si a zis ca a aranjat la o vecina, care are o camera libera sa stati la ea. A zis ca este o femeie de treaba, in varsta, dar inca in putere. Are grija de un copilas si pleaca in fiecare zi de acasa pe la 10-11 si ajunge seara. Are o camera libera, cu un pat dublu. De acolo pana la spital faci cam 10 minute cu caruciorul, pe jos. Cumnata mea a zis ca daca este acasa si poate, te mai duce ea cu masina. E o zona linistita si aveti si un parculet aproape, sa va mai plimbati. Si promit ca o sa va vizitam si noi.
PLus de asta, a zis Angela, cumnata, ca il roaga pe Radu (sotul) sa vorbesaca la o fundatie, nu mai stiu cuma zis ca se cheama, daca poate sa preia cazul. Radu este pastor baptist si tine acolo slujba. A zis ca fundatia se ocupa in special de copii mai mari, ii ajuta cu scoala, insa sunt cu suflet deschis si Radu apeleaza direct la director, sa vada daca se poate. Dar asta mai discutati voi cand o sa va intalniti, poate si in functie de ce se intampla cu "Mereu aproape" care cred ca sunt mai mari.
In alta ordine de idei, ai mei flacai sunt bolnaviori. Dupa ce joi lui matei i-a curs sange din nas de 3 ori, vineri seara mi-a vomitat Luca de 2 ori, pentru prima data in viata lui. Am zis ca a mancat prea mult. Sambata au avut kk foarte deschis la culoare, Matei de 3ori, Luca a juns la 5 pana seara. S-a dus Razvan la farmacie, a luat Smecta si Linex, Matei le-a baut cu placere, Luca de-abia a gustat, masa de pranz un esec partial la Matei, total la Luca. Seara, Luca a vomat laptele. La 6 dimineata matei s-a trezit urland - avea sange pe fata si prin jur, iar i-a curs din nas. Ieri au fost bine cu kk, nici o voma, papa putin, miorlaiala multa, Luca iar n-a vrut medicamente. Azi dimineata au baut laptele pe la 6, la 8 Luca se fatzaia, i-am dat apa, a vomat...S-au trezit, au papat ceva cereale facute cu lapte fara lactoza, Matei a facut kk normal, Luca a facut de 2ori imprastiat si cerealele erau nedigerate. Ieri seara Matei avea ceva mucuti si nu imi dadeam seama daca sunt de la plans sau a racit. Azi dimineata avea muci purulenti, Luca nu are deocamdata. Am sunat-o pe dr. a zis ca au dat-o din enteroviroza in viroza respiratorie. S-a dus Razvan dupa reteta. Frateeeee, pana zilele astea nu stiam nici ce e aia diaree, nici voma, nici muci purulenti.
Colac peste pupaza, ca aveam "putine" de spalat am crezut ca imi decedeaza masina de spalat aseara, ca nu vroia sa mai scoata apa, i-a facut Razvan un descantec si a luat-o din loc ca imi crapa inima, nu mai puteam.
Draga Cati, zau ca mi-e si jena sa ma vaiet cu lucruri de-astea care sunt asa minore fata de problemele voastre, dar simteam nevoa sa ma descarc.
Sper ca restul dovleceilor sunt mai bine decat noi
happy_uka spune:
Neata !
Am revenit. Ma oftic rau ca n-am fost pe aici sa ii cant Luciei un sincer ..
Dar ea stie ca o iubim, primeste si mai tarziu pupaciunile
Acuma sa va zic si de ce n-am fost pe aici.. Ne-au invadat niste unii..
Sunt cam culi cei din familia techilosilor, ce sa zic... Ne-am ras, am (au ) gatit, am plimbat puii, am fost noaptea pe plaja, am fost chiar si la restaurant cu toti 3 dupa noi.
Tare bine a mai fost, ii jubesc pe toti . Acum astept vara, sa beau cafeaua pe teresa, la tekiland .
peace!
happy_uka spune:
Of, mimika, acum am citit
Imi pare rau ca-s bolnavi puii, sa va faceti repede bine!!!
katteryna spune:
Mimika, vai ce rau imi pare! Zici ca s-a luat de la noi enteroviroza asta, mama ei!Hai sa-ti zic ce medicamente am luat noi poate te ajuta cu ceva:
Pt enterocolita:-protectis, picaturi prebiotice, ercefuryl pt refacerea florei intestinale, hydrasec si smecta pentru diaree plus ceai de menta si lapte fara lactoza.si humana electrolyt pt rehidratare in caz de voma. Asa, si papica de dieta:morcovi, orez, banana, mar copt, biscuiti. Nu stiu dc v-a zis medicul dar ar trebui sa le faci si coprocultura sa vezi despre ce virus e vb.
Pt viroza, noi am avut aerosoli cu flixotide cat cuprinde cu aspirarea mucisorilor la greu ca sa nu coboare in plamani.Noi am avut si antibiotic si bromhexim pt ca avea si tuse... Atentie la temperatura sa nu faca febra mare. Eu sper sa nu fie cazul! Daca ai nevoie de orice alta informatie, te rog suna-ma poate te pot ajuta! Ma declar experta in diaree!
RAISA MARIA
katteryna spune:
Cu cazarea, ne-ai salvat!!!! Am verde s-o sun pe dr. sa ii zic ca venim in ambulatoriu? Este super! Mii de multumiri cumnatei si vecinei si tie evident!
Asa si vroiam sa mai zic ca e normal sa nu aiba mititeii pofta de mancare, nu te impacienta si mai ales nu-i forta. Dupa cateva zile revine si pofta si atunci sa te tii!
RAISA MARIA
katteryna spune:
Uka, am vazut pozici frumoase cu mutrite superbe! Toate ca toate dar eu abia astept sa va vad "live"!
RAISA MARIA
diamar78 spune:
Sal!
Sanatate multa evanghelistilor!
Uka, ne trimiti afisul in forma finala?
Katty, mai vreti sa mergeti la o tura de oxigenoterapie la Ct inainte de operatie?
mimika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui katteryna Cu cazarea, ne-ai salvat!!!! Am verde s-o sun pe dr. sa ii zic ca venim in ambulatoriu? Este super! Mii de multumiri cumnatei si vecinei si tie evident! Asa si vroiam sa mai zic ca e normal sa nu aiba mititeii pofta de mancare, nu te impacienta si mai ales nu-i forta. Dupa cateva zile revine si pofta si atunci sa te tii! RAISA MARIA |
da, poti sa ii zici dr. ca veniti, nici o problema. ma bucr ca am putut ajuta.
Merci, pentru info cu medicamentele. deocamdata nu avem nici febra, nici tuse. Doar Luca face kk imprastiat si nu vrea medicamente, sper sa ne revenim curand.
Va
Uka, ce frumos v-ati distrat!
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diamar78 Sal! Sanatate multa evanghelistilor! Uka, ne trimiti afisul in forma finala? Katty, mai vreti sa mergeti la o tura de oxigenoterapie la Ct inainte de operatie? Fereste-te de rau si fa bine, cauta pacea si o urmeaza pe ea. (Psalmul 33:13) |
la el lucrez
carinablanca spune:
Buna,
LUCI
Imi cer scuze de intarziere dar mai bine mai tarziu decat niciodata.
Noi suntem in deplasari asa ca ai greu cu netul. Abia astept sa fim din nou singuri.
Ma bucur ca eforturile facute pentru Raisa dau rezultate si sper sa reusesc sa fiu si eu de folos cu ceva.
Va pup si sper sa mai revin
Mami si Maria in asteptarea primaverii