Dovleceii veseli - Bine ai venit Daniella!!!(20)
Raspunsuri - Pagina 4
lutoniana spune:
va multumesc fetelor, am primit azi foarte multe urari de la oameni de la care ma asteptam sau nu.
Ma bucur enorm sa o vad pe Kemsy pe la noi si vreau sa ii pup zburliciul blond si dulce. Mi-a scris si Monikus un mesaj, am vorbit si cu Dana15 si cu Mangulici la telefon, am primit mesaj de la Crystina si Adinus si am primit si floricele de la Techi si Uky.
Si am mai primit si o pereche de tenisi colosali de la Fram.
Pe Facebook neam de neamul meu nu a avut atatea mesaje, m-au facut sa ma simt bine.
Stiu ca mai sunt fete care ar vrea sa ma ureze si poate nu au intrat sau au avut sambata ocupata, le pup si pe ele.
Chiar va multumesc sincer. Nu e aceeasi distractie ca anul trecut dar deh...acum sunt mai batrana cu 1 an, care ar fi motivul veseliei ?
Sotul a zis ca iesim maine sa imi iau cadou dar cel mai frumos cadou a fost de la Davidelu care a fost intr-o forma de zile mari.
Hai sa ne concentram in continuare pe trandafirasul nostru drag ca e mai important ca orice .
MangaGirl spune:
buna dimineata....am o intrebare? dati-mi va rog un docotr bun in Bucuresti. Am o cunostinta din Craiova care zice ca are o sarcina de 9-10 sp. a fost la eco. i se spune ca sarcina evolueaza, placenta creste, dar nu vede embrionul...ar vrea sa vina in Bucuresti maine, dar am nevoie de un doctor bun. multumesc
Manga & Aidan love
www.bebestepz.blogspot.com
crocodana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui MangaGirl buna dimineata....am o intrebare? dati-mi va rog un docotr bun in Bucuresti. Am o cunostinta din Craiova care zice ca are o sarcina de 9-10 sp. a fost la eco. i se spune ca sarcina evolueaza, placenta creste, dar nu vede embrionul...ar vrea sa vina in Bucuresti maine, dar am nevoie de un doctor bun. multumesc Manga & Aidan love www.bebestepz.blogspot.com |
pup!
ion ionut, la matarnitatea giulesti! super om/domn super doctor!
luni e de garda si consulta dupa 13-14 pana la ultima pacienta, jos la camera de garda....ince cu lauzele, gravidele si restul....ordinea sosirii...poate astepta un pic mai mult dar merita!
mimika spune:
Neatza! Mangulici, am auzit si eu de Ion Ionut ca ar fi bun, personal nu il stiu. Pot sa il recomand si pe Tutunaru, are in fiecare zi program la cabinetul lui particular, dupa oa 2 parca. Chiar daca are programare tot se asteapta, ca se ia in ordinea sosirii si sunt fete care nu isi respecta programarea, in fine. Ideea e ca are aparatura buna si ca e meserias. Am si numarul de telefon pentru progamare, daca vreti si cred ca il are si pe site, care este infertilitate.ro, daca nu ma insel eu. Pup
kemsy spune:
citat din mesajul lui lutoniana va multumesc fetelor, am primit azi foarte multe urari de la oameni de la care ma asteptam sau nu. Ma bucur enorm sa o vad pe Kemsy pe la noi si vreau sa ii pup zburliciul blond si dulce. Mi-a scris si Monikus un mesaj, am vorbit si cu Dana15 si cu Mangulici la telefon, am primit mesaj de la Crystina si Adinus si am primit si floricele de la Techi si Uky. Si am mai primit si o pereche de tenisi colosali de la Fram. Pe Facebook neam de neamul meu nu a avut atatea mesaje, m-au facut sa ma simt bine. Stiu ca mai sunt fete care ar vrea sa ma ureze si poate nu au intrat sau au avut sambata ocupata, le pup si pe ele. Chiar va multumesc sincer. Nu e aceeasi distractie ca anul trecut dar deh...acum sunt mai batrana cu 1 an, care ar fi motivul veseliei ? Sotul a zis ca iesim maine sa imi iau cadou dar cel mai frumos cadou a fost de la Davidelu care a fost intr-o forma de zile mari. Hai sa ne concentram in continuare pe trandafirasul nostru drag ca e mai important ca orice . |
Luto, multumesc pentru cuvintele tale Ce mai face Davidelul, inca ii place la cresa?
Gianina, mamica unui pestisor de aur, Loris Stefan (02.10.2009)
Lullaby_2009 spune:
Buna seara!
Lucia La multi ani! Sa fii fericita alaturi de cei dragi! Sper ca ai avut o zi minunata!
Katerryna te imbratisez. Ma bucur ca incep sa se stranga banuti. Tin pumnii sa se implice fundatia mereu aproape.
Felicitari Danagie! Sa fie sanatos si sa cresca voios, alaturi de cei doi fratiori ai lui!
mamideandrei spune:
seara buna tuturor! s-au intamplat atat de multe vad de cand n-am mai intrat!
in primul rand Lucia, sa fii sanatoasa, fericita si implinita alaturi de baietii tai, sa reusesti in tot ceea ce iti propui! va pup cu drag!
apoi, ma mai bucur tare pentru Danangie si a treia minune din viata ei, sa fie un bebe sanatos, papacios si sa planga cat mai putin posibil pentru un bebe!
javascript:insertsmilie('')
iarasi m-am bucurat tare cand am citit si mesajul Iuliei , pentru Katerina, ma bucur tare ca s-a reusit contactarea unei fundatii, dar mai ales "Mereu aproape", care sper din tot sufletul sa va ia din povara cautarii banutilor si voua doar sa va ramana grija de trandafiras, cum sa fie el mai ferict
nu mai stiu daca ar mai fi ceva,noi suntem bine sanatosi, in rest ne-am relaxat un pic pe la munte, Dey ne-a asteptat cuminte la mama, am facut un Valentine's Day in avans . v-am pupat si ne mai "auzim"
sa aveti o saptamana cat mai usoara! pup
Irina, mami implinita si fericita de nazdravanul ANDREI
lutoniana spune:
citat din mesajul lui mamideandrei ... in rest ne-am relaxat un pic pe la munte... am facut un Valentine's Day in avans . |
maine poimaine te vad cu doamna in rosu la semnatura
selen80 spune:
neatza!
hey, Luci, au fost unii ocupati si duminica, nu numai sambata TE PUP SI TE IMBRATISEZ CU MARE DRAG, LA MULTI MULTI ANI FERICITI !!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
SabinaY. spune:
Buna ziua dragelor,
Am inceput saptamana in forta.
Am primit un raspuns de la prietena mea,cea care lucreaza in televiziune.
Iata ce mi-a spus:
La mine nu am rezolvat nimic.Dar am un prieten care lucreaza la Antena.E un lucru bun caci la antena 1 a inceput o astfel de campanie de saptamana trecuta care ajuta astfel de copii cu probleme.I-am trimis mesajul de la tine cu blogul fetitei poate preiau iei cazul.
Pup trandafirasul si pe mami
Jurnal de "mogalnete"
Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y.mami de www.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank">Erika Ilaria(31 august 2007) si Lisa Maria(23 iulie 2009)
fosta devylla