Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
blue_flower spune:
Salutare fetelor, m-am intors din tari straine. Tare bine a fost la ski, tare greu a fost fara Dani.
Sa stiti ca erau mamici cu bebei o gramada prin statiune, am vazut chiar si sus pe partie cu carucior.....
Nu am cand sa recuperez, acus vine Dani cu parintii mei, am mancare de facut....zbarnai pe aici....dar promit de luni sa va recuperez.
Va pup.
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ana_g/ana_g.jpg)
ana_g spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Salutare fetelor, m-am intors din tari straine. Tare bine a fost la ski, tare greu a fost fara Dani. Sa stiti ca erau mamici cu bebei o gramada prin statiune, am vazut chiar si sus pe partie cu carucior..... Nu am cand sa recuperez, acus vine Dani cu parintii mei, am mancare de facut....zbarnai pe aici....dar promit de luni sa va recuperez. Va pup. LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat. ![]() Mama fericita |
sa va fie de bine ski-ul!!! asteptam detalii si poze!
_
mama lui Stefan, pui scump
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/decenuela/decenuela.jpg)
decenuela spune:
BF bine ai revenit...si sa-ti fie de bine vacantza..
bea..m-ai bagat in ceatza..cu biberoanele...si pt ca jiji e copil de tzatza..je are in dotare..tot felul de biberoane...NUK, CHHIco, avent, si ink vreo 2..la fel si suzete..si tetine..di tati...cand am mai folosit le-am fol pe alea de sticla..acu apa cik bea dintr-un avent...max 50 ml...suc dintr-o tetine din aia latita de la nuk cred..cu gaura de cereale..oricum nu ma pricep...aem si canite...cu cioc..cu pai..cu di tati....TRAIASCA TT...parca simte ca vreu sa-l indepartez de ea...si mai a naibii face...e din ce in ce mai disperatdupa...
ruxita m-ai bagat in ceatza...cuacea carte...a fost prea mult pt ora asta....insa exista o logica... atat cat am putut eu sa ...
aprofundez
acu am curent..
cum ziceam si dimiam citit si io mailul...imi pare rau ca nu ne-ai zis mai demult....povestea ta...de copil cu copil...e trist ca unii au denumirea de parinti...dar cum se mai discuta pe forum...astia sunt...nu ni-i alegem....buni sau rai...
e trist ca esti f tanara...si ca greutatile..te-au maturizat...ai sarit pe etape importante in viatza...
partea buna e ca totusi..esti tanara....si ai viatza inainte...
si pt ca n-ai prea intrat pe forum....intotdeauna eu cam sunt jijicontra si ma leg de toate kk si lepai mult uneori fara finalitate...ma rog...
imi dau si eu acu cu parerea...
esti o fata frumoasa, desteapta NEAPARAT trebuie sa-ti continui scoala stiu sigur ca se poate...sunt clase speciale, am uitat cum le zice...nu sunt ca la zi...asa ca sigur poti si cu darius( deci..imi vine sa-i zic tot timpul david ) asta pt a-ti edpasi conditia si a te simti tu mai bine..plus ca altele sunt sansele...pt viitor
apoi..e f grele cu banii...insa tati de darius...neaparat tre sa se angajeze, acu nu e vremea de cautat...job pe meseria pt care esti pregatit....orice...voi sunteti familia lui...trebuie sa aiba grija ed voi...tu esti copil...
sa-ti spun de ce...lumea e saritoare...si cu sigurantza vei fi ajutata...cu hainutze , LP ...nu stiu chestii din astea pt darius...dar stii f bine ca nu e suficient..si plus ca nu va fi la nesfarsit asta...apoi tre sa traiti si voi...plus ca trebuie o gramada de alte chestii..copilul creste trebuie papa...etc...
sunt siguraca veti gasi o solutie, trebuie, pt darius..merita dragul de el...tot efortul...
sa nu te superi pe mine....( de 2 zile ma gandesc...ca as putea sa-ti fiu...mama :D....doamneee ce batrana sunt!!!!!!!!!!!!! sau esti tu prea tanara ) insa trebuie sa aveti puterea sa va mobilizati...un sut in fund un pas inainte...pt ca numai reusind , darius va avea familia si dragostea de care n-ai av tu parte...fruntea sus mami...se poate totul...numai sa fii deshteapta si sa-ti propui ce-ti doresti de la viatza...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
HAINUTE BAIETEI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
xela_07 spune:
LA MULTI ANI Irina
Cata, ne e dor de tine!
Arwen - subscriu si eu la ce a zis Dece (). Chiar daca e foarte greu, trebuie si poti sa reusesti. Naspa e ca relatia cu mama ta e cum e, ar fi bine cumva sa o depasesti pentru ca e clar ca mai ai chestii nerezolvate...
Si eu ma gandesc ca puteai lejer sa fii fiica sotului meu daca-i iesea prima dragoste ...
Nu mai spun mai multe, iti doresc multa putere sa reusesti ...
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Salutare fetelor, m-am intors din tari straine. Tare bine a fost la ski, tare greu a fost fara Dani. Sa stiti ca erau mamici cu bebei o gramada prin statiune, am vazut chiar si sus pe partie cu carucior..... Nu am cand sa recuperez, acus vine Dani cu parintii mei, am mancare de facut....zbarnai pe aici....dar promit de luni sa va recuperez. Va pup. LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat. ![]() Mama fericita |
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
pozici,ceva?
![](icon_smile_blush.gif)
mami de
![](buggy.gif)
![](cavaler.gif)
ioana_fota spune:
Buna ziua si de la noi.IRINA Sa fi sanatoasa si iubita
Tomaca ma bucur ca ti-am putut fi de folos
Am apucat azi sa schimb 2 cuvinte cu Plateea care printre ex restu timpului il petrece cu pastaia mult iubita.Va pupa si trece pe aici cate de repede poate.Am mai vb si cu Dastefa care va transmite multi si multa sanatate,Miruna a avut laringita dar acum e aproape vindecata.Va
si sa aveti un rest de week cat mai frumos.
Ruxita spune:
dece, cartea se numeste "Metoda Mohr - Programul dvs. personal pentru succes profesional si fericire"... suna mai bizar...
am gasit 2-3 idei care mi-au placut... cum ar fi sa nu invidiezi pe altii pentru ce au/sunt... pentru ca daca ei pot, atunci poti avea/fi si tu, ei fiind dovada!
arwen am citit si eu mailul... si sunt de parerea ca ar trebui sa gasesti o modalitate de a te impaca cu mama ta, daca exista o sansa la un milion sa faci asta, trebuie sa o valorifici cumva... incepe prin a o ierta pentru ca nu ti-a fost aproape atunci cand ai avut nevoie de ea, dar ofera-i posibilitatea de a se revansa... pentru ca familia sotului tau nu-ti va oferi suportul de care ai nevoie pentru a-ti continua studiile (nu are de unde, vei fi fortata de imprejurari sa muncesti cat de curand)...
ziceai ca mama ta e patroana, nu poate sa-l angajeze pe sotul tau? pentru ca ai nevoie si de o solutie pe termen lung...
si eu am nascut copilul la 17 ani, dar... parintii mei m-au sustinut sa-mi continui studiile, asa cum eram insarcinata, apoi cu copilul... tatal Elei statea acasa cu copilul si eu mergeam la ore, tot el spala scutece si facea de mancare, o scotea la plimbare... am avut nevoie de tot sprijinul celor apropiati ca sa-mi pot continua studiile...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
xela_07 spune:
Ruxita - ce mult te-ai mai chinuit si tu ...
MP - n-ai fost pe faza ca cica sunt mai "hot" acum ... Ce mai faceti voi?
Nik0le - bine ca-si face treaba dezumidificatorul ala si ati scapat de belea.
Ioana - multumim ca ne mai tii la curent cu ce mai fac fetele. Voi cum sunteti?
BF - bine ati revenit! V-ati distrat deci ...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ale1212xa/ale1212xa.jpg)
ale1212xa spune:
ce liniste pe aici...toate mamicile dorm cu pufii...
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem