Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Bea eu la capitolul biberoane sunt pe langa. Eu am avut numai de la Avent si la Mara si la David. Copii le-au acceptat din prima. N-am avut probleme. Mi-au placut pt ca au tetine in functie de varsta. Le folosesc doar pentru lapte. Apa le dau din cana cu pai. La inceput avea doar Mara, dar cand a vazut-o David a cerut si el. .. asa ca i-am luat si lui una. Cand bea Mara apa, bea si David. Sunt asa haiosi amandoi cu paiele in gura

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Povestea Marei

Wow, super ca bea Dav cu paiul...cum l-ai antrenat? Cu ce canitza?
I-a luat si tati bebelinei canitza cu pai, dar are nush ce pe acolo..tare greu se trage din ea...Eu incerc sa-i arat cum sa bea, ca acolo e apa...am scos paiul, iau putina apa in el, tin degetul la un capat..si asa bea cate un strop..E asa scumpa, cum deschide cioculetzul la paiul ala...
Dar cu paiul atasat la canutza...nu trage din el...nu stiu cum sa-i arat sa faca...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Bea eu la capitolul biberoane sunt pe langa. Eu am avut numai de la Avent si la Mara si la David. Copii le-au acceptat din prima. N-am avut probleme. Mi-au placut pt ca au tetine in functie de varsta. Le folosesc doar pentru lapte. Apa le dau din cana cu pai. La inceput avea doar Mara, dar cand a vazut-o David a cerut si el. .. asa ca i-am luat si lui una. Cand bea Mara apa, bea si David. Sunt asa haiosi amandoi cu paiele in gura

Povestea Marei

I-a luat si tati bebelinei canitza cu pai, dar are nush ce pe acolo..tare greu se trage din ea...Eu incerc sa-i arat cum sa bea, ca acolo e apa...am scos paiul, iau putina apa in el, tin degetul la un capat..si asa bea cate un strop..E asa scumpa, cum deschide cioculetzul la paiul ala...
Dar cu paiul atasat la canutza...nu trage din el...nu stiu cum sa-i arat sa faca...

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

nici eu............nu stiu

l-am trimis pe ivan la sora mea sa fac curat in toata casa...
asa ca
am plecat.............acuma balotez sa am energie..........apoi bag la greu........
deseara mergem dupa el.........
deja mi dor de el...........
asa lipseste de pe aici,, nu are cine misuna in casa..........
revin mai pe seara......

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Citat:

Povestea Marei

Cana este de la Primii Pasi. Nu se trage greu din ea. Nu l-am invatat eu. Pur si simplu a vazut la Mara ...la inceput molfaia la pai fara sa traga (are paiul foarte flexibil si moale)... iar la cateva zile dupa aceea s-a prins care e treaba si a inceput sa bea.
Mai are o cana cu cioc de la Avent. Din asta nu bea decat seara cand il bag la culcare (intins pe spate).

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari fetele
Arwen am citit mail-ul tau.
Intr-adevar, multe ai mai patit si tu. Si la o varsta asa frageda....
Suntem cu sufletul alaturi de tine si de Darius.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Bea sau fetele la ai caror pufuleti le-au iesit maselute, am si eu nevoie de o parere.
M-am uitat ieri la teo in gurita(de obiceu nu ma lasa) si am vazut ca sus se vad premolarii formati(inca nu au spart) si sunt negrii(sper ca intelegeti ce vreau sa spun, ca si cand ne lovim si se zona devine neagra).
E normal asa?
Eu ma gandeam ca ar trebui sa se vada alb nu negru.

Acum sa va spun ce face teo.
DE vreo cateva ziel arunca obiecte pe jos si-mi spune "cazu".
Asa a facut si cu telefonul mobil l-a aruncat intre pat si zid si mi-a is : Cazu.(de parca nu el l-a aruncat)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubu_bu

eu nu am intrat de ieri.....am fost cu prietenele in oras......si relax scrie pe mine....

Raulica

superrrr...ASA DA

Povestea Marei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Bea sau fetele la ai caror pufuleti le-au iesit maselute, am si eu nevoie de o parere.
M-am uitat ieri la teo in gurita(de obiceu nu ma lasa) si am vazut ca sus se vad premolarii formati(inca nu au spart) si sunt negrii(sper ca intelegeti ce vreau sa spun, ca si cand ne lovim si se zona devine neagra).
E normal asa?

Asa a facut si cu telefonul mobil l-a aruncat intre pat si zid si mi-a is : Cazu.(de parca nu el l-a aruncat)

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Doamne ce scump trebuie sa fie!
ce baiat destept are mama

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanaG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

http://www.bebiopremium.eu/index.html

scutece din astea am luat
56 de buc cu 37 de lei....

si nr lor 4 corespunde cu nr 5 de la pampers...........
citit acolo ca nu au parfumuri...etc..........
i-am pus unul aseara si a fost foarte ok.................
nu stiu
am trimis un mesaj la contactul lor sa vad de unde mai pot procura,..........

Bea, mami de Ivan nazdravan...(14.01.2010)

You are perfect...to me...

interesant si daca zici ca sunt buni

dar nu mi se pare ca mar 4 corespunde cu 5, corespunde cu 4+
si 5 cu 5

Dragos Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1212xa spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

E normal asa?

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

lucia si al meu are o gingie la masea umflata si vanata, eu am considerat ca e ok, oricum il doare uneori foarte tare, are muulte toane

-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

daca la cluj e grindina, atunci sa nu ma plang de vantul nebun din bucuresti.

arwen............sa nu mai spui ca nu ai cu ce te lauda.....puiul ala mic, cu ochi albastri, ce e? il cresti foarte frumos, date fiind conditiile. dar, dumnezeu e acolo sus si vede, niciodata sa nu-ti pierzi increderea si speranta.

noi am avut o noapte bigudoasa (asa se spune?..apropo, cris.d, where art you?)...........si dinti, si colici......spre dimineata si mai rau, se rasucea in toate pozitiile, nimic nu-i convenea.......nu mai zic de show-ul de la dez/imbracat..........se tot agata de san, desi cred ca era iasca

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput