Pufi 2010 (219 ) -Love is in the air...
Raspunsuri - Pagina 10
bubu_bu spune:
eeeee da ce liniste e aici...hmmm ia sa va invit eu la o felie de tort de mere acu l-am taiat si e tare gustos si racoritorsi un ceai de menta sa fie complet
la noi a fost o sambata frumoasa am facut de papa cu raul printre noi chiar si la tort sotul a fost cu mine coleg de lupta....
xela"rosie ca focul sa-ti surada norocul"
blue flower poze ceva sa ne crape ranza de ciuda wb
dandanaG spune:
seara buna!
credeam ca sunt singura pe aici
xela felicitari ptr stelute!
nikole vroiam sa te rog sa-mi zici si mie ce dezumidificator ai luat,( cred ca ai zis dar eu nu am fost pe faza)
pe mine ma interesa si cat de zgomotos e, adica se poate dormi cu el in camera? voi unde il puneti?
ati incercat si cu cele mai ieftine? sunt cam la 400 ron dar nu stiu daca isi fac treaba ptr ca si noi avem 70-80 % umiditatea
BF - bine ati revenit!
bubu buuun tortul..... si ceaiul
Dragos Andrei
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bubu_bu ha ha...ale1212xa c ne-am nimerit Raulica |
daaa...credeam ca sunt singura pe aici
noi tocmai am fost in mall, ne_am relaxat la un film...
offf...dar imi e un dor de Dragos de nu mai pot
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
larisel spune:
Mai dau si eu un semn... dar nerecuperata si doar intr-o "fuga"...
Ma cam amarasc pt ca zilnic avem cate un mic sau mare accident ... Ieri Alena a dat cu obrazul de coltzul unui taburet (pe care nu-l folosim niciodata, avem doua cu coltzuri rotunjite), dar cum e babi la noi l-am adus si pe asta cu coltzuri ... Azi Naty a cazut din pat pe spate si s-a auzit bubuitura pe podea, s-a speriat super tare si a vomitat tot laptele baut cu 15 minute inainte ... deshi se urca si se coboara ok de tz-shpe ori pe zi... Nu pot sa fiu umbra lor chiar non-stop si nu shitu ce solutzii sa adopt... eu credeam ca am baricadat prin casa toate pericolele posibile... dar se pare ca nu...
Sa nu mai zic ca mi se pare ca Naty merge cam aiurea... si parca din ce in ce mai rau... O sa mergem cat de curand la un ortoped (daca gasim unul mai rasarit pe aici)...
In rest...timp ocupat maxim + extra... dar sper sa recuperez si sa si raspund (daca e cazul) cat de curand...
xela_07 spune:
bubu - tort de mere , hmmm ce bine suna. Bag repede 2 clatite inainte sa ma duc sa ma culc, merg si astea in lipsa de altceva.
Azi nopate a fost prima noapte dupa 1 an de zile cand C s-a trezit doar o data. Nu ma astept sa se repete minunea, dar recunosc ca am fost placut surprinsa, parca eram alt om dimineata...
E din ce in ce mai comunicativ, ador varsta asta.
Dimineata s-a trezit, a deschis ochii, mi-a zambit si tsusti din pat (era inca semiintuneric, ora 7) a plecat hotarat sa-si ia cafeaua . Care e cafeaua lui? Aspiratorul nene ... Nu stiu ce are cu aspiratorul asta dar daca nu e in mijlocul sufrageriei all the time nu se poate. Deci, s-a bagat dupa perdea unde il tin si a inceput sa traga de el, am murit de ras nu alta, sunt haiosi la maxim .
Si imi mai place la nebunie cand ii spun sa vina la mine si incepe sa radieze tot de fericire si vine fuga fuga sa se lipeasca de pieptul meu. Doamne ce scumpi sunt .
Ma bag la somn langa ei, NB!
Ruxita spune:
accidentele... de regula inseamna ceva...
ze bookul zice povesteste asa:
cica un tip a avut 3 accidente de masina in decursul a 2 saptamani, il lovea tot timpul cineva din spate... din cauza vitezei mici cu care circula... luat la intrebari despre "circumstante", daca nu cumva se misca mai greu si in alte domenii, "luminat" a exclamat: Da, nevasta-mea! reticent la servici nu se putea hotara in privinta unei promovari si nevasta-sa il tot impingea de la spate sa ia odata decizia... a cantarit situatia, a luat decizia corecta si lucrurile au mers pe fagasul lor normal, si nici un accident de circulatie de atunci...
Acum nu stiu cum poti sa aplici chestia asta la bebei.. dar m-a surprins o chestie... Elena ii flutura o chestie de lemn cu colturi prin fata nasului, o arunca si prindea si i-am zis: "vezi ca il lovesti!" si n-am terminat bine vorba ca babah ii cade chestia in cap, adica nu cade simplu, o scapa Ela in capul lui (accidental!)...
larisel, tu spuneai ca ai luat o gramada de masuri de protectie si siguranta si totusi asta nu le scuteste de mici accidentari... ar putea fi o cheie de interpretare, teama ta excesiva reverbereaza in aer... o idee...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
bubu_bu spune:
ale1212xa sa va fie de bine filmul...e super sa poti sa te relaxezi asa din cand in cand...nu am fost pe faza unde-i dragos......si mie imi lipseste raul daca il scoate bunica-mea afara si eu raman in casa goala....nu e ok....insa daca ies din casa si el ramane cu tasu acasa parca is mai bine..
offf larisel.....imi pare rau de accidente dar ai dreptate umbra lor nu poti fi non-stop....ce sa zic....eu una abia astept sa vina caldura calumea sa iesim mai mult pe afara......sa zburde cat o vrea prin parc paduri sau io mai stiu....in casa fac vrute si nevrute....sper sa fie totul ok cu voi....si la ortoped...sa nu fie nimic
bubu_bu spune:
ai dreptate xela e o varsta tare frumoasa.......eu mor de drag cand il vad ca face intentionat sa imi vada reactia.....eee sunt multe momentele asta....nu le zic......le traiesc din suflet....nici sotului nu i le zic toate....le pastrez doar pentru noi 2(eu si copilul)
oooo bravo C la cat mai multe nopti din astea!!!
si da...suna bine tortul...dar e grozavbudinca,friscuri iami.....l-am gasit pe net...va dau reteptul daca vreti.....sau link catre postarea doamnei numai bine se vad si imaginile
ma duc langa sot la nani pui...noapte buna sa aveti si voi si pufii!
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui xela_07 bubu - tort de mere , hmmm ce bine suna. Bag repede 2 clatite inainte sa ma duc sa ma culc, merg si astea in lipsa de altceva. Azi nopate a fost prima noapte dupa 1 an de zile cand C s-a trezit doar o data. Nu ma astept sa se repete minunea, dar recunosc ca am fost placut surprinsa, parca eram alt om dimineata... E din ce in ce mai comunicativ, ador varsta asta. Dimineata s-a trezit, a deschis ochii, mi-a zambit si tsusti din pat (era inca semiintuneric, ora 7) a plecat hotarat sa-si ia cafeaua . Care e cafeaua lui? Aspiratorul nene ... Nu stiu ce are cu aspiratorul asta dar daca nu e in mijlocul sufrageriei all the time nu se poate. Deci, s-a bagat dupa perdea unde il tin si a inceput sa traga de el, am murit de ras nu alta, sunt haiosi la maxim . Si imi mai place la nebunie cand ii spun sa vina la mine si incepe sa radieze tot de fericire si vine fuga fuga sa se lipeasca de pieptul meu. Doamne ce scumpi sunt . Ma bag la somn langa ei, NB! |
... eu abia astept sa mai creasca un picut si sa inceapa sa mearga ... si sa socializeze si cu alta lume din casa, ca ma exaspereaza cu smiorcaiala dupa mine... azi am iesit in balcon sa intind rufe si i l-am pasat lui taica-su si mi-a zbierat tot timpul cat nu m-a avut in vizor... si m-am infuriat pe taica-su ca-i urla copilul in bratele lui (ce pisica inseamna asta?!)... de fapt ticu se uita la un meci de rugby si era total absent la pitic (sa nu-i dai cu piticu in cap?)... cand va aud pe voi de iesiri in lume, ma cam roade... mai pe scurt, vreau sa-i "treaca" perioada mamoasa si sa devina un copil independent... ma gandesc ca asta e motivul pentru care inca nu merge! nu simte nevoia de independenta, ii este foarte bine atarnat de gatul meu, eu sunt picioarele lui, care il duce peste tot de la o inaltime confortabila...
enjoy momentele voastre dulci! si eu ma topesc in momentele in care imi arunca o privire indragostita si hlizita jucausa... ma remonteaza psihic si ma mobilizeaza si mai si sa-i suport celelalte momente de urlacios...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)