Puiuti de Sept-Oct 2011(7)
Raspunsuri - Pagina 15
raluca050 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador Este cineva care are RH negativ si sotul pozitiv ? |
Da, eu. Am ABIV negativ iar sotul A2 pozitiv insa doctora mi-a spus ca nu este nici o problema. O sa-mi dea o reteta cu un vaccin pe care sa-l fac numai in cazul in care apar sangerari.
11+
JadeJador spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca050
Da, eu. Am ABIV negativ iar sotul A2 pozitiv insa doctora mi-a spus ca nu este nici o problema. O sa-mi dea o reteta cu un vaccin pe care sa-l fac numai in cazul in care apar sangerari. 11+ |
De vaccin stiu , se face la nastere , dar intelesesem ca trebuie sa facem niste dozari in timpul sarcinii sa vedem daca au aparut anticorpi sau ceva de genul asta
Vaccinul ala costa miloane bune si noi il platim , stiai , nu ?
raluca050 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui JadeJador
De vaccin stiu , se face la nastere , dar intelesesem ca trebuie sa facem niste dozari in timpul sarcinii sa vedem daca au aparut anticorpi sau ceva de genul asta Vaccinul ala costa miloane bune si noi il platim , stiai , nu ? |
Nu sunt foarte la curent cu acest aspect insa o sa-ti spun mai multe peste o saptamana cand merg din nou la ECO. La 6 saptamani cand am fost la prima ECO si i-am spus de RH nu mi-a spus nimic de dozari periodice doar ce am scris anterior.
11+
athosik spune:
citat din mesajul lui loredanar athosik raspund cu intarziere vestii tale. felicitari pentru veste e minunat ca ati avut ocazia sa aflat atat de devreme. sa fiti sanatosi si bucurosi impreuna!... si pt restul mamicilor aceleasi urari. noi mergem sambata la masuratori pt dublu test, avem mari emotii pt ca nu l-am mai vazut pe bebe de mai bine de o luna. sambata vom avea 13 sapt si 1 zi , abia astept! :) poate vedem si noi un surubel la eco . :D fericita 12+ |
Multumim!!!!!
Sa va ajute Dumnezeu sa vedeti si voi minunea ... abia astept sa facem un top al bebelusilor sa vedem care predomina ... fetite sau baietei!!!
athosik spune:
citat din mesajul lui NataliaS 'Neata! si de la mine Mi-am primit si eu rezultatele analizelor...per ansamblu sunt bune, o usoara leucocitoza, care cred ca n-are semnificatie patologica acum. In urina apar ceva leucocite si hematii, dar nu cred sa fie infectie urinara, astept urocultura. Mai trebuie sa primesc markerii virali si urocultura si sper sa fie toate bune, adica eu ma simt sanatoasa, deci si analizele ar trebui sa arate acelasi lucru. Mai fetelor , sunt atat de suparata pe taica-meu...nu poate sa accepte nicicum ca ne-am hotarat sa pastram acest copilas si ma tot balacareste de fiecare data cand vorbim ca suntem in fel si chip, ca ne va fi extrem de greu, ca nu gandim...etc Mor de ciuda! ...si soacra-mea e in asentimentul lui, doar ca ea e ceva mai diplomata Mai, imi vine sa-i iau la bataie, de parca le-as fi pasat copiii sa mi-i ingrijeasca...si n-au fost in grija lor deloc! noi stam in orase diferite fata de ambele familii, dar tot o vad ca si problema lor...oare sunt eu oarba si nu vad realitatea? Chiar e ingrozitor de greu cu 3 copii fata de 2? ...sunt tare trista... Natalia - mami de Stefania-Irina 26.12.2007 - Ana iubita 04.02.2005 si 11 sapt + Poze: http://community.webshots.com/user/natalias103 http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/ |
Nu fii trista ...eu sunt de parere k unde sunt doua guri de hranit mai este loc de cel putin una.Fii optimista si o sa vezi k atunci cand va veni pe lume o sa se razgandeeask!!!!
Sa aveti grija de voi!!!!
athosik spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui raluca050
Asteptam vesti dupa dublu test. Eu sunt in urma ta cu o saptamana 11+ |
Maine merg sa imi iau sange si apoi va scriu despre rezultat!!!Sper sa fie bine!!!
athosik spune:
citat din mesajul lui andreea2011 Buna! Te uiti la saptamana a 7-a de sarcina. In mod obisnuit nici aici nu aflii atat de repede dc ai baiat sau fetita. Nici Athostik nu se astepta sa afle asa repede.A avut noroc ca bebe era asezat f bine si probabil si eco era performant. Mie doctorul mi-a zis ca pe la 4 luni jumate e posibil sa aflu. Eu am facut pana acum doar analizele obligatorii.Testul Torch nu mi-l permit. e in jur de 450 ron. In trimestrul 2 voi face morfologie fetala.Primul eco l-am facut la 10 saptamani si bebe era foarte bine.cam neastamparat se misca intruna. Greturi nu mai am demult.Am fost fumatoare si la inceputul sarcinii nu am putut sa le las. Fumam 2-3 tigari pe zi si varsam dupa fiecare. Dar dupa ce m-an lasat nu am mai varsat deloc. 11 saptamani+ |
Intr-adevar chiar nu ma asteptam ... dar cred k a fost mai palpitant asa ...Sa fi vazut fatza sotzului meu
andreea2011 spune:
Fetelor eu am facut o burta!!Ma tin toti blugii.Curand nu o sa mai pot imbraca nimic.Marele meu noroc e ca am slabit mult inainte sa raman insarcinata. Altfel...Voua vi se vede burtica?Eu nici nu stiu dc e de la sarcina sau pt ca m-am ingrasa
11 saptamani+
raluca050 spune:
citat din mesajul lui andreea2011 Fetelor eu am facut o burta!!Ma tin toti blugii.Curand nu o sa mai pot imbraca nimic.Marele meu noroc e ca am slabit mult inainte sa raman insarcinata. Altfel...Voua vi se vede burtica?Eu nici nu stiu dc e de la sarcina sau pt ca m-am ingrasa 11 saptamani+ |
Si mie mi se vede burtica, nu ma mai incap fustele la talie .M-am ingrasat 1,5 kg pana acum dar am inceut sa arat ca si cum am luat vreo 5 KG
11+