Puiuti de Sept-Oct 2011(7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Eu am 9 sapt si nu se vede burta .Inca nu stie nimeni ca sunt gravida (in afara de sot , normal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea2011

Fetelor eu am facut o burta!!Ma tin toti blugii.Curand nu o sa mai pot imbraca nimic.Marele meu noroc e ca am slabit mult inainte sa raman insarcinata. Altfel...Voua vi se vede burtica?Eu nici nu stiu dc e de la sarcina sau pt ca m-am ingrasa

11 saptamani+
si mie mi se vede burtica:)..clar ca m-am marit deja in talie,dar nu m-am cantarit nici inainte de sarcina, deci nu a sputea spune cu precizie cu cat m-am ingrasat..oricum,sunt foooarte mandra de burtica mea

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Observ ca toate fetele de 11 sapt se mandresc cu burtica vizibila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea2011 spune:

Cred ca trebuie sa fim mai atente la ce mancam. Eu am mai scapat la dulciuri si la paine. Inainte de sarcina nu mancam deloc grasimi, dulciuri sau paine. Acum nu ca am exagerat dar mi-am cam facut toate poftele.
eu ies la o plimbare. Pe mai tarziu.

11 saptamani+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Si eu sunt cu burtica vizibila.. imi place nespus dimineata cand stomacul imi e lipit de spate si se vede numai burtica bebelui...snt incantata toata ziua ma trezesc mangaind burtica..
De ingrasat nu mai vb, noroc ca am haine pana la 95 kg ( sper sa nu mai ajung acolo never), acum port deja blugii 38 ( de la 34 si 36 inainte de bebe)..
De abia astept sa fiu o burtoaca mare...

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Andreea .. as manca sanatos insa cum greturile nu ma lasa sa vad salate.. si poftele zic ciocolata ce facem?

11 .. DD ajuta-ne sa avem sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Buna fetelor

Nu stiu cine a intrebat de Rh, si eu il am negativ iar sotul il are pozitiv.La mine este prima sarcina nu este nevoie sa-mi determin anticorpii.Cand o sa nasc o sa fac acel vaccin care costa in jur de 800 lei. Doamne, ce preturi

Si la mine se vede burtica si m-am ingrasat un Kg.Nu mai pot sa ma inchid la blugii pe care-i puram de obicei.

Fetelor eu nu pot sa mananc fructe, carne, iaurt,dulciuri, sa beau apa plata, lapte sau ceai.Traiesc cu branza si paine, cartofi, apa minerala.

Cu ajutorul, Bunului Dumnezeu, Sfantului Nectarie, Sfintilor Parinti Ioachim si Ana si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu Izbavitoarea sunt 11+ cu .
Doamne, ajuta-ne in continuare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loredanar spune:

Eu am luat cam 1 kg, insa vorba cuiva mai sus- in oglinda mi se pare ca am pus 5 kg nu unul. :)
La mine nu se prea distinge "burta de bebe",pur si simplu aratca si cum as fi mancat 4 portii la o masa si m-am rotunjit un pic si la fata parca. :)

Te compatimesc racheel trebuie sa fie greu sa gasesti mereu ceva pe plac de mancare, dar pentru asa premiu......... :)

Eu deocamdata nu mai suport ouale, mi se strapezesc dintii cand tre sa mananc nu stiu de ce. Mai indes cu de-a forta 1-2 pe saptamana. Am noroc ca nu le vomit.

fericita 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

uuuu

azi am mancat de trei ori si n-am vomat deloc
bine, stomacul imi sta in gat non stop.

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marryan spune:

si la mine se vede burtica si sunt mindra de ea
kg da am pus si vad ca de o luna ma mentin la astea sper sa nu ajung ditamai balena pina nasc.

camady nu ai mai aflta parola si userul comun de la picaso ca sa punem si noi poze sa ne cunoastem mai bine

11 +

Cu Ajutorul lui Dumnezeu sper sa ajungem cu bine pina la final!

Mergi la inceput