Calendarul gradinarului vesel (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Rugaminte: cine vede in drumul sau (aka in peripetiile prin magazinele cu flori si seminte) seminte de brumarele....va rog mult dati de stire caci imi doresc mult insa nu am mai vazut pe nicaieri

http://tabloute.blogspot.com/
Bucurie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Rugaminte: cine vede in drumul sau (aka in peripetiile prin magazinele cu flori si seminte) seminte de brumarele....va rog mult dati de stire caci imi doresc mult insa nu am mai vazut pe nicaieri

Bucurie!

Tala - m-am uitat pe net sa vad care sunt brumarelele (stiu ca mi-ai mai spus odata dar se vede treaba ca mi-a intrat pe o ureche si mi-a iesit pe alta...) - si imi da imagini de phlox - astea sunt brumarelele sau altele?
Albinutza - ultimul meu mesaj la 3+3 era cel pentru tine - dar l-ai vazut sigur, ca mi-ai raspuns la el!

M-am uitat acum si la meteo - nu se face chiar atit de frig cum am crezut - se pare ca vor fi temperaturi normale pentru martie, adica 10-12 grade. Si sincer m-as bucura sa ploua, dupa zilele astea asa de calduroase, ar face bine in gradina!

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tala spune:

Da Gabriela sunt cred un soi de phlox dar ff mic. Eu le-am obtinut anul trecut din rasad (f greu) si pareau amarate rau la inceput insa s-au dezvoltat pana la stadiul de tufisoara mica ce a inflorit continuu mult dupa prima zapada. Am avut culori ciclam, rosii, albe...Sper sa rasara singure pe locul unde au fost sau sa gasesc undeva seminte.
multumesc mult

Bucurie!

Mergi la inceput

Ok, le-am reperat acum. Daca vad plic de seminte, iti iau cu placere!

Azi am trecut prin piata Domenii si era plin de panselutze, mushcate, si niste floricele ca niste banutzi, cu multe petale rshii-roz+alb - cred ca se numesc paralutze, dar nu sunt sigura. Asa am recunoscut si eu niste flori care mi-au aparut spontan in curtea din fatza si care au inflorit deja...

Poze
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc, Gabriela. Auzisem la alte pers ca folosesc lavabila, ceea ce mi se pare ca aiurea... Cred ca arata f bine pomii tai vopsiti, imi place sentimentul de curat pe care il creaza trunchiurile albe.
Tala, da-mi si mie te rog pe PM la ce pens ati stat, eventual niste preturi. Mercic mult!
Si la mine au iesit vreo 4 viorele (luate din padure anul trecut), iar bulboasele au crescut binisor, abia astept sa le vad inflorite. Am luat si un camion cu pamant de gradina asa incat treaba e multa de facut, totusi la imprastiat pamantul, socrul meu va fi baza!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana, exact asa sentiment am si eu, de aia imi place sa-i varuiesc! Plus ca imi aminteste de copilarie, de curtea bunicilor, cand si eu faceau asta - varuiau trunchiurile copacilor si bordura din curte. Asa era de frumos!!
Am mai pus si eu poze, facute in dimineata asta : http://home-and-garden.webshots.com/photo/2297701200050279906zYAJuV

Poze
Gradina mea

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaiub spune:

buna dimineata

la noi ploua
e asa bine, abia mai stinge focurile de pe dealuri ca de cateva zile toate dealurile ard si e un fum de nu poti respira

am admirat pozele de dimineata , ce frumos e cand ies florile de primavara ... eu n-am apucat toamna sa plantez nimic, pana strangem din gradina e deja iarna
si nou avem doua salcii pendul, la fel, pline de matzisori
eu "pandesc" acum o magnolie, am plantat-o anul trecut in primavara, acum vad ca are muguri, inseamna ca n-a inghetat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Despre ce dieta 3+3 e vorba, fetelor?
In w-e ma duc sa iau un brad frumos, abia astept! Sper sa nu ploua ca sa-l pot planta.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Liviana - aici este subiectul cu dieta 3+3!
Bafta cu bradutzul!! De unde il iei?

Oare eu sunt singura zaluda care in fiecare dimineata dau ocol la gradina sa vad ce schimbari au aparut peste noapte?? Imi e asa de drag de bulboasele astea, cum cresc! Iar ploaia de ieri, asa cum ma asteptam, le-a impulsionat la crestere...
(spuneti-mi va rog ca nu sunt singura...)

Poze
Gradina mea

John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

Gabriela nu, nu esti singura . Si eu le verific zilnic ca sa nu mai spun ca am fost atit de nerabdatoare sa scap de zapada ca am luat o lopatica mica si am lopatit zapada de pe strat sa poata iesi mai repede bulboasele Gata, acum nu mai avem zapada deloc, s-a dus toata in sfirsit!
Am si eu o brindusa imbobocita desi abia isi scosese capusorul printre mulch :). Lalelele au si ele 2 cam inch iar zambilele ies deja imbobocite. Se vede ca am dus dorul primaverii dupa cum stam cu ochii pe natura Poate fac ceva poze si eu.

Mergi la inceput