Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)
Raspunsuri - Pagina 4
Lorich spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui angieangie adaugat poze noi cu galusca mea ![]() ![]() cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011 |
delicioasaaaa galusca!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
missmj spune:
Ajutooor
am vazut pe bratul lui bebe o galma putin neagra...e tare cand apas pe ea...zici ca e un cos fara cap ! aveti idee ce ar putea sa fie ?
l-am trimis pe sot si a cumparat gripe baby water ca nu se mai putea, a plans rau azi . si imediat dupa ce i-am dat, a facut un mare kk, si l-am apasat pe burtica si a tras cea mai luuuuuuuuunga basinica a lui de pana acum
. apoi a mai bagat un kk si vreo 2 ragaieturi zdravene si acum doarme bustean . se pare ca si-a facut treaba gripe water asta !
sherbi felicitari pt asa nastere usoara !!! asteptam pozele 
bebelu
sa treaca raceala la buba ! al meu doarme majoritatea timpului..mai putin cand vin colicii astia...cam la 4 zile are o zi cu colici, probabil ca atunci se strang prea multe gaze neeliminate.
deea_sav felicitari !
am vazut si pozele frumoase 
Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei
! (12.01.2011)
Lorich spune:
FELICITARI IUBITA 2007!!!! BINE AI VENIT PE LUME ALEXANDRA GABRIELA!!! MAMI, RECUPERARE RAPIDA!!!

ache spune:

Flicitari Tunde!!!

Flicitari Laura_Luiza!!!

Flicitari Doloress!!!

Flicitari Sherbi!!!

Flicitari Iubita_2007!!!

Flicitari tuturor fetelor care au nascut de cnd n-am mai intrat eu!!!

Sa va bucurati de bb-ii vosti, sa fie sanatosi si papaciosi si necolicosi! Recuperare usoara mamicilor!
Pe mine m-a dat pe spate titlul :), ma duc sa citesc putin din urma.

Noah
loutzy spune:
mvb sunt niste pete rosii cu puncte albe in mijloc. Sigur nu sunt puncte de grasimi. Am si eu destula minte incat sa nu le sparg.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
Shines spune:
| citat din mesajul lui missmj Ajutooor am vazut pe bratul lui bebe o galma putin neagra...e tare cand apas pe ea...zici ca e un cos fara cap ! aveti idee ce ar putea sa fie ?Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011) |
vezi ca s-ar putea sa fie vaccinul..ala din spital.
si Edu are pe umar sus..la fel.
Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)
bebelu86 spune:
Monica are 4320g. cu debridatu si eu stiu de 1mg, pediatra mea mi-a zis sa ii dau doar in cazu in care numai pot si nu mai merge cu altceva.
dar am obs k vomita rau detot de la el si am renuntat.
Laura lasa-le k dispar singure. si Naty are o groaza, dar asa cum apar, asa dispar. fara sa dau cu nimic.
intr-un final a adormit

ma duc sa imi iau ceva depapa si bag si eu somn.k cine stie ce ma asteapta la noapte

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza
Natalia Maria (30. 12. 2010)
loutzy spune:
| citat din mesajul lui bebelu86 Laura lasa-le k dispar singure. si Naty are o groaza, dar asa cum apar, asa dispar. fara sa dau cu nimic. |
Am observat ca dipars si apoi apar altele. initial au aparut pe barbie, si am zis ca e de la faptul ca ii curge laptic din gurita cand papa, dar au aparut si pe obrazi si acu pe frunte.

Laura
de
dulce Stefan-Mihai (06.01.2011)
Lorich spune:
of, bebelu cred ca ti-e greu, imi aduc aminte de mine cu robert;
sa treaca obo, peste cateva luni o sa fie super bine, o sa vezi, colici trecuti, ea reglata, tu acomodata si mai putin obo.
angieangie spune:
saru'mana

| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lorich
delicioasaaaa galusca! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011 |
cea mai fericita mamica de
frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011