Ian-Feb2011-Hai Deea! Hai Vas (191)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

helloo!!!

FELICITARI TUNDE!!!!!!

FELICITARI DOLORES!!!!

FELICITARI SHERBI!!!!!

am fost ieri la control, buba are un inceput de raceala. momentan doar cu muci si tuse. care de azi vad k a mai disparut cat de cat. dar ne chinuim cu mucii care nu stiu unde ii tine, k scot o groaaza

am si eu o intrebare: bebeii vostri cam cate ore dorm pe zi? donsoara buba ainceput sa nu mai doarma mai deloc, iar eu sunt chiauna.
de ex de la 1 noaptea, nu a dormit decat 15-20 min dupa care pauza de plans, urlat, uitat p tavan 2-3-4ore. e normal sa stea atatea ore treraza?
ea pana acu era treaza si activa p timp de zi, dar de la 4-5 dormea lemn 3-4 ore dupa care se trezea pt papica si schimbat si somn iar. si o tinea asa pana de dim. dar acu..nema

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Pt colici puteti incerca si DEBRIDAT...eu de la inceput ii dau si vad ca isi face efectul....se da cate 1 ml/kg corp

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Doamne, multumim ca ai umplut de bucurie si de veselie sufletele noastre!

mie mi se pare mult sincer. este totusi medicament.
mie mi-a recomandat 1ml de doua ori pe zi cand e grav si nu mai functioneaza altceva. i-am dat o data 1 ml de 3 ori..si mi-a facut alergie rau pe corp.
acum fiecare cum considera,sau cum v-a recomandat dr.

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mvb spune:

Shubu nu stiu ce sa mai zic...mie asa mi-a zis dr de familie sa ii dau....eu nu prea comentez multe, pt ca nu am experienta, insa mi-a spus ca dintre toate medicamentele asta a dat la cei mai multi copii rezultate fff bune....acu ii dau baby calm de la fares, sa vedem ce si cum.....oricum trebuie sa ii dau si un pic de ceai pe zi, asa o sa impac si digestia si colicii, sper

MONICA, mamica de printesa ALEXIA MARIA (15.12.2010) si de ingeras in ceruri DENIS CRISTIAN IONUT (23.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

fetele stiti cumva la ce ora e mai bine de administrat protectis(picaturi probiotice pt colici)ca mi-a recomandat dr protectis,a zis ca infacol e sintetic si nu prea reactioneaza la toate organismele..depinde de bebel

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput

Shines, in afara de ceaiurile baby drink, baby calm si bonisan, toate celelalte sunt medicamente.....chiar nu mai stiu ce sa spun...vad ca sunt mamici care au incercat tot ce e pe piata in materie de anticolici...parca nici asa

Mergi la inceput

Bebelu trebuie sa te obisnuiesti cu ideea ca Natalia nu mai este coca mica....copii de pe la o luna jumate , doua nu mai manaca si dorm non stop....vor si ei sa socializeze mai mult si atunci dorm maxim 16 ore pe zi, restul le stau cu ochii in tavan sau plangand....Alexia mea vad ca stie cand e noapte si zi, pt ca se comporta ca atare, noaptea doarme de pe la 22 pana la 4 cand ii dam sa manance si apoi iar somn pana la 8 cand iar ii bagam papa...ziua sta suficient timp cu ochii in tavan, dar mai si doarme...s-a invatat leganata pe picioare si cum da de picioarele mele de caprioara, o ia somnul imediat...are aproape 5 kg si nu o pot tine prea mult in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Citat:
citat din mesajul lui mvb

Shines, in afara de ceaiurile baby drink, baby calm si bonisan, toate celelalte sunt medicamente.....chiar nu mai stiu ce sa spun...vad ca sunt mamici care au incercat tot ce e pe piata in materie de anticolici...parca nici asa

pai chiar eu le-am incercat pe toate din pacate.

din cele naturale mai sunt Colic Baby (sau coli b,asa se gaseste mai nou),alinan (picaturi si ceai instant),baby gripe water

Simo - mamica de pui scumpi , Camelia(2002) si Eduard Matei(2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Mie dr. pediatru mi-a recomandat debridatul, cate 1ml sau 1,5 ml; merg pe mana ei, normal ca daca face vreo reactie, aia e, dar pana atunci incercam.

fetelor, cu substantele mai "naturale" sau nenaturale...si pe colic baby daca te uiti exista excipienti, toate au un mic acid citric, un mic benzoat...sunt lamurita!
Acum, ne facem frate cu... ala pana trecem podu colicilor!

shubu da eu te auzisem pe tine de mult cu debridatul - chiar remarcasem ca ziceai ca i-ai dat si s-a linistit pe loc.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011

Mergi la inceput

Bebelu ce greutate are Natalia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angieangie spune:

adaugat poze noi cu galusca mea

cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

Mergi la inceput