Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 7

laura78nico spune:
Din pacate asa este cu gradi, chiar daca Ramona nu sta 1 sapt la gradi si 3 acasa. In schimb de cand Ramona este la gradi Mihaita chiar ca a avut 2 saptamani bune 2 nu.Simt ca o iau razna.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Roxxy80 spune:
Ce bine te inteleg. Maria nu a ratat absolut nimic din ce a adus Matei acasa. problema e ca ea face forme mult mai urate si in 80 la suta din cazuri am ajuns la antibiotic, spre disperarea mea care urasc cu toata fiinta sa dai copilului astfel de medicament.
Citat: |
citat din mesajul lui laura78nico Din pacate asa este cu gradi, chiar daca Ramona nu sta 1 sapt la gradi si 3 acasa. In schimb de cand Ramona este la gradi Mihaita chiar ca a avut 2 saptamani bune 2 nu.Simt ca o iau razna ![]() Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |

Roxxy80 spune:
te inteleg perfect. Este f greu dpdv financiar. De exemplu eu nu voi vedea beneficiile acestui job decat atunci cand voi termina cu bona. Tot ce iau in plus acum (fata de perioada cand stateam acasa), dau la bona. Noi stam f prost financiar mai ales de cand si cu bolile astea. Am dat milioane (fara exagerare) pe doctori si medicamente. Acum ma gandesc serios sa achizitionez un aparat de aerosoli (am tot imprumutat de la o prietena si deja mi-e jena). Nu stiu de unde sa mai scot bani si pentru asta dar chiar merita.
In plus, la gradi la Matei (e gradi de stat) dau lunar 280 lei plus hartie igienica, servetele, spirt, sapun, bidon de 5 l de apa plata, teatru de papusi, cadouri educatoare (Craciun, vine Pastele ).
citat din mesajul lui iuliapapusa Roxi bineinteles ca si eu mi-as dori bona insa, din pacate nu ne permitem ![]() ![]() ![]() poze luta "Am nascut copii in lumea asta intunecata pentru ca aveam nevoie de lumina pe care numai un copil o poate aduce."Liz Armbruster "Petrecem primele 12 luni cu copiii nostri pentru a-i invata sa merga si sa vorbeasca , iar urmatoarele 12 luni spunandu-le sa stea jos si sa taca." http://iuliapapusa.blogspot.com/ |

Lali_mete spune:
Va pup fetele,sunt si eu prin preajma,fara chef de nimic. Imi e naspa azi , si ma straduiesc sa fac o ciorbita de perisoare ,dar cred ca o termina sot,ca mie imi e rau fizic. Nu stiu ce am,parca tremura carnea pe mine , asta pe langa starea ca de mahmureala continua pe care o am de mai bine de o luna incoace ...
Roxxy ma bucur ca esti activa din nou ! Eu chiar nu inteleg de ce vin copilasii de la gradinita cu atatia virusi , de la suroara mea ( cand era ea la gradi
) nu imi amintesc sa fi racit prea des,de rotavirusi si alti colcaitori d-astia nici nu am auzit pana aici. Stiam de enterocolita,pentru ca facuse o data nepotica mea ( nepoata care are 5 ani aproape,si in ultimul an a racit foarte des , a facut oxiuri desi nu mananca dulciuri decat rar, are perioade lungi de lipsa de pofta de mancare ) . In primul an de gradinita nu a racit decat o singura data,iarna asta ne-a speriat cate injectii a facut si cate siropele a inghitit ,si cred ca si acum e cu ceva muci ... Culmea e ca de cate ori am fost acolo,Paul nu a luat raceala de la ea ,desi statea nas in nas toata ziua,ba chiar dormeau impreuna
...
Mady ma bucur ca sotul e mai bine,ca are chef de glume, inseamna ca a devenit cel mai mare dintre copii,nu? a avansat de la stadiul de cel mai mic ... Ma rog sa vii cu vesti bune in continuare .
Eu am noroc intr-un fel ca pana face 4 ani Paul stau acasa,asa ca nu o sa mearga la cresa,desi si el e inebunit dupa copii,cat mai multi copii...
Intre timp am terminat ciorbita,am si papat ... Stau nitel intinsa sa se aseze perisoarele...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Lali, iei vitamine prenatate, da?
Primul pas: ar trebui sa-ti faci mai repede analizele de sange pt. primul trimestru ca sa verifici sa nu ai lipsa de ceva ....Pt ca doctorul ti-ar putea suplimenta apoi cu ce ai nevoie..
Poate ar fi bine sa-i dai un telefon si la medicul de familie sa-i spui despre starea ta de rau. Esti in sarcina dupa sarcina si corpul nu s-a refacut probabil de tot dupa prima nastere +alaptare.
Deci asteptam rezultatele de sange.
De asemenea, nu uita sa te programezi pt. ecografia morfologica de trimestrul I - screening pt. dublu test +proba de sange aferenta. Parca se face in sapt. 12 daca imi aduc bine aminte...
Vezi cum ma tin eu de capul tau ca sa nu uiti ceva? Sa nu te superi ca te stresez, ok?
Pupici!

Lali_mete spune:
Danutza , mie imi place ca ai grija de mine, dar starea de greata e normala in sarcina, eu de mancat mananc bine, nu am avut decat o saptamana in care nu mi-a stat mancarea in stomac deloc. In rest ,am vomat la mult timp dupa ce am mancat, sau dimineata . Si apa beau noaptea
, ca ziua nu imi place apa
, iar noaptea pot bea apa plata,si ma bag la nani la loc. La Paul mi-a dat vitamine doar in ultima luna de sarcina , asa,sa fie,ca analizele nu cereau nici un supliment. Acum am luat de la mine putere acid folic si pregnavit. Analize nu fac decat pe cele obligatorii , in plus doar daca le cere ginecologul . De alaptat nu am alaptat decat 3 saptamani,asa ca de unde organism slabit
!Acum intelegi de ce nu suntem nici eu nici dr de familie asa stresati cu analizele?
Va pup , revin dupa nani.
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

monikus spune:
Buna tuturor,
Dau buzna asa nerecuperata pt ca am o problema urgenta si nu stiu sigur cum trebuie procedat.
Acum sa va zic problema: Administratorul nostru a primit un biletel anonim cum ca la mine in apartament nu am sta 3 persoane adica eu sotul si copilul ci 4. Ideea e ca soacra-mea sau mama vin cam 3-4 nopti pe saptamana sa doarma cu Rares pt ca altfel as ceda nervos. Ziua vine bunica mea cam 3-4 ore de 3 ori pe sapt. In lege scrie ca o persoana trebuie sa fie trecuta la intretinere daca locuieste mai mult de 15 zile pe luna in apartament. In acelasi timp, atat mama, soacra cat si bunica sunt trecute la intretinere la ele la bloc. Ce sa fac?
Help pls.
Multumesc si pupici tuturor.
Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Raisa are nevoie de ajutorul nostrul!

Ioanna81 spune:
citat din mesajul lui monikus Buna tuturor, Dau buzna asa nerecuperata pt ca am o problema urgenta si nu stiu sigur cum trebuie procedat. Acum sa va zic problema: Administratorul nostru a primit un biletel anonim cum ca la mine in apartament nu am sta 3 persoane adica eu sotul si copilul ci 4. Ideea e ca soacra-mea sau mama vin cam 3-4 nopti pe saptamana sa doarma cu Rares pt ca altfel as ceda nervos. Ziua vine bunica mea cam 3-4 ore de 3 ori pe sapt. In lege scrie ca o persoana trebuie sa fie trecuta la intretinere daca locuieste mai mult de 15 zile pe luna in apartament. In acelasi timp, atat mama, soacra cat si bunica sunt trecute la intretinere la ele la bloc. Ce sa fac? Help pls. Multumesc si pupici tuturor. Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009) Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind. Raisa are nevoie de ajutorul nostrul! |
wow...

trebuie sa stea 15 zile consecutiv, zi si noapte si nu pot figura in doua parti la intretinere. administratorul ar trebui sa stie treaba asta
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac

monikus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioanna81
wow... ![]() ![]() trebuie sa stea 15 zile consecutiv, zi si noapte si nu pot figura in doua parti la intretinere. administratorul ar trebui sa stie treaba asta Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac ![]() ![]() |
Asa ziceam si eu dar multi tampiti se gasesc pe lumea asta. Diseara tre sa platesc intretinerea si tre sa-i zic ceva deh. O sa ma leg de faptul ca atat mama cat si soacra sunt deja trecute la intretinere la ele la bloc si o sa vedem cum o scot la capat.
Cat despre cele 15 zile...e cam confuza legea ca suna cam asa:“5) Adunarea generala a asociatiei de proprietari analizeaza principalele aspecte si adopta hotarari cu privire la:
c) bugetul de venituri si cheltuieli; stabilirea cotelor de participare pe persoana la cheltuielile aferente persoanelor cu domiciliul stabil in cladire, pentru persoanele care locuiesc temporar, aflate in vizita, sau care presteaza activitati gospodaresti in timpul zilei de minimum 15 zile pe luna; stabilirea perioadei minime de la care proprietarii, respectiv chiriasii, pot solicita, in scris, scutirea de la plata cheltuielilor pe persoana si care trebuie sa fie de cel putin 15 zile pe luna; participarea proprietarilor la cheltuielile de administrare si de intretinere a cladirii; modul de folosire a fondurilor proprii; prin prestare de activitati gospodaresti se intelege ajutorul pe care il primesc membrii asociatiei de proprietari din partea unor persoane straine de asociatie, care ajuta la gospodarire, respectiv curatenie, gatit, cresterea copiilor, paza apartament si altele asemenea;“
Deci e interpretabila.

Multumesc frumos Ioana.
Mai vb diseara ca acu ma pregatesc sa plec la electrostimulare iar. V-am mai zis ca mi-a placut rau de tot data trecuta?

Monica mami de Rares dragalas (16.10.2009)
Be who you are and say what you feel because those who mind don't matter and those who matter don't mind.
Raisa are nevoie de ajutorul nostrul!