Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 8

Danuta1979 spune:
Mergi si discuta cu administratorul civilizat. Spune-i ca ai copil mic si e f agitat in special noaptea si mai vin sa te schimbe soacra, mama si bunica, depinzand de dispozitia baiatului. Spune-i ca toate trei locuiesc in propriile case si pot face dovada ca platesc acolo intretinerea. Si reaminteste-i frumos ce spune legea dar fa-o ca si cum tu stii ca el stie care e legea, cea cu 15 zile consecutive...
Daca nu merge si nu merge, vezi ca diferenta per persoana e mica (eu platesc 20 lei in plus pt. ca suntem 3, nu 2), cheltuielile mari fiind in fapt caldura si apa, care sunt per suprafata respectiv contoare si care nu depind de nr. de persoane ci de consum. Dar oricum, e o chestiune de principiu. Urat ce-ti fac vecinii, f urat!!!!
Eu stau pe o scara pina cu mosi si cand am inceput eu sa-mi vizitez actualul sot mai veneam, mai dormeam, mai plecam si dupa prima luna de cand apaream si dispaream m-am si vazut pusa la asociatie la intretinere:)) Probabil vreun mos m-a parat la asociatie si aia fara sa intrebe m-au trecut direct la cheltuieli :)) Bine, apoi oricum incet incet m-am mutat definitiv, plus ca era vara si cheltuielile erau f mici,...dar oricum, asa, ca gest:))
alexandra s-a nascut pe 16 sept si deja pt octombrie era platitor cu drepturi depline. De unde a aflat firma care se ocupa de asociatie ca am nascut, naiba stie:))
Monikus, mie mi se pare ca legea e clara si te favorizeaza. Fiecare din cele 3: mama, soacra si bunica ar trebui sa stea 15 zile legate - zi si noapte la tine, ceea ce nu e cazul.
Bafta cu paraciosii tai

monikus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Danuta1979 Mergi si discuta cu administratorul civilizat. Spune-i ca ai copil mic si e f agitat in special noaptea si mai vin sa te schimbe soacra, mama si bunica, depinzand de dispozitia baiatului. Spune-i ca toate trei locuiesc in propriile case si pot face dovada ca platesc acolo intretinerea. Si reaminteste-i frumos ce spune legea dar fa-o ca si cum tu stii ca el stie care e legea, cea cu 15 zile consecutive... Daca nu merge si nu merge, vezi ca diferenta per persoana e mica (eu platesc 20 lei in plus pt. ca suntem 3, nu 2), cheltuielile mari fiind in fapt caldura si apa, care sunt per suprafata respectiv contoare si care nu depind de nr. de persoane ci de consum. Dar oricum, e o chestiune de principiu. Urat ce-ti fac vecinii, f urat!!!! Eu stau pe o scara pina cu mosi si cand am inceput eu sa-mi vizitez actualul sot mai veneam, mai dormeam, mai plecam si dupa prima luna de cand apaream si dispaream m-am si vazut pusa la asociatie la intretinere:)) Probabil vreun mos m-a parat la asociatie si aia fara sa intrebe m-au trecut direct la cheltuieli :)) Bine, apoi oricum incet incet m-am mutat definitiv, plus ca era vara si cheltuielile erau f mici,...dar oricum, asa, ca gest:)) alexandra s-a nascut pe 16 sept si deja pt octombrie era platitor cu drepturi depline. De unde a aflat firma care se ocupa de asociatie ca am nascut, naiba stie:)) Monikus, mie mi se pare ca legea e clara si te favorizeaza. Fiecare din cele 3: mama, soacra si bunica ar trebui sa stea 15 zile legate - zi si noapte la tine, ceea ce nu e cazul. Bafta cu paraciosii tai Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Tare mi-a placut mesajul tau. Am citi cu sufletul la gura. Ai si tu dreptate, trebuie sa vorbesc frumos. De fapt, omul nu mi-a zis-o cu rea vointa, stia el cum sta treaba dar e vorba de gestul cuiva care e mai avut si timpul necesar sa scrie biletelul la calculator cu scris din ala cursiv.

Acum chiar plec de la calc.
Va povestesc diseara mai multe.

Lali_mete spune:
Hai ma Monica,biletel scris frumos ? Paul nici acum nu e trecut la intretinere,si nu pentru ca nu am vrut noi( unde am stat cu chirie te luau la rost vecinii si dupa ce dormea cineva doua nopti la rand acolo,sau daca vedeau pe cineva intrand des in apartament
) ,ci pentru ca nu a vrut admininstratorul ,a spus ca stie el cand trebuie sa il treaca
... In schimb am o vecina care s-a luat de un vizitator al nostru, l-a intrebat de mai multe ori unde merge,de ce a intrat in scara
,si el i-a spus ca-i treaba lui, din moment ce i-a deschis cineva la interfon,inseamna ca e asteptat
. Daca se mai platea apa la comun,mai spuneam,sau caldura la nr de persoane,dar asa... mi se pare absurd .
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

laura78nico spune:
Buna dragelor!
Reped ca trebuie sa-l culc pe Mihaita.Azi a facut febra doar de doua ori si numai38.3: 38.2.Maine dimineata mergem la doc sa vedem cauza, momentan credem ca este o eruptie dentara.
Monica cum ai facut cu dl administrator? Sper ca ai rezolvat pe cale amiabila.
Lali stiu din proprie experienta ca sarcinile sunt diferite. Si eu am avut mai multe stari de rau la Mihaita comparativ cu Ramona. noapte buna!
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

Ioanna81 spune:
mai dar au intrat banii sa nu-mi vina sa cred si mai multe nu
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii

laura78nico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioanna81 mai dar au intrat banii ![]() Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac ![]() ![]() |
Super ca si eu am nevoie de ei

Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007

monikus spune:
Buna dimineata dragelor.
Nu am mai putut sa intru aseara din cauza unui copil tare plangacios si doritor de brate.
Am vb cu administratorul. I-am explicat cum sta treaba. El a zis ca din partea lui pot sa fac ce vreau dar vecinii sunt cei care imi vor sari in cap. El, om totusi de treaba, a propus sa trec o pers in plus la intretinere o data la 3 luni si in felul asta nu ar mai fi discutii. Am aflat si ca diferenta de bani e doar de 8 ron asa ca...nu e o mare pierdere. Eu i-am spus ca in momentul in care cineva isi asuma acea declaratie sa imi spuna si mie si o sa facem cum spune el, pana atunci...o lasam asa. El mi-a zis si ca banuieste si cine a scris biletelul pt ca e acelasi scris ca si la cotele de apa. Noi ducem lunar cotele de apa la el si s-a uitat pe ele. Evident ca cel care l-a scris nu a folosit un font comun ca nu l-a dus capul. E vecina de langa mine care se supara ca ii latra cainele dimineata cand pleaca soacramea pt ca se tranteste usa mai tare.
Da, stiu, te lasa nervii. Acum ramane sa vedem ce se mai intampla.
Sper sa reusesc sa mai trec pe la voi ca Rares are o perioada naspa. Acum am putut sa scriu pt ca inca doarme. Nu e obiceiul lui sa doarma la ora asta dar daca de la 4.30 pana la 7 a urlat... e si normal acum sa doarma.
Sper sa treaca si faza asta repede ca daca nu...va trebui sa trec 5 persoane la intretinere in lod de 3.
Laura multa sanatate piciului si sa veniti cu vesti bune de la dr.
Ioana tare ma bucur ca au intrat banutii. Sper ca sunt ceva mai multi si la tine.
Lali vezi, eu am vecini super de treaba care pe fata rad si glumesc cu tine si pe la spate uite ce fac. Da..asa e viata. Si ce e si mai rau e ca si cu prietenii e cam tot asa.
Cred ca azi am o zi mai proasta pt ca imi dau seama ca incep sa vad negru in fata ochilor si acolo unde nu e dar o sa treaca sunt convinsa.
Hai va pup si va doresc o zi minunata.
Uitati o melodie super dupa mine. Cica a luat un grammy ceva anul asta Ia ziceti www.youtube.com/watch?v=1OfsZyYPLoI" target="_blank">va place?

selen80 spune:
neatza!
vine si cate o turceasca!
Ioanna, nici mie nu mi=a venit sa cred cand am vazut banii
Laura, bafta la doc, noi maine avem programare
Monikus, daca administratorul e OM, te intelegi cu el si nu ar trebui sa-ti pese de vecini..mai rau e cand nici cu administratorul nu poti vorbi omeneste
Danutza, de care puzzle-uri ziceai ca mai aveti voi? ma tot uit pe net sa-i mai innoiesc jucariile un pic, dar cum nu dispun de prea multi bani, as vrea sa-i iau cateva dar bune, s-o tina ocupata si sa fie educative.....si nu prea scumpe...cer prea mult oare?
o zi frumoasa! de ursulica
Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

Danuta1979 spune:
Eu nu primesc mai multi banuti...ca sunt pe plafon si plafonul nu il misca inapoi spre 4000
Selen, am pus aparatul foto cel mic (pe asta stiu sa-l descarc, ca e mai usor) la incarcat si cand e gata fac poze la puzzle-uri si le pun pe facebook a le poti vedea, bine? alexandra le adora, sunt preferatele ei:)
Monikus, dar cainele vecinei e trecut la intretinere? La mine asa e, sunt si animalele - cainii trecuti. Pai si cainele face gunoi, consuma apa, foloseste dupa caz liftul, mai face un pipi pe scara pe care il spala femeia de serviciu etc. Acum serios, daca la mine se trec si bebelusii de o zi, corect e sa se treaca si cainii! :))))))
Ia intreaba la asociatie daca nu se pot pune si cainii la intretinere? :))
Ochi pt. ochi si dinte pt. dinte:)))))
Sau mai tare, as aborda-o direct pe vecina spunand ca "am auzit vecina ca mi-ati facut reclamatie la asociatie...." Si sa-i explici pe scurt situatia si api sa-i spui: dar sttiti vecina ca diferenta pt. o persoana pe luna e 8 lei, cat o conserva pt. cainele d-voastra, si la banii astia pot sa-mi bag tot neamul ca tot nu saracesc:))
Ei, fabulez si eu. Ideea e ca eu daca as fi in toane proaste as suna la usa ei si as confrunta-o :))
Fabulez...Eu oricum cateodata nu sut prea dusa pe la biserica...

Lali_mete spune:
Buna dimineatza !!!
Danutza nici tu nu ai toata tigla pe casa , ochi pt ochi si dinte pt dinte
...Zic ca nici tu,pentru ca si eu i-as face la fel
, i-as atrage atentia in legatura cu potaia,ca ma deranejaza cand latra
. Si eu am 3 vecini cu potai,una e chiar de talie mare,si e la etajul superior,dar niciodata nu m-a deranjat, si o aud pe vecina cum il "shashaie" sa taca,daca maraie pe scara cand e scos la plimbare,sau mai rau,daca latra. Se face rosie la fata,si isi cere scuze de la toata lumea. Dar in rest ,nici un zgomot. In schimb ,pechinezii celorlaltor doua familii,fac o galagie de parca ar fi 4 labradori
,nu doua piticanii. Latra cum treci prin fata usii, latra noaptea... dar noi nu prea ne facem reclamatii unii la altii
,rezolvam pe cale amiabila tot
.
Monikus hai mai mami,ca aia nu sunt prieteni care in fata iti zambesc si pe la spae te ataca,sunt dusmani sub acoperire . Lasa ca vine ea si odihna aia binemeritata si nu o sa mai vezi lucrurile asa in negru. Cand te intorci din we dragastos atunci sa te vedem
!
Lui Paul cred ca nu ii place cum sunt asezate hainutele in dulapul lui,a scos un raft intreg,si acum se chinuie sa puna hainutele pe pat ... Sa vedem ce vrea sa puna in locul lor in dulap
!
Va pup, tot aman intalnirea cu baia in dimineata asta ,poate scap ...
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali de Paul ( 01.10.2009)! si
9+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii