Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 14
Lali_mete spune:
Fetele mai scriu unul,sa trecem pe pagina 14
...
Laura ma bucur ca si lui Mihaita ii plac copiii. Paul e topit daca se joaca copilasii cu el ,e asa vesel,ii sclipesc ochii si vorbeste insufletit cu ei pe limba lui
.
Eu ma bag la nani cu Paul, va puuuuuuuuup !!!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Ce tare e:)))))))))eu zic ca negocia ceva, ca prea era hotarat:))
S-a uitat si Alexandra, dupa ce a venit curioasa sa vada cine se cearta cu cine:))
Ioanna81 spune:
buuunaaaaaa 
o saptamana minunata tuturor 
creioanele sunt foaaaaaarte bune... la propriu!
sper sa nu faca kk colorat ![]()
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Lali_mete spune:
Danutza Paul asa face de cate ori vorbesc cu cineva la telefon,el ia celalalt telefon,sau fixul stricat care a ajuns in cutia lui cu jucarii,si tot asa vorbeste.
Ioana Si ce culoare a mancat
? Paul a mai mazgalit cate ceva cu ale mele culori cerate,obisnuite, dar nu a fost curios sa le guste,doar sa vada daca au aceeasi culoare si pe parchet,cum se vede pe hartie. Apoi la un pix si un marker a fost curios cum arata si pe perete
. Bine ca doar pe un perete
. Cand gaseste ceva de scris/colorat merge direct la acel perete,sa incerce ustensila
.
Mie imi e tare dor de toate fetele care ne viziteaza tot mai rar
! FEtelor,voua nu va este dor de noi?
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
monikus spune:
Lali si mie imi e dor de voi dar uite ca problemele se tin scai de noi.
Avem temperatura 38,9 acum. Ce fac? Il bag pe nurofen? Ii pun supozitor?
Asta de bine ce mai sunt 3 zile si trebuie sa plecam la Milano.
Daca e tot asa, cum as putea sa mai plec? Uof viata.
Si noi avem creioane cerate dar nu ne intereseaza deloc.
Va pup pe toate.
madyrizi spune:
bunaaa...
offf, tare-i greu cu atatia copii mici
. nu apuc sa citesc si sa raspund.
monikus baga alternativ nurofen si panadol la 4 ore. eu ii pun lui mihaita si sosetele cu otet sau apa rece. daca vezi ca nu scade pana maine la pranz, atunci poti sa bagi si o juma de supozitor... dar eu cred ca scade si fara. problema e cum mentii temperatura scazuta... ca imediat urca la loc.
revin...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi bunaaa... offf, tare-i greu cu atatia copii mici monikus baga alternativ nurofen si panadol la 4 ore. eu ii pun lui mihaita si sosetele cu otet sau apa rece. daca vezi ca nu scade pana maine la pranz, atunci poti sa bagi si o juma de supozitor... dar eu cred ca scade si fara. problema e cum mentii temperatura scazuta... ca imediat urca la loc. revin... Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Multumesc frumos. O sa incerc asa cum zici tu si daca nu scade pana maine bagam supozitor cu paracetamol.
Am vb cu dr si mi-a zis sa-i dau sirop Humex. L-am cumparat si bineinteles ca mi l-a vomat.

Lali multumesc si tie pt tel.
Speram sa trecem cu bine noaptea.
madyrizi spune:
am mai auzit de copii care au vomitat humexul. adevarul e ca are un gust de kkoooo...
mihaita a racit in ziua dinaintea revelionului. tot la fel: febra mare, maraiala, nasuc apacios... am bagat nurofen la 4 ore si panadol la 4 ore, inclusiv noaptea, sosetele ude... si a mers. kestia e ca imediat ce se apropia de cele 4 ore crestea febra la loc. dupa vreo 2 zile am reusit sa opresc de tot. 

multa sanatate. sa se faca raresu' mic sanatos ca sa poata mami cu tati sa mearga in a... luna de miere. poate vine cu o fetita la bord
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
monikus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madyrizi am mai auzit de copii care au vomitat humexul. adevarul e ca are un gust de kkoooo... mihaita a racit in ziua dinaintea revelionului. tot la fel: febra mare, maraiala, nasuc apacios... am bagat nurofen la 4 ore si panadol la 4 ore, inclusiv noaptea, sosetele ude... si a mers. kestia e ca imediat ce se apropia de cele 4 ore crestea febra la loc. dupa vreo 2 zile am reusit sa opresc de tot. ![]() ![]() multa sanatate. sa se faca raresu' mic sanatos ca sa poata mami cu tati sa mearga in a... luna de miere. poate vine cu o fetita la bord Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex![]() AlexsiMihai AlexsiMihai www.dianalaura.wblog.ro NOUTATI IN ALBUM pt. Alexandru Hapaleti si alti copii |
Rares vomita toate siropurile de tuse. Nu stiu ce sa mai incerc.

pai luna de miere a fost acum 5 aniPupici.
O noapte linistita tuturor.