Dovleceii il sarbatoresc pe Marco!(sept-oct2009)-9
Raspunsuri - Pagina 13
laura78nico spune:
Ioana nu a mai facut febra de miercuri seara. Joi luam si rezultatele de la analize (exudat si urina).Eu una tind sa cred ca de la dinti a fost.
Noi azi nu am iesit afara.Doar Ramona care s-a dus in blocul vecin la socrii
Ieri am fost la mama mea ca am facut pomana de 40 zile pt bunica si Mihaita s-a jucat excelent cu verisorii lui(3 la numar).![]()
Ma duc sa-i dau lui Mihaita ciorbita.(avem de vacuta)
Lali felicitari ca ai fost la doctor.Vorba Danutei mai ai analizele de facut. Daca imi aduc bine aminte cam acum le-am facut si eu.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
laura78nico spune:
Ioana felicitari pt creioane sunt cumva cele de aprox.19 lei? Daca da i-am luat si eu Ramonei pt gradi. Poate ii iau si lui Mihaita.
Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007
Ioanna81 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laura78nico Ioana felicitari pt creioane sunt cumva cele de aprox.19 lei? Daca da i-am luat si eu Ramonei pt gradi. Poate ii iau si lui Mihaita. Laura, mamica implinita de Mihai Dragos 14.10.2009 si Ramona Cristiana 20.03.2007 |
15 lei si un pic costa. sunt groase cam cat degetul mic al meu. mai aveau si mai subtiri cu 5 lei si un pic.
Sa o ajutam pe Raisa
Ioana si Carol Ioan fac
Trazbātii 
Danuta1979 spune:
| citat din mesajul lui Ioanna81 aaaaavem creioaneeee! aaaaavem creioaneeee! Danutza sunt de la Bic si sunt cerate si plastifiate DAR, cel mai important, sunt din cele care nu murdaresc manutele si hainele sa inceapa distractia Sa o ajutam pe Raisa ****************************************************************** Ioana si Carol Ioan fac Trazbātii ![]() |
asa sunt si ale mele..nu murdaresc. Eu i-am luat o mapa din aia clips..la care atasez foi de hartie. E buna ca e suport serios pt. hartii.
Danuta1979 spune:
Buna dimineata
Sa avem o sapt. minunata!
Dau eu cafeaua de inceput de saptamana:)

Ma apuc de papa: ciorba de perisoare si ceva mancarica. Ma gandeam la mancarica de linte, caci am cumparat in weekend o punga. N-am mai facut pana acum. Ceva idei de gatit ?
Lali_mete spune:
Neatza!
Danutza buna cafeluta asta de inceput de saptamana
! Eu lintea o fac ca pe fasole
. Doar ca o las mai putin la inmuiat.
Ultima oara am facut reteta asta :
Ingrediente
250 gr linte verde, 50 ml ulei, 50 gr pasta de rosii, 1 ceapa mare, 3 catei usturoi, sare.
Mod de preparare
Lintea se spala si se pune in apa la fiert. Pe parcursul fierberii se schimba apa de 2 ori, ca la fasole. Se lasa la fiert cca 30 minute. Separt ceapa si usturoiul se curata, se spala si se toaca marunt . Intr-o cratita se pune uleiul la incins, se adauga ceapa si usturoiul, se amesteca usor pana devin sticloase, si se adauga 20 ml apa fierbinte, ca sa se fiarba mai bine. Se adauga pasta de tomate, se amesteca si se lasa cateva minute pe foc. Peste compozitia obtinuta adaugam lintea, amestecam si mai lasam sa fiarba cateva minute. Se adauga sare dupa gust si patrunjel verde tocat.
Doar ca eu nu calesc ceapa si usturoiul, le pun cu apa si ulei de la inceput,le sotez
,ca daca le calesc am arsuri.
Eu am inceput saptamana in forta
... M-am trezit de la 7 , am dat laptic si niste cornulete cu rahat si nuca la copil,apoi am fost la piata,amandoi. La intoarcere a urcat singur toate treptele pana la etajul 3 ,singurel. Imi parea rau ca nu aveam telefonul la mine sa il filmez. Era asa bucuros cand se terminau treptele de la un etaj si incepeau altele
!
Va pupic,sper sa fie o saptamana cu vesti cat mai bune pentru toata lumea. Va puuup!
Ajutati trandafirasul Raisa sa infloreasca
Lali
de Paul ( 01.10.2009)! si
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Multumesc pt. reteta Lali. reteta simplu de facut si sigur gustoasa. O sa o incerc:)
Felicitari pt. urcatul pe scari. Sprijinindu-se de balustraa a urcat sau asa, ca un om mare si in forta? :)
Pupici
Lali_mete spune:
Ee,mai asa,fara sprijin dar balanganindu-se,mai de balustrada,dar mai mult cu mainile pe balustrada si pe barele de la balustrada
. La ce cosmonaut infoiat a avut pe el nici nu ma mir ca nu putea indoi picioarele bine
!
Lali
12+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
Danuta1979 spune:
Stiu ca si tu esti mai slabuta. Ai inceput sa simti bebele? Cand t mai duci la ecografie? Cand sa-i aflii si sexul? v-ATI GANDIT LA NUME?
Lali_mete spune:
| citat din mesajul lui Danuta1979 Stiu ca si tu esti mai slabuta. Ai inceput sa simti bebele? Cand t mai duci la ecografie? Cand sa-i aflii si sexul? v-ATI GANDIT LA NUME? Dana, mami iubitoare de Ioana Maria Alexandra (16.09.2009) |
Mai parca am simtit aseara ceva
Nu ne-am gandit la nume,la urmatoarea ecografie merg cam pe 11-12 martie.Eu m-am bucurat atat de tare ca e bebelul bine,ca nu m-am gandit sa intreb si daca se vede si ceva prin zona intima
!App de Paul,l-am filmat zilele trecute cum da explicatii la telefon
Lali
12+ Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii

sa inceapa distractia