Fluturasi.de martie-aprilie 2011(149)Bv Rhynna!!
Raspunsuri - Pagina 6
dorinut@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catank dorinut chiar la prinz m-am cintarit...si am 7 plus, mincata si imbracata. Inca 1 kg am pus sigur. Si daca continui asa, la orizontala...cred ca mai pun pina la final Oricum, ma simt ok, ... ![]() Ti-am spus, ai si tu o burtica tare frumusica, si o vad maricica in foto... Cind am fost la petrecerea finului, invitatii (care nu m-au vazut gravida pina atunci) m-au intrebat unde imi sunt kg? Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+ |
Ma bucur ca ai pus la loc, de-acum esti si tu mai relaxata, esti acasa mananci la timp si cat mai sanatos, ca asta e cel mai bine.

------------------------------------------------------------------------------------------
37+ cu Edutu mic si zglobiu
- Eduard Gabriel 
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 14 zile!!!! 
Ana-Maria
roxy_s spune:
fetelor merg sa ma intind si eu putin.

S-a intamplat minunea mult asteptata
38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

roxy_s spune:
catank da, o sa ma mai uit. si sigur gasesc pana la urma.

S-a intamplat minunea mult asteptata
38+
AMR 1 sapt si un pic!!!

miki1979 spune:
| citat din mesajul lui roxy_s bb_yasmi nu stiu exact cum o fi.... ![]() ![]() dar am pus asa in ideea ca la 39+ cateva zile nasc dorinut ![]() ![]() miki si catank nu stiu unde ati gasit voi cercelusi la bebeline cu 150 lei. ca eu numai de la 200 in sus am gasit ![]() si din aia mici, mici, tortite cu pietricele asa frumoaseeeee![]() ![]() am zis sa caut si mai la periferie ca in magazinele mai din centru au si preturi mari. S-a intamplat minunea mult asteptata 38+![]() AMR 1 sapt si un pic!!! ![]() ![]() |
roxy, i-am luat cu 200..si din centru, de la mall

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
miki1979 spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi lasa miki ca si tu esti in aceasi categorie cu roxy si ally ![]() ![]() mami de fetita cu codite si baietel nazdravan AMR: maxim 8 zile !!!!![]() |
ha, ha..pai bbyasmi tu compari cele 8.5 kg ale lui roxy cu 14-15 ale mele..

mami de Vlad 09.04.2009 si
s37 cu
bb_yasmi spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui miki1979
ha, ha..pai bbyasmi tu compari cele 8.5 kg ale lui roxy cu 14-15 ale mele.. ![]() mami de Vlad 09.04.2009 si s37 cu ![]() |
nu stu unde le-ai pus...dar si la tine..doar burticuta se vede!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR:
maxim 8 zile !!!!
catank spune:
dorinut asa este! In bucuresti la servici nu mi-a fost usor, ... Bine ca am terminat, ... ma simteam obosita. Visam la perioada aceasta... va invidiam. Si nu neaparat pentru mine, doar la micuta ma gindeam...sa nu-i fac rau. Mai am de robotit si pe aici, acum, dar le fac lejer... si numai cind am chef ![]()
De gatit gatesc zilnic, nu va spun ce ca va fac pofta
, dar il amenint pe sot ca in momentul venirii pe lume a Ioanei ii voi face si lui un biberon cu lapte...asa ca il rasfat acum. La tita nu are voie, sunt ale Ioanei ambele![]()
Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet
IOANA
33+
madutza_bra spune:
| citat din mesajul lui catank De gatit gatesc zilnic, nu va spun ce ca va fac pofta Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 33+ |

tare 
Povestea nasterii
Mada, mami fericita de
Cristian Andrei-29.12.2008 si acum
38+ cu
Catalina Ioana
AMR: 4 zile !!!

Poze
---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!
http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png
MaryM85 spune:
200ron pt cercei asa micuti scump e bucurestiul la noi sunt 100 ron cu 200 ron am luat maricei pt mine dar eu am noroc ca a cumparat nasa cercei la bubulina mea.
31sp+
AMR 8 SAPTAMANI
felicitas spune:
Catank mortala faza cu titi ! Asa i-am zis si eu la a meu ca vreun an poate sa-si la revedere de la ele, vor fi doar a lui bebe!
Madutza foarte frumoase pozele lui Cristi si eu vreau de astea cu buburuza mea! 
Feli cu Miriam in burtica 37 + 
AMR 3S