Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Anda, multumesc!
Am vorbit acum si cu prietena mea ginecoloaga si ea crede ca e de la dezvoltarea sanului dar nu stie prea multe despre evolutia sanului la pubertate, dar cancer zice ca e extreeem de putin probabil sa fie, cel mai probabil e sanul care creste. De abia astept sa ajungem marti la pediatra noastra buna care are si multa experienta, sper sa ne lamureasca ea sau facem o ecografie daca e necesar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multumesc / multumim de urari!

Silviuca
, multi ani!

Lavi, misto aparatul dentar roz cu sclipici
In ceea ce priveste celelalte griji - nu cred ca ar trebui sa te ingrijoreze prea tare. eu stiu ca asa cresc sanii -cu galme si galmoaie - din cate stiu am avut si sora-mea si eu si au trecut de la sine.
Iar despre dinti, si eu as alege pastrarea dintilor de lapte. (in alta ordine de idei, cand ma plangeam ca anais isi roade unghiile m-a luminat un dentist ca e ok, ca omu' e facut (si) sa roada si acu' nu roade suficient - si ca o fi naspa pt unghii, dar e super pt dinti )

super-mini-cronicuta de germania:

imi place sa merg in germania pentru ca stiu ca o sa fie o vacanta relaxanta si fara niciun fel de surprize. ca oamenii sunt calmi, si proietenosi, si incearaca sa te inteleaga in orice limba li te-ai adresa, ca nu claxoneaza de-aiurea.
ce am ratat in vizita asta: pinacotecile, despre care auzisem ca sunt grozave
si ziua de marti, in care am vorbit la telefon cu diversi doctori, mi-am facut un milion de griji si bagajele - andrei a facut febra 40 cu 5 (la axila) care nu trecea cu nimic - ma rog, a fost o febra de o zi , pediatra stia de ea (adica de viroza de o zi), dar l-am trimis la toate controalele posibile de frica, i-au facut analize sa nu fie ceva bacterian etc.;
in imprejurimi am fost la garmisch - unde a fost misto, si statiunea e frumoasa - si era si campionatul mondial de ski - as aca animatie, distractie si soare ne-am intors bronzati.
si la neuschwachstein - eu as fi preferat pinacotecile sau dachau, dar gabi nu era tocmai in dispozitie "dachau" si isi si dorea sa vada castelul - care nu e cine stie ce dupa parerea mea -dar eu nu sunt genul printesa si nu ma dau in vant dupa castele - asa ca am zis - hai la castele.
a fost o vacanta de people-watching langa o berica, o supa gulash, un ...wurst s-un brezel (de obicei toate de-o data ), in care am capatat o parere proasta despre japonezii in excursii (pana acu nu-mi facusem niciun fel de parere, dar acu am avut timp sa observ - in afara de faptul ca nu stiu niciunul nicio boaba de limba europeana (ceea ce nu e de condamnat - e doar o observatie), sunt total dezorientati, sunt disperati si actioneaza haotic la despartirea de grup. in 90 % (adica din ce-am vazut eu - 100%, dar am zis sa pastrez o marja) din cazuri nu-si duc tava dupa ce mananca - la munchen sunt destul de raspandite localurile tip selfservice. daca te opresti ca omu' sa faci o poza se strange un card de japonezi dupa tine sa pozeze acelasi lucru - ca in bancul cu bula si coada. oricum, am apreciat rabdarea soferului de autobuz care a intrebat un grup de japoneze daca vor bilet numai dus sau dus-intors in toate limbile pe care le stia (nu stia saracu' japoneza), inclusiv intr-un limbaj al semnelor foarte expresiv. 5 minute au durat deliberarile in grup. concluzia: one way. desigur, de intors de la cucuieti la tren tot cu autobuzul s-au intors.

ce mi-a mai placut: la berarii poti sa vii cu mancarea-n traista - numa berea s-o iei de la ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

La multi ani, Corapina!!! Sanatate, bucurii, calatorii, inspiratie si creativitate si mai si!

La multi ani, Silvia lui Lavi!!!
Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si cu mai multe performante decat mama & tata la un loc! (sunt sanse mari, la cum ai inceput ).

Lavi, bucurati-va de aniversarea frumoasa, lasa gandurile negre, sigur nu va fi cazul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

multu, maria! la multi ani si tie (ca tu nu te-ai dezvaluit) !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap, multu ca m-ai mai linistit cu galmele!

M-a linistit si soacra-mea cu mugurii dentari, cica nici ea nu are premolari definitivi si inca ii mai are pe cei de lapte la 64 de ani.
Ei nu i-am mai zis de galme sa nu se sperie si ea.

Citat:
Iar despre dinti, si eu as alege pastrarea dintilor de lapte. (in alta ordine de idei, cand ma plangeam ca anais isi roade unghiile m-a luminat un dentist ca e ok, ca omu' e facut (si) sa roada si acu' nu roade suficient - si ca o fi naspa pt unghii, dar e super pt dinti

Asa si Nati: isi roade unghiile, daca nu isi roade unghiile roade orice altceva. Credca trebuie sa-i dau morcovi mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

LA MULTI ANI SILVIA de Lavi SI CORAPINA!!! Sanatate maxima, noroc si bucurii va dorim!
La multi ani Maria!! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!

Lavi, tinem pumnii sa fie totul bine! Felicitari pentru aparatul dentar roz cu sclipici!!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

LA MULTI ANI, SILVIA! sa cresti mare, sa ai succes la concursuri si sa fii fericita si sanatoasa!

sanatate tuturor si relaxare placuta in we, eu voi incepe prin a calca rufe, a gati si a spala, dar macar nu-s la serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

[b]La Multi Ani[b] Silviuca si corap!
Silviuca sa fii tot asa tare la mate, socialbila, destepta si iubitoare de sora mai mica!
corapino, tot asa mama ideala sa fii tot timpul!

Despre obsesii: lavi vad e mai moderata sau reuseste sa-si tina in friu emotiile pe forum, anda e la categoria "patologic" la care ma incadrez si eu. Anda, acum stiu cui ii scriu pm. Un mic preview: dupa un vis naspa de tot cu Smaranda, eu acum ii urmaresc in fiecare zi alunita de pe spate si mi se pare ca se face tot mai mare. Scenariile sint multe si lugubre, dar incerc sa le fac "fui drace din mintea mea."

O sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Fetelor, tre sa va scriu...
Mi-e tare dor de voi si de vremurile trecute.
Azi cred ca sunt pregatita sa va scriu si sa stam de vorba.
Pe scurt, in anii astia in care nu ne-am "vazut", Maria a crescut, e o frumoasa, dar face cat 3 baieti la nebunii :). A mai fost si ea bolnavioara, pe la 3 ani mi-a facut si convulsii febrile, dar, din fericire au trecut toate.
Eu... am divortat si dupa aproape 3 ani suntem din nou impreuna.
Anul trecut mi s-a descoperit un cancer de col, pe care l-am operat in august, histerectomie totala + ganglioni, dupa chimioterapie si radioterapie.
Acum, cu ajutorul lui Dumnezeu, sunt bine.
V-am scris astea nu ca o scuza ca n-am intrat de atata timp si nu ca astept compatimire, ci v-am povestit ca unor prietene dragi mie.
De atatea ori as fi vrut sa scriu dar...
Acum ma bucur ca v-am regasit si promit ca voi scrie mai des :).

La multi, multi ani fericiti Silviucai, Corneliei si Mariei!

Va imbratisez cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Silviuca isteata, La Multi Ani cat mai fericiti alaturi de familia ta frumoasa!
Lavi, sa-ti traiasca minunea de fata si sa iti aduca multe, multe bucurii! Zic si eu ca Maria: bucurati-va astazi si lasati la o parte gandurile negre.

Corap, aniversare fericita! Ma bucur ca v-ati simtit bine in Germania. M-a distrat remarca ta legata de japonezi, eu aici ii intalnesc la tot pasul si cam asa sunt cum zici tu.

Maria-Alexia, La Multi Ani si muuuuulte bucurii!

Bubamara Ma bucur ca ti-a lipsit colectia si ai decis sa intri din nou. Imi pare rau de situatiile dificile prin care ai trecut, dar e bine ca s-au limpezit apele. Sa ne mai povesti de Maria!

Mergi la inceput