Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Maria, noi oscilam intre bulgari si greci anul asta. Pentru Grecia, daca va fi cazul, vom opta pentru Halkidiki.

Despre chifeteule eu stiam ... le fac asa de ani buni. Mie una imi plac mai mult si nici nu ma chinui cu prajitul (urasc sa prajesc ... sa schimb uleiul )

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

la multi ani, draga bic!!

maria, eu le fac pe gratar

in rest munca, oboseala si zambete de copii

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

felicia, sinus stop, ok, iau si d-asta, da, are probabil puroi acolo, dar incerc si d-asta, nu pierd nimic. sa-i blocheze ce nu trebuie nu are cum un siropel...zic eu...n-am ajuns la dr, ca vreau sa termine cu febra. care am o banuiala ca a debutat de la altceva (baie lunga). azi a avut febra in continuare.

off topic: obsesia cu zaz mi se accentueaza. exemplu pt de ce i se spune noua edith piaf:

aici e o inregistrare cu adevarata edith piaf cu melodia "dans ma rue" (pe care eu ma si vad plimbandu-ma prin montmartre de fiecare data cand o ascult) http://www.youtube.com/watch?v=yi5qMyhzC5Y&feature=related

si aici este zaz, cu aceeasi melodie "dans ma rue", numai ca acustica, pe strada, fara studiouri, mixuri, artificii si coafat voci, ca in ziua de azi... http://www.youtube.com/watch?v=MOk5yYLAQvU&feature=related

cum e, ha? imi place de mor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Multumesc de urari!
Si maria si corap voi nu vreti sa va dezvlauiti, dar ceva tot ati spus cum ca tocmai ce ati servat niste zile, ai?

Fii-mea a fost mortala ca a reusit sa tina secret surpriza-cadou pt. mine vreo 3-4 zile! Culmea a ascuns-o sub patul ei si a reusit ea sa-si tina gura! Eu stiam, dar ma faceam ca nu stiu, fireste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Corap la multi ani, tie si lui Gabi!!! Sa traiti fericiti impreuna 1000 de ani!!!! (daca 1000 nu se poate buni si 100!)

Azi e ziua Silviutei!
9 ani, 140 cm si 27 kg

Maria si eu stiam de chiftelute la cuptor, pacat ca n-am incercat niciodata, buna idee mi-ai dat pt week-end!

Concediu la bulgari:
-dezavantaje: aceeasi mare ca si la noi (salinitate scazuta si nu cristalina precum Mediterana si sub-marile ei), vegetatie ca si la noi (nu e vegetatie meditareaneana), destul de multi romani (asta poate fi si un avantaj, se pot imprieteni copiii pe plaja)
-avantaje: aproape, plaja si marea curate, lipsa manele, preturi bune, mancarea buna (cel putin noua ne place), raport pret/calitate bun, alt avantaj: mai ai si cate ceva de vizitat, obiectivele de la marea noastra le-am cam bifat cu totii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Yuhuuu! Zi de sarbatoreala!

La multi ani Silviucii-ex-habauce! Sa aiba parte de o viata exact asa cum o viseaza, sa fie fericita si implinita alatauri de familionul ei drag!

Corapino draga la multi ani cu infinite bucurii si sanatate cu carul! Asteptam cronicutza externa.

Anda,aia cu febra all day suna tare rau. Of, sanatate multa poetului!

Chiftele in cuptor nu am facut niciodata. Bagati reteta, please.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Acum sa va zic si problemele noastre (Silviei).

De ieri are Silvia aparat dentar, probabil va trebui sa-l poarte cel putin 2 ani. Dintii definitivi sunt mari si inghesuiti, nici nu musca foarte bine. Aparatul e mobil, trebuie scos la fiecare masa si largit o data pe saptamana. Si l-a facut roz cu mov, are si sclipici , au avut si niste colegi de-ai Silviei asa ca ii e OK sa-l poarte.

Vestea mai putin buna e ca are si o carie pe o maseluta definitiva, chiar cand ma gandeam sa i le sigilam.

Alta veste, dupa radiografia panoramica: nu are mugurii dentari pt al doilea premolar de jos . Solutia e: ori ii pastreaza pe cei de lapte, ortodonta zice ca pot rezista pana pe la 40 de ani, ori ii scoate si ii deplaseaza pe ceilalti, dar solutia aleasa e sa-i pastram pe cei de lapte. Sa vad ce zice si stomatoloaga noastra.
Drita ortodont a zis ca se intampla, din cauza evolutiei tindem sa avem tot mai putini dinti, de obicei lipseste al doilea premolar sau al doilea incisiv.

Alta veste: am observat aseara ca are un mic nodul la san M-am panicat, incerc sa ma calmez. Sanul stang a inceput sa i se formeze, mai mult decat dreptul (asta am citit ca e destul de normal) dar fix sub mamelon are o galma mica. Zice ca o doare la apasare ceea ce ma face sa sper ca e chist si nu ceva mai grav.
Marti avem programare la pediatra, sa vedem ce zice si ea.
Ma gandesc sa-i fac o programare la dr Lesaru (cel mai bun ecografist mamar), sau as duce-o la cineva care se pricepe sa palpeze sani, un ginecolog ar trebui, oare e OK ginecolog de adulti sau exista si gine pediatru? Ma sfatuiesc marti cu pediatra si apoi sa vedem incotro o apucam cu investigatiile daca o fi cazul.
De cancer mamar la copii eu n-am auzit, nici in cartea mea de crestere a copiilor unde sunt tone de boli nu apare, dar mai stii? Ideea e ca nu-mi dau seama daca e foarte grav sau e o varietate a normalului, in "plaja asta" poate fi oriunde, chiar nu stiu nimic de probleme mamare in prepubertate. Voi stiti ceva?
(eu am inceput cu mastoza fibrochistica pe la 15 ani)

Mergi la inceput

Anda, febra o fi de la alt virus, sau o fi infectie la nas, vezi si tu cum evolueaza. Daca dureaza mai mult de 3 zile probabil e infectie. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

lavi, credeam ca sunt singura nebuna care crede, cand are vreo bubita, ca are cancer de piele:) cand pe fiu-meu l-a durut capul inainte cu o zi de debutul varicelei m-am gandit ca infectia sinusurilor i-a invadat creierul sau are tumoare pe creier. exemplu de gandire "pozitiva"... se pare ca nu sunt singura... Da , exista cancer mamar chiar si la copii mai mici decat silvia, dar asta nu inseamna nimic. mie cand mi-au crescut sanii m-au durut de am innebunit. de la primii muguri. noroc ca maica-mea m-a ignorat cu succes
deci asteapta sa vezi daca "chistul" nu se transforma in masa de san, ca sa zic asa, nu e anormal sa aiba umflaturi care dor acum. eu am avut. ce vreau sa zic, nu te stresa de-acum, mai stai nitel.

Mergi la inceput

Anda, da, mi se pare normal sa luam si cele mai negre variante in calcul dar totusi sa speram ca nu e cazul.

Stiu, exista cancer mamar si la barbati, dar e sub 1% din totalul cancerelor, probabil exista si la copii dar tot f scazut ca frecventa. Total imposibil nu e, dar eu sper ca probabilitatea e mica. Of! Sa vad ce zic medicii.

Mergi la inceput