Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

La multi ani pentru Silvia cu mintea cea scaparicioasa.
La multi ani, Corap!
La multi ani, Maria!

Bubamara, bine ai revenit, imi pare rau pentru incercarile prin care ai trecut. trebuie ca esti foarte puternica azi. stiu ca ultima propozitie nu e de natura sa coafeze pe nimeni care trece prin necazuri, dar ma bucur ca ai supravietuit si esti bine azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

LMA SILVIUCA, sa cresti mare si sa fii sanatoasa!
LMA CORAP si MARIA
Bubamara bine ai revenit! Ma bucur ca esti sanatoasa, in final asta conteaza cel mai mult, restul, cu ajutorul lui D-zeu se rezolva

Anda sanatate lui Nic, habar nu am ce sfat sa-ti dau la problema cu urechile&co, poate gasiti totusi un medic sa-i dea de cap

In alta ordine de idei, am si eu o problema cu Miruna, poate va dati cu parerea, inainte de a o suna pe dr. Ieri seara mi-a zis ca-i e frig. I-am pus pulover pe ea (in casa la noi e cald, sunt cam 23-24 grade, noi stam in tricou), am invelit-o, tot tremura. I-am dat niste Nurofen, i-am facut o baie si si-a revenit. Apoi a inceput sa se planga c-o doare burtica, si sa aiba gaze. M-am gandit la o indigestie ceva, dar nu s-a deranjat la burta, nu nimic. Dimineata zicea ca n-o mai doare, dar de ramane problema cu gazele. Le scoate, ma scuzati de detalii, pe ambele parti, intr-una. Ce as putea sa-i dau? Are careva idee ce ar putea fi? Mi-e teama sa nu fie ceva mai serios si eu sa stau ca vaca fara sa fac nimic.

Pup si mersi pt orice sfaturi, sunt binevenite macar ca idee

Ma duc sa bag un ochi la "romanii au talent" tare-s curioasa

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei, www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

bijuterii noi la UNIQUE BIJOUX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Uh, raluca, prin cate ai trecut! Bine ai revenit! si multa sanatate.

mada, eu cred ca gazele sunt ceva pozitiv - nu prea stiu ce sa zic, da'eu asa vad situatia.

multumesc de urari, fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leea_cv spune:

Intre timp am fost la o clinica privata din Cluj - cu intentia de a renunta la bb. M-a sunat tot drumul, toata ziua, toata noaptea sa nu fac avort , sa ma intorc si sa ne mutam impreuna. N-am vrut. A pus toate cunostintele sa ma sune sa ma convinga sa renunt la avort. Am renuntat, dar mai mult pt ca doctorita mi-a zis ca e f riscant- aveam 13 sapt-, eu am avut cancer de col si am fost operata, deci colul e friabil si ar fi trebuit dilatat 6 cm, ceea ce e prea mult, copilul e perfect, a trecut pericolul de avort spontan. Asa ca a doua zi m-am intors acasa. Adica marti. De atunci nu vreau sa-l vad, ii rasp la tel dar ii spun ca nu-l mai vreau. Asa e acum. Nu stiu pana cand.Cert e ca m-a scarbit. Nu mai vreau sa ma mut cu el, nu mai vreau nimic de la el. Dar, repet, nu stiu pana cand. Insista "sa ne crestem copiii impreuna", dar nu ma mai tenteaza asta. T nu vrea sa-l vada.Fara sa-l influentez eu. Nu stiu ce va fi.
Va multumesc pentru ca imi sunteti, chiar si virtual, alaturi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Bubamara prin ce ai trecut!
ITi urez multa, multa sanatate.

Ne bucuram ca ai trecut pe la noi sa ne spui ce mai faceti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dupa un espresso baut aseara n-am putut bineinteles sa dorm ca lumea, asa ca iata-ma-s!

Multumesc tuturor pt urarile adresate Silviutei! Adica Silviei, fosta "Silviuta". E o fetita foarte prietenoasa, inteligenta (nu e geniu ca am cunoscut si de-astia, dar e desteapta), intelegatoare, interesata de o gramada de chestii, un pic talentata, o minunatie de copil, sunt tare norocoasa si bucuroasa ca sunt mama ei. E un dar de la Dumnezeu Silviuca. ma bucur mult ca l-am primit.

Bubamara ma bucur tare mult ca te-ai intors!
Of, ce mai probleme, imi inchipui cat stres si cat de greu trebuie sa-ti fi fost in perioada operatiei si tratamentului, si pentru tine si pentru Maria! Cum s-a intamplat, s-a descoperit cancerul la un control pur si simplu?
Multa sanatate si intelegere in familie!
Mai povesteste-ne de Maria!

Leea Doamne ajuta-ti in continuare! Am sa-ti zic sarcina usoara si copil sanatos si ai grija de tine si de T, incearca sa te mai stabilizezi emotional si sa discuti rational cu domnu' daca se poate. Material e clar ca trebuie sa te ajute sa cresti copiii, e autorul lor fizic si moral.

Madau stiu ca Miruna e copil rational si matur, dar sigur n-o fi mancat ceva gen detergenti, sampon, gel de dus?
Intreab-o neaparat daca nu a mancat ceva ce nu se mananca in mod normal, daca e ceva aiurea, destinatia e spitalul Grigire Alexandrescu, acolo au sectie de intoxicatii.

Daca nu, poti lua de la farmacie ceva sirop contra gazelor. Intreaba la farmacie.
Poate ca a mancat ceva ciudat, a facut o indigestie. Sanatate multa, sper sa nu fie ceva grav! (se poate sa fie doar o indigestie si de acolo si frisoanele)

Bic eu am o tendinta nu de panica, dar de a lua in considerare si cea mai proasta varianta. Prefer sa ma pregatesc psihic pentru orice.
Dar eu nu cred in vise naspa, adica nu in visele mele. Tatal meu avea puteri premonitorii, bunica mea, eu nu. Ceea ce e bine, sunt mai relaxata.
Daca are vreo alunita care se modifica, du-o la dermatolog. Pe de alta parte am observat ca la varsta asta multe alunite cresc si apoi stagneaza. Nati are una mare in varful capului care a crescut pe la vreo 2-3 ani si de atunci a stagnat. Pediatra si cu prietena mea zic ca e banala, nu pune probleme, la dermato n-am ajuns.

Corap aoleu, nasol cu febra 40.5, bine ca s-a reparat si n-au fost probleme, iti inteleg paranoia. dupa toate prin ce ati trecut.

Bianca_mo

Citat:
sanatate tuturor si relaxare placuta in we, eu voi incepe prin a calca rufe, a gati si a spala, dar macar nu-s la serviciu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna dimineata de la noi si multumim pentru primirea calduroasa in !

Madau, daca ar fi avut peste 6 ani, ti-as fi recomandat Gasex de la Himalaya, uite prospectul http://www.naturashop.ro/gasex-p-1124.html . E ok, din plante si chestii d-astea.
Da, Lavi l-am descoperit intamplator, la un control, n-am avut absolut niciun simptom. Si ca sa ma tin sus cu psihicul, care o luase razna, mi-am facut un ditai tatuaj pe spate, o pasare phoenix , si m-am apucat si de scoala de motociclete .

Noi vroiam sa mergem we asta la zoo, dar e asa nasol afara ca si animalele cred ca stau ascunse. Prin urmare, cred ca ne paste un targ, expo sau ceva de genul.
Pana atunci, bagam cu spor , chestii d-asea uzuale.

Va pup si spor la treaba sau distractie placuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bubamara
Si ca sa ma tin sus cu psihicul, care o luase razna, mi-am facut un ditai tatuaj pe spate, o pasare phoenix , si m-am apucat si de scoala de motociclete .

cool!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Woow, ce de vesti!

Bubamara, bine ai revenit in [gasca]Cumplita peroada ai traversat, din toate punctele de vedere! Dar ma bucur mult de tot ca ai o mina pozitiva si ca lucrurile par sa fie pe un trend ascendent!De ce zici ca Maria e cat 3 baieti? M-ai facut curioasa.

Leea, tot raul spre bine sa fie! Iti urez sarcina usoara si bebelac sanatos! Iar la capitolul corason, iti tin pumnii sa se rezolve treaba intr-un mod cat mai putin dureros pentru tine si T.

Madau, ia incearca cu Debridat. E bun si la copii mari, nu doar la bebelaci.

Maria&co, nu am reusit sa incarc pe Transfer.ro filmuletele germane. Dupa o noapte in care mama a lasat computeurl deschis la uploadat, a dat eroare. Sunt peste 10 giga de filmulete, as aca trebie sa gasesc o solutie alternativa la care inca cuget.

Poze cu noi 1 si 2
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

There are no shortcuts to happiness!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bubamara, foarte bine ca ai luat masuri pt ridicarea moralului!!!

Intrebare pt cine a mai fost la Paris:
Peste o luna mergem la Disneyland. Scopul calatoriei este Disney, la Paris n-am fost nici eu nici Virgil pana acum dar speram ca vom reveni, cu alta ocazie, sa-l vedem pe indelete.
Acum vom ateriza la 16:50 pe CDG, de acolo intentionam sa luam RER pana in oras; probabil putem ajunge in jur de 18:30 (?) in centru. Pana la Disneyland unde avem cazarea facem alte 45-60 de minute cu RER. Intre 18:30 si 20:00 ne-am opri undeva in oras sa "dam o geana".
Din traseele RER-ului cel mai convenabil ar fi sa ne oprim in zona Ille de la Cite, la statia Chatelet Les Halles ar trebui practic sa schimbam RER-ul. Merita sa iesim la suprafata si sa dam o plimbare de o ora jumate-doua in zona? Am putea vedea Notre Dame (poate doar exterior daca o fi coada sau ceva) plus sa ne plimbam in jur putin.
Sugestii, pareri?
Dupa capul meu m-as duce direct la Disney (nu mi-am propus deloc Paris pt aceasta excursie), dar Virgil zice ca il frustreaza sa aterizam la 16:50 si sa nu ne plimbam putin ochiu' prin Paris.
E din categoria "Parisul intr-o ora jumate" , stiu.

Mergi la inceput