Colectia de toamna-iarna 2005 (21)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Nu mai apuc sa scriu, mereu astept momentul!

Bic, Corap LMA

Silviuk si tie o urare de La multi ani si bafta la concursuri! Lavi dar renumitul Petrica care mi-a mancat viata mai exista? Ca era favoritul profei de mate ....M stii tu:))
Despre paranoia bolilor copiilor ma bucur ca nu sunt singura....io cred ca ma panichez si de la un cos, o tot studiez pe missa 1 ( acu si pe missa 2) sa vad daca e ceva in neregula .... pana si la buda mai trag cu ochiul

Lavi despre Paris: eu nu m-as complica pt nici 2 ore, dar nu stiu ce sa zic cu vizitatu, intreb maine pe Phil ( ca acu doarme :)) insa nu stiu cand mai postez.

Bubamara, uf bine ca ai scapat de boala asta nenorocita! Si sper sa ne scrii mai des!

Leea sincer asteptam momentul sa iti urez sarcina usoara!

Anda iar boleste poetul? Tu ii dai ceva pt intarirea rezistentei pe timpul iernii? Eu dau un sirop facut din miere de albine, plus niste dropsuri pe baza de plante pt intarirea organismului, si nici o raceala pe iarna asta.

Madau cum mai e Miruna?

Alina si missele Amalia 17.11.2005 si Alessia 02.11.2010

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on regarde les choses, telles qu'elles sont, en se demandant pourquoi.
Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Alinus, nici eu nu m-as complica, dar s-ar complica Virgil
Ideea e sa scoatem undeva nasul din metrou/RER si apoi sa-l bagam inapoi spre destinatia finala.

Daca ar fi dupa mine, am merge direct la Disneyland, ne-am caza si apoi am manca undeva in zona tihnit si go-to-nani devreme ca sa beneficiem a doua zi din plin de parc. (orele 8-10 sunt exclusive pt cei cazati acolo).
Virgil zice sa inhatam niste sandvich-uri in timp ce ne plimbam pe 2 stradute in Paris.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Buna, fetelor!

Pana la urma, am ajuns azi la zoo. Animalele alea destepte erau inauntru, la caldurica, noi afara, prin ninsoare si frig! Exceptie mai faceau 2 lei, niste tigri si ceva pasaret nelinistit, care nu stiu ce cautau p-afara. Prin urmare, ne-am orientat rapid catre pavilioanele de pesti, reptile si maimute dupa care am tulit-o elegant spre casa, promitandu-i copilului ca venim la vara.
Lavi, daca vreti sa vizitati Notre-Dame puteti sa intrati lejer si inauntru, ca nu cred ca va fi asa mare aglomeratie in martie. Eu am fost in iunie si a fost ok. Prin imprejurimi, cum stai cu fata spre Notre-Dame, in partea dreapta, sunt niste stradute cu bistrouri si magazinase, unde gasesti,cred, cele mai ieftine tricouri din Paris si o gramada de suveniruri si nebunii. Poti lua si un sandwich in fuga tot de acolo. Pe cheiul Senei erau o gramada de artisti, care-si expuneau creatiile.
Deci, ai cum sa-ti umpli timpul o ora jumate sau 2.
Anda si Madau, cum va sunt puii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

care frig si ninsoare ca la noi e hot. a 5-a zi de febra si eu stau ca...vrusei azi sa ma duc cu el la camera de garda la spit. orl pt robinetul verde, dar am vb cu ta-su ca il duce el maine la grigore alexandrescu, sa-i faca si exudat. deci sa mai trecem o noapte cu antitermice...

madau, s-a stabilizat digestivu' mirunei?

lavi, nu zic nimic de paris fiindca sunt consternata de planul vostru. n-ati fost in paris si prima oara mergeti la disney?! come on...stiu ca nu toata lumea vede parisul ca pe heaven on earth, ca mine, dar uite, am cunostinte fte neromantice, negurmande, neiubitoare de arhitectura si cu slabe interese pt muzee/arta strazii si si aceia, cand fusera la disney pt copii, isi lipira inca 3 zile pt oras. minimum. iertare pt critica, se vrea constructiva, poate schimbati data avionului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hellou!

Bubamara bine ai revenit! Doamne, prin cate ai trecut! Slava Cerului ca esti/ sunteti bine si asa sa fiti si de acum inainte!

Leea draga, sarcina usoara si bebe sanatos iti doresc ! Sper sa apara soarele in viata ta !

Sanatate maxima tuturor bolnaviorilor! S-auzim de bine!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Cresc si iar cresc ... !

“The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.” (Pablo Casals)

Pixy's Style - BIJUTERICILE MELE ...

Ramas bun, EMMA! Nu te vom uita niciodata!

Mergi la inceput

Lavi intrebai, si e fezabil un tur la notre dame, quartier latin sau l' hotel de ville.... Dar cum faceti cu bagajele? Stiu ca nu aveti multe dar totusi....

POZE ALESSIA
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii Amaliei

Parfois on les regarde, telles qu'elles pourraient ętre, en se disant pourquoi pas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Wow, cate vesti. Ce-as mai putea adauga?

Bubamara, bine ai revenit! Sanatate multa! Imi place, esti fff tonica acum. Super faza cu tatuaj & bike .

Leea, ma bucur pentru deznodamant, uneori lucrurile nu te asculta, se aranjeaza asa cum vor ele. Sper sa-ti gasesti echilibrul, sigur va fi ceva special cu bble cel mic si razbatator prin toate .

Anda, sanatate multa lui Nic! Probabil are ceva microb ff rezistent prin zona, sper sa-i dati de capat cat mai curand.

Lavi, votez pentru scos capul din metrou si vazut Notre Damme! Mie mi-a taiat picioarele cand am zarit-o, inocenta cum eram in trafic. Bagajele s-ar putea lasa in gara, la bagaje. Oare la ROR n-au asa ceva? Chiar cu ele dupa voi, tot as face-o. Sigur va va face chef de revenit cat mai curand in Paris.

Noki, hmmm, complicat la dimensiunile astea... E mare si fiecare film, sau sunt multe si mici? Poate reusesti sa urci macar unul, de gust. Ma mai gandesc daca accepta picassa sa-l uploadeze, ei fac si o compresie inainte sa le urce pe site. Tot asa, incercat cu unul si vazut cum merge. Dar te inteleg perfect daca ti-e greu .

Hehe, la voi ninge, la noi ploua de 2 zile . Azi am urcat la munte, macar sa ne ninga, a fost excelent. Acum noi suntem storsi de la jucat rolul de baby-lift, nazdravanii darama casa

Mergi la inceput

Lavi intrebai, si e fezabil un tur la notre dame, quartier latin sau l' hotel de ville.... Dar cum faceti cu bagajele? Stiu ca nu aveti multe dar totusi....

POZE ALESSIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxisialexia spune:

anda, daca tot ajunge maine la grigore alexandrescu, iti recomand sa intrebe de dr. miorita toader. noi la ea mergem si este foarte ok. am repetat alexiei audiograma cu impedanta,( nicihita a facut-o?), si este jale mare cu auzul cat este de afectat. saptamana viitoare mergem sa ne programam la operatii.
fiind umblata pe la multi orl-isti, am auzit diverse pareri privind pufurile in nas atunci cand copii au muci. se pare ca nu trebuie deloc insitat cu acestea pentru ca infunda canalul lui eustachio. trebuie aspirat si in cazul mucilor verzi, trebuie pus cate o picatura/doua de colargol in fiecare nara.Anda, sanatate multa lui nichita!

lavi distractie maxima la Disney!!!

meemsy Care este parerea riannei despre noua camera?

Am pus in cont cateva poze cu alexia, de astazi, a fost cu grupa de la gradi la o emisiune tv pentru o editie de ziua mamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Gagici, multumesc mult de sugestii! Stiam eu ca ma pot baza pe voi!

Alinus, Maria, vom avea 1 bagaj mare de cala + 2 ghiozdane in spate + eventual inca 1 bagaj mic de mana. Am studiat treaba cu bagajele, exista locker-e la gara de nord, de est si inca una, cam atat de cand cu terorismul. Gara de Nord ar fi in drumul nostru, daca am iesi si reintra in RER/metrou. Sa vedem cum ne incadram cu timpul. Problema e ca dupa ce ne plimbam ar trebui sa ne intoarcem la gara apoi de la gara din nou la statia Halles de unde sa luam RER pt Disneyland, deci 3 drumuri cu metroul. Nu stiu daca merita ca timp, ca bani, ma rog, oricum vom cheltui mult, nu se mai pune.

Anda a 5-a zi de febra, ups. Sanatate multa!

Imi insusesc critica ta ai si tu dreptatea ta.
Planul initial a fost pt septembrie, vreo 8 nopti la Paris din care 3 la Disney ca sa-si faca fetele plinul vreo 4 zile. Dupa care m-am apucat de cautat hotel si m-a apucat disperarea pt ca sub 150 EUR pe noapte nu gaseam nimic decent care sa ne cazeze pe toti 4 (curatenie + zona, nu am vrut cartier cu multi imigranti multicolori sau felinar rosu). Si asta fara mic dejun. Dupa un research destul de extensiv am concluzionat ca cea mai rentabila solutie de a vizita Parisul "en famille" este cu inchirierea unui apartament, se gasesc variante OK pe la 100 EUR pe noapte, dar cam trebuie sa stai minim 7 nopti.

Ca sa stam 7 nopti + inca 3 la Disney nu prea se merita acum pt ca eu la Paris as vrea neaparat sa vad muzeul Orsay + Rodin + Bracusi + Luvru + altele ca nici nu am studiat toata oferta; Nati la varsta asta nu are rabdare, ca am testat-o in MNAR. Silvia da, Nati nu. Asa ca din punctul meu de vedere nu se merita consumul a o gramada de bani si zile de concediu pt a vizita Parisul acum, cu copiii de varsta asta.

Pe de alta parte la Disney acum e momentul sa mergem (dpdv varstele fetelor), asa ca am zis ca mergem acum la Disney in conditii mai low-cost (avionul si biletele la Disney sunt binisor mai ieftine in martie decat in septembrie) si lasam Parisul pt o vacanta in 2 sau in 4 cand mai cresc fetele.

Roxi multumesc! Mai avem o luna pana plecam, inca sunt in faza de studiu.
Multumim de sugestia cu ORL-ista, unde e de gasit doctorita Toader? (in caz de nevoie)

Mergi la inceput