Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (34)
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
office spune:
Adelina, Darius ce greutate are?
Hai ca iar am scris 3 mesaje consecutive (mai ziceti si voi ceva,nu ma lasati singura) si parca vad iar oua sparte pe masina!GLUMA (nu dati acum cu rosii)!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010
Iulia Maria 24.02.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
simona24 spune:
seara buna!
azi am fost sa ma tund, si in drum spre casa ne-am dus la cabinetul stomatologic, al unei cunostinte. si uite asa, intr-o simpla vizita, m-am trezit cu un control si cu plomba mica. mi-era asa frica... am niste pitici pe creier cand e vorba de stomatolog...
asa... v-am zis ca m-am tuns... uitati aici si dovada : https://picasaweb.google.com/simooonik/Matei4Luni#5572450496566235394
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/just_me31/just_me31.jpg)
just_me31 spune:
ma mulg de 4 ori pe zi dimi , amiaza , seara si noaptea , cand se trezeste ea .
parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010
office spune:
Simona, iti sta tare bine! eu imi fac curaj de cativa ani sa ma tund dar cum tai cativa centimentri ma apuca jalea!
P.S. ce-i dai fata draga lui Matei sa manance? e un "gas sumos" (gras frumos) cum zicea fi-mea!
Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010
Iulia Maria 24.02.2008
office spune:
Citat: |
citat din mesajul lui just_me31 ma mulg de 4 ori pe zi dimi , amiaza , seara si noaptea , cand se trezeste ea . parte a sufletului meu Dara Maria 15.10.2010 |
Si la ce cantitate ajungi pe zi?
Meme de
![](copilas.gif)
![](majoreta.gif)
simona24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui office Simona, iti sta tare bine! ![]() ![]() P.S. ce-i dai fata draga lui Matei sa manance? ![]() ![]() ![]() ![]() Meme de ![]() ![]() |
merci frumos de compliment!
![](pupic.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](wife.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Mari-Mariuk/Mari-Mariuk.jpg)
Mari-Mariuk spune:
V-am spus ca Vlad avea chef de joaca si nu voia sa doarma...a obosit atat de tare incat nu mai putea sa adoarma si a urlat vreo 45 de minute...a adormit intr-un final...simt ca dimineat al 5 va fi fresh si va avea chef de joaca iar
SIMONA, frumos noul look!
Despre ras la tzatza...si la noi e prezent! iar daca i se pare ceva interesant in jurul lui, pleaca si el cu tot cu ce tine in gurita, dar nu simplu, intai strange din gingii sa fie sigur ca nu scapa
Ceea ce ii place sa faca de cateva zile incoace: balonase si scuipat tot in jur, mai ales fata mea, asa ca de nu apuc sa ma spal pe ochi de dimineata, nu imi fac griji, se ocupa Vlad de asta. Plus ca e fascinat de chiotele lui incat le amplifica decibelii
. Mai devreme a reusit sa faca asta chiar langa urechea mea de mi-a tiuit creierul o ora
Gata, ma bag la o cina tarzie apoi la nani.
Noapte buna!
Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)
http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/pop_adelina/pop_adelina.jpg)
pop_adelina spune:
be one, spune aici, ca si pe mine ma intereseaza subiectul exercitii! si eu ii fac tot ce ma duce capu, si vreau sa-l duc la fizioterapie!
am tot amanat controlul la neurolog pana la 4 luni ca sa aiba ce sa verifice si apoi ne interesam si de fizioterapie! dar eu nu pot sa-i tin piciorusele drepte sa i le ridic ca nu sta, le indoaie, da din ele ca titirezu! pt intoarceri il prind de o manuta si il trag pe partea respectiva si el vine cu restul corpului dupa mine,
dar asta doar cand e f bine dispus! ramane cu cealalta manuta sub el si se enerveaza ca nu o poate scoate!Darius se prinde cu manutele sa se ridice, dar nu are destula forta si nu poate singur decat f putin, dar daca il ajut putin se ridica!
mari, eu ii bag eu picioarele in gura si sa vezi ce se stramba ca nu-i plac! i le mai dau sa le prinda in manuta dar nu le poate tine:))
selenar, pt kk mai e si bioticsu bun, l-ai incercat?
doina, bafta maine la botez si distractie placuta! nu te ingrijora ca nu se mai rostogoleste ca este timp! cum sta Mihai pe burtica? se sprijina bine pe antebrate? mie mi se pare ca Darius nu se sprijina f tare si de aia nu are forta in manute!
office, Darius avea 5.900 la 3 luni!nu e f putin, dar pare el asa mai slabut!
simona, iti sta bine, dar pacat de pleata faina ce-o aveai! pacat ca iti cadea mult!e bine totusi ca iti creste repede! eu nu ma mai tund scurt degraba, n-am avut niciodata paru asa de lung ca si acum, sper sa ma tina cat mai mult si sa rezist tentatiei de a-l tunde! Sa vezi simona cum face Darius cu titi, pe langa ca trage de ea ca de elastic, cand se enerveaza ma musca cu gingiile de imi dau lacrimile!Asta sa-mi arate ca nu-i pot face program de masa, tot cand vrea el papa!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
Povestea unei minuni!!!
idalis spune:
Buna seara la toata lumea. Saptamana asta am absentat motivat. Sotul s-a operat de varice si nu am avut timp sa intru pe net. Acum e bine si ne-am intors toti trei acasa.
Ati scris mult cat am absentat dar am reusit sa citesc. Am vazut si poze foarte frumoase.
Ana cu un delay de cateva zile si scuzele de rigoare iti spun si eu La Multi Ani! Sa fii fericita si iubita!
Adelina ziceai ceva de colacelul de pe okazii, cum e? E pentru cada mare ? Trebuie neaparat sa cumpar o cadita mai mare sau sa gasesc o solutie ca micul Hercule nu mai incape in cadita si face balta in camera.
In alta ordine de idei am intrat intr-o stare depresiva, ma simt epuizata si parca nu mai suport sa aud plansul copilului. Offf sper sa treaca repede. Ma duc sa beau o cafea pana nu se trezeste piticul.
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis